Lasek 11.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika161 11.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 bardzo mi sie podoba a te czerwone dodatki fajnie sie komponuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Z oceną się wstrzymam jak pokażesz realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.03.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 okno będzie myte z wanny? wiem, że można, ale osobiście nie umieszczałabym wanny pod oknem /i można je otworzyć - zamknąć nie wchodząc do wanny? / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 11.03.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 bardzo fajny projekt sufitu,super wygląda lustro między bidetem i wc..mysle ze w realu bedzie jeszcze ładniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 11.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 brakuje mi tylko miejsca na perfumki,kremiki.gdzie beda kosmetyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 11.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No właśnie, w większości projektów łazienek, które ostatnio oglądałam nie ma półek ani szafek na kosmetyki. Trend taki czy co?? tyle że niepraktyczne. Trzymanie płynów do komp. na wannie też jest niepraktyczne, bo trzeba wszystko ściągać do mycia. Po drugie to nieestetyczne. Poza tym luksius, bardzo mi się podoba Twoja łazieneczka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 11.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Z oceną się wstrzymam jak pokażesz realizację. Wtedy będzie za późno na uwagi, bo może się okazać, że zmiany będą niemośliwe lub nieopłacalne, czyli "musztarda po obiedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 11.03.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 okno będzie myte z wanny? wiem, że można, ale osobiście nie umieszczałabym wanny pod oknem /i można je otworzyć - zamknąć nie wchodząc do wanny? / Dzięki, bardzo słuszne spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 11.03.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 brakuje mi tylko miejsca na perfumki,kremiki.gdzie beda kosmetyki? Dzięki, także słuszna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 11.03.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Poza tym luksius, bardzo mi się podoba Twoja łazieneczka Pozdrawiam Wbrew pozorom materiały i wyposażenie nie jest z "górnej" półki. Glazura z Opoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 11.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 okno będzie myte z wanny? wiem, że można, ale osobiście nie umieszczałabym wanny pod oknem /i można je otworzyć - zamknąć nie wchodząc do wanny? / Dzięki, bardzo słuszne spostrzeżenie wg mnie nie jest to az taki problem, dla ktorego potrzeba zmieniac caly projekt. Sama mam okno nad wanna i nie stanowi to dla mnie problemu. Nie musze wchodzic do wanny, aby otworzyc okno mimo ze jestem sredniego wzrostu Łazienka bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 11.03.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Lasek- projekt bardzo ładny. Taki spokojny, ale nie mdły Dołożyłabym jakąś szafkę stojącą solo, lub wbudowaną w ścianę i zamkniętą drzwiami. Jak dla mnie jest niezbędna w łazience, bo nie cierpię mieć wszystkiego na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wtedy będzie za późno na uwagi, bo może się okazać, że zmiany będą niemośliwe lub nieopłacalne, czyli "musztarda po obiedzie" Aaaa. To trzeba było napisać, że zależy Ci na ocenie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 11.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wtedy będzie za późno na uwagi, bo może się okazać, że zmiany będą niemośliwe lub nieopłacalne, czyli "musztarda po obiedzie" Aaaa. To trzeba było napisać, że zależy Ci na ocenie projektu Joshi-dobrze Ci samej ze Sobą?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaa 11.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Fajna, jedynie co mnie razi to odległość kibelka od bidetu. Lustro pomiędzy sprawia, że oba wyglądają jak trony w sali tronowej. Nie wydaje mi się to też praktyczne do korzystania. Trzymanie płynów do komp. na wannie też jest niepraktyczne, bo trzeba wszystko ściągać do mycia. Po drugie to nieestetyczne. Za wanną jest murek na baterie - powkładać wszystko w koszyczki i po problemie. Ja tak zrobiłam, bo ani wystawa kosmetyków ładna, ani właśnie praktyczna do mycia. A tak - zdejmuję koszyczek ze wszystkim i można umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 11.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 jak dla mnie super! bardzo lubię te kolekcję opoczne, sama nad nia mocno myślałam co do kosmetyków można je trzymac w szafce podumywalkowej zamiast na półeczkach, a te najabardziej podręczne na półeczce lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 11.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Niby ok, ale też mi coś nie pasuje z tym lustrem między wc a bidetem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 12.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Podoba mi sie ogolnie ale krzaczy mi to lustro . Jakos przez nie tak sie gubie w tej lazience. A poza tym to chyba nie do konca praktyczne w taakiej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Te dwa sanitariaty z dwóch stron lustra sa za mocno wyeksponowane, wygladaja jakby pełniły role kinkietów. IMHO lustro bardziej asymetrycznie lub w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts