Aga i Radek 11.03.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam wszystkich, przymierzamy się do zakupu projektu Muratora Codzienny - wariant IV. Czy ktoś zaczął może już budowę wspomnianego wyżej domu? Proszę o wszelkie opinie dotyczące projektu (także proponowane zmiany). Z góry serdecznie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Radek 23.03.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witamy ponownie, czy naprawdę nikt nie buduje tej wersji codziennego? To przecież taki piękny domek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavlito 09.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam wszystkich, przymierzamy się do zakupu projektu Muratora Codzienny - wariant IV. Czy ktoś zaczął może już budowę wspomnianego wyżej domu? Proszę o wszelkie opinie dotyczące projektu (także proponowane zmiany). Z góry serdecznie dziękujemy Witam Ago i Radku, Jestesmy z zona na etapie wyboru projektu. Podoba nam sie "Codzienny" w wersji 4tej. Czy temat jest dla Was nadal aktualny ? Jezeli tak to prosze o podzielenie sie uwagami na temat tego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gizmus1 24.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam Chciałbym powtórzyć zapytanie, czy ktoś jeszcze jest zainteresowany tym projektem. Ja już go zakupiłem i zaczęły się zmiany. - odbicie lustrzane - luzik - dodatkowo Lukarna po prawej, bo usłyszałem opinię, że wygląda jak stodoła... teoretycznie koszt to ok 500 PLN - chcę ustawić łazienki na poddaszu i parterze w tym samym pionie, nie wiem ile taka zmiana ale trzeba ja dokonać bo okno się przesunie. - zmuszony jestem dokonać zmiany sposobu ogrzewania, oryginalnym zastosowaniem jest gazowe, jednakże nie mam gazu i nie wiem kiedy się pojawi dlatego też jestem na etapie szukania innego systemu grzewczego - myślę nad eko-groszkiem. pozdrawiam Ps; Jestem na etapie kompletowania dokumentów do pozwolenia na budowę, dlatego też wszelkie sugestie, dobre rady i opinie - bardzo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeszek 17.01.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam. Po obejrzeniu całej masy projektów zamieszczonych w internecie(szczerze mówiąc mam już dość!)chciałabym zdecydować się na zakup.Wybór padł na Codziennego wariant VI z Muratora. Jest dla mojej rodziny najbardziej optymalny biorąc pod uwagę względy ekonomiczne zarówno jeśli chodzi o utrzymanie jak i o budowę. Ponieważ jestem początkująca w temacie bardzo proszę o wszelkie uwagi dotyczące projektu.Działkę mam z wjazdem od północnego-zachodu. Link do projektu http://projekty.muratordom.pl/projekt_codzienny-wariant-vi-z-wentylacja-mechaniczna,2708,0,0.htmDziękuję za każdą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bossman00 05.01.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 wybralismy ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sdeplewski 18.07.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 (edytowane) Witam serdecznie, wybrałem z żoną projekt domu codzienny wersja VI EC117f/C117f. Jesteśmy w trakcie załatwiania całej dokumentacji, czy ktoś z Państwa był by tak uprzejmy i pokazał swój dom w trakcie budowy lub po jej zakończeniu? Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam Sebastian Deplewski tel. 792 744 315 lub email [email protected] Osoby które wybrały ten projekt także zapraszam do kontaktu ze mną w celu wymiany informacji, opinii o projekcie, zmian w projekcie itp. Edytowane 19 Lipca 2015 przez sdeplewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ] Osoby które wybrały ten projekt także zapraszam do kontaktu ze mną w celu wymiany informacji, opinii o projekcie, zmian w projekcie itp. To jest forum, kontaktujemy się pisząc tutaj. Poza tym, proszę zakładać tematy we właściwych działach. I proszę na przyszłość używać wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaWojtek 19.08.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Powiem wam , ze fajny prosty domek chociaż nie buduje tego domku, to chciałabym zwrocic waszą uwagę na : 1. Brak zadaszenie nad wejściem, co może być kłopotliwe, 2. okno w kuchni.... jest tak szerokie ze możecie mieć problem z szafkami wiszącymi na ścianach (nie ma tam spiżarni = możne być ciasno z kuchennymi gratami) 3. pod schodami zrobiłabym schowek 4. osobiście zrobiłabym pralnie razem z łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts