Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dodatkowa łazienka

kazek_78

Recommended Posts

Witam!

Mam projekt, w którym na poddaszu znajduje sie jedna łazienka. Chcę miec ją na wyłączność :D i dlatego wejscie do niej planuję ze swojej sypialni. Mogę kosztem sypialni i swojej łazienki, wygospodarować powerzchnię ok 2.37 na łazienkę dla dzieci z wejściem z korytarza (mini umywalka, sedes i kabina). I teraz pytanie co z pionem w-k? Jak daleko od pionu może znajdowac się sedes? Zmieniając projekt muszę przesunąć "swój"sedes o ok. 80 cm (w tym miejscu będzie wejście z sypialni), a za ścianą byłby kolejny kibelek :) dzieci... Wszystko jak na razie na papierze... Uda się zrealizować?

Dom kupiony w stanie surowym zamknietym- dodam... Co prawda odpowiadałaś juz na mój post, ale chyba nie skojarzyłaś :wink: ...

Nie skojarzyłam :) A piszesz o projekcie "jeszcze na papierze".

Na pewnopotrzebujesz kogoś kto sie na tym po prostu zna.

Nie wiem co nazywasz SSZ. Masz już wszystkie instalacje ?

Kierbud Ci się przyda jeszcze na pewno...

Na papierze mam projekt ścianek działowych... A w domu mam ... gołe mury :-?

Od czegoś chcę zacząć, i tak pomyślałam sobie, że dobrze mieć pomysł i konkretnie już rozmawiać z fachowcami. Nie zawsze ma się to szczęście i spotyka kogoś z pomysłami i inwencją...

Zaczęłam kolejny wątek tu:

http://forum.muratordom.pl/zmiana-projektu-poddasza,t154812.htm

ale pozostał bez odpowiedzi :cry:

Pozdrawiam!