Juniorka 25.04.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 W Krakowie to najczęściej 50-60 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 02.05.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Płytki z opoczna Morning fog to porażka.Cena płytek kupowanych na sztuki jest b. wysoka!! Płytki sa w róznych odcieniach od zielonkawego do różu a nie szare!! Miały być piękne a sa tandetne. Maja się ni jak do wizualizacji z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszkem78 02.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam wszystkich,Projektuje właśnie łazienkę i zakochałam się w gresie Opirus z Opoczna. Mam serdeczną prośbę o opinię nt użytkowania tej płytki.Obawiam się jej trochę ze względu na nierówności - jak się ją czyści?Mam 3 małych dzieci, stąd moje obawy, czy zrobienie łazienki w Opirusie nie spowoduje, że będę miała problem z utrzymaniem w niej czystości?Podłoga mnie nie przeraża, bo planuję inną. Chodzi o płytki na ścianach.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.06.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Przyjemnej lektury - są też inne wątki nt. gresu i Opoczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aszkem78 02.06.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Przyjemnej lektury - są też inne wątki nt. gresu i Opoczna... Bardzo dziękuję, ale ten wątek już przeczytałam. Większość wpisów świeżo po decyzji lub położeniu. A moje pytanie kieruję do osób które już użytkują Opirusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
28laura28 27.11.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam Mam pytanie ma ktoś może płytki Kando off-white? Mogłabym prosić o opinie użytkowania i kilka zdjęć jak wychodzą na większej powierzchni.Czy bardzo widać na nich brud i jakie są do czyszczenia. Planuję położyć je w salonie, kuchni, i w całym holu. Waham się miedzy Opocznem a paradyżem arkesia grys. Pomocy!! Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malfi 08.11.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Opoczno Nodo - pomocyW całym domu mam gres Opoczno Nodo szary rustyk. Zdecydowałam się na niego, ponieważ w sklepie wyglądał bardzo ładnie. W domu jest to natomiast tragedia. Walczę z nim juz dwa lata i jestem tak zdesperowana, że zastanawiam się nad zmianą podłogi. Tego gresu nie da się w żaden sposób umyć. Szoruję już nawet szczotką ryżową i też nic z tego. Brud, który wejdzie w rowki jest nie do usunięcia. Podłoga jest spłowiała, matowa, cała w plamy. Czy ktoś ma może doświadczenie z tego typu płytkami i wie, co zrobić, żeby nie były takie straszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 ktoś ma Opoczno Urban lub Opoczno Dusk?szukam realnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cygan2512 12.08.2017 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Ja akurat tez jestem w chwili realizacji wykanczania łazienki w.w firmy i modelu i powiem szczerze, że za tą cenę tj ok 60zl mkw nie kupisz innych płytek. Delikatnie różnią się wymiarem jednak odcień u mnie jest ten sam. Tak to już jest, płytka nie jest rektyfikowana wiec nie masz co dyskutować i reklamować tego asortymentu. Każdy dobry glazurnik położy te płytki bez większego problemu i nawet nie zauważysz ze wymiary płytki nie są idealne. Chcesz idealnych płytek zapłacisz 150zl i więcej za metr kw. Wtedy od rektyfikowanych można wymagać i reklamować w razie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gitta 02.06.2018 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Absolutnie potrzebuję 10 sztuk płytek Istria OpocznoCiemniejsze kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts