kazek_78 15.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam! Mam projekt, w którym na poddaszu znajduje sie jedna łazienka. Chcę miec ją na wyłączność i dlatego wejscie do niej planuję ze swojej sypialni. Mogę kosztem sypialni i swojej łazienki, wygospodarować powerzchnię ok 2.37 na łazienkę dla dzieci z wejściem z korytarza (mini umywalka, sedes i kabina). I teraz pytanie co z pionem w-k? Jak daleko od pionu może znajdowac się sedes? Zmieniając projekt muszę przesunąć "swój"sedes o ok. 80 cm (w tym miejscu będzie wejście z sypialni), a za ścianą byłby kolejny kibelek dzieci... Wszystko jak na razie na papierze... Uda się zrealizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zadaj temat kierbudowi.Ja zrobiłam z jednej łazienki dwie na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 15.03.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Nie mam kierbuda powinnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 15.03.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Dom kupiony w stanie surowym zamknietym- dodam... Co prawda odpowiadałaś juz na mój post, ale chyba nie skojarzyłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio0711 16.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Sedes chyba 1 metr od pionu. Pozostałe podejścia 3 metry, jeśli więcej to zawór napowietrzający trzeba zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 19.03.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 robilem dwie mini lazienki w swoich domach,tzn jedna 120cm/120cm i druga 80cm/160cm i w kazdej jest kibel ,kabina i umywalka ,wiec sie spojnie da to zrobic,trzeba tylko bardzo dokladnie to pomyslec i przeliczyc.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dom kupiony w stanie surowym zamknietym- dodam... Co prawda odpowiadałaś juz na mój post, ale chyba nie skojarzyłaś ... Nie skojarzyłam A piszesz o projekcie "jeszcze na papierze". Na pewnopotrzebujesz kogoś kto sie na tym po prostu zna. Nie wiem co nazywasz SSZ. Masz już wszystkie instalacje ? Kierbud Ci się przyda jeszcze na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 19.03.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Na papierze mam projekt ścianek działowych... A w domu mam ... gołe mury Od czegoś chcę zacząć, i tak pomyślałam sobie, że dobrze mieć pomysł i konkretnie już rozmawiać z fachowcami. Nie zawsze ma się to szczęście i spotyka kogoś z pomysłami i inwencją... Zaczęłam kolejny wątek tu: http://forum.muratordom.pl/zmiana-projektu-poddasza,t154812.htm ale pozostał bez odpowiedzi Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 22.03.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Znikąd pomocy . Proszę o sugestie... Jakie mogą być minimalne rozmiary łazienki z kabiną? Rzut z wymiarami bardzo mi pomoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts