Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wasza ocena mojej łazienki

Lasek

Recommended Posts

No właśnie, w większości projektów łazienek, które ostatnio oglądałam nie ma półek ani szafek na kosmetyki.

Trend taki czy co?? tyle że niepraktyczne.

Trzymanie płynów do komp. na wannie też jest niepraktyczne, bo trzeba wszystko ściągać do mycia. Po drugie to nieestetyczne.

Poza tym luksius, bardzo mi się podoba Twoja łazieneczka

Pozdrawiam

okno będzie myte z wanny? :roll: :wink:

wiem, że można, ale osobiście nie umieszczałabym wanny pod oknem :)

/i można je otworzyć - zamknąć nie wchodząc do wanny? :roll: /

Dzięki, bardzo słuszne spostrzeżenie :lol:

wg mnie nie jest to az taki problem, dla ktorego potrzeba zmieniac caly projekt. Sama mam okno nad wanna i nie stanowi to dla mnie problemu. Nie musze wchodzic do wanny, aby otworzyc okno mimo ze jestem sredniego wzrostu ;)

Łazienka bardzo mi sie podoba :)

Fajna, jedynie co mnie razi to odległość kibelka od bidetu. Lustro pomiędzy sprawia, że oba wyglądają jak trony w sali tronowej. ;)

Nie wydaje mi się to też praktyczne do korzystania.

Trzymanie płynów do komp. na wannie też jest niepraktyczne, bo trzeba wszystko ściągać do mycia. Po drugie to nieestetyczne.

Za wanną jest murek na baterie - powkładać wszystko w koszyczki i po problemie. Ja tak zrobiłam, bo ani wystawa kosmetyków ładna, ani właśnie praktyczna do mycia. A tak - zdejmuję koszyczek ze wszystkim i można umyć.