zuzka 08.11.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Próbowałam sobie ułątwić tę prozaiczną czynność i wymyśliłam kosz wysuwany (razem z drzwiczkami - jak cargo, tlko z sortownikiem). Niestety pan od kuchni "się pomylił" i mam zwykłe drzwiczki Pan mnie przekonuje (przynajmniej próbuje), że wygodniej będzie przyczepić kosz do drzwi otwieranych. Jak myślicie co byłoby wygodniejsze? Zwłaszcza, że zlew okazała się głęboki i nie ma pod nim dużo miejsca. Może jakiś użytkownik obu systemów je porówna? A może jeszcze coś innego mi podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edusia 08.11.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 widze że obie jestesmy na etapie kuchnitez mysle o koszu i jak go zamontować, wg mnie twoja opcja jest jak najbardziej ok, niezbyt ładnie będzie wygladał kosz na drzwiach, a jak rozwiazałaś problem z ociekarka na naczynia, dajesz nad zlewem czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.11.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 ja mam system z IKEA: dwa kosze wysuwane przy otwieraniu drzwiczek. Bardzo dobrze sie sprawdza i serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 08.11.2003 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Poproszę o trochę szczegółów - kosze się same wysuwają? Zawsze? Mają jakieś prowadnice? A są z przykrywkami?Drzwi otwierane, nie wysuwane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.11.2003 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Drzwi normalnie otwierane, do nich przytwierdzone ustrojstwo wysuwajace kosze z glebi szafki. Kosze prostopadloscienne, na prowadnicach, nieprzykrywane, jeden spory, drugi mniejszy (worek 35 l i 30 l). Pod gleboki zlew pasuja idealnie, trzeba tylko zwrocic uwage na wielkosc i ksztalt syfonu - taki z IKEA pasuje na pewno, bo jest prawie plaski. Ja mam FRANKE i trzeba bylo kombinowac, ale wlazlo.Gdy 3 lata temu kupowalam kuchnie, byly do wyboru zestawy z 2 albo z 4 koszami. Wolalam szafke 40 czyli z dwoma, wiec sie nie zastanawialam nad cztarema, i jestem zadowolona. Podobno teraz mozna w IKEA kupic jeszcze inne. Polecam - praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 08.11.2003 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Dziękuję! Fajnie tak dostać radę. A nad ociekaczem sie jeszcze nie zastanawiałam - chyba zpomniałam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts