xsperia 10.03.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Bardzo proszę o nadesłanie jak możecie ciekawych projektów domów z bali. Od jakiegoś czasu , zastanawiam się nad zbudowaniem domu w takiej technologii. Jednak napotykam na mało ciekawe projekty. Będę wdzięczna za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 09.04.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Świetne są te domy. Mają taki góralski klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.05.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 (edytowane) Bardzo proszę o nadesłanie jak możecie ciekawych projektów domów z bali. Od jakiegoś czasu , zastanawiam się nad zbudowaniem domu w takiej technologii. Jednak napotykam na mało ciekawe projekty. Będę wdzięczna za propozycje. Koszmarnie nie precyzyjną prośba. Bo jakie są ciekawe skoro te co napotkalas są nieciekawe? Jakie napotkalas to my nie wiemy i nie wiemy co jest dla Ciebie ciekawe Od czasu założenia listy pewnie dużo domów doszło ktoś jeszcze dodaje tutaj dzienniki czy raczej zamknięta jest to lista? Edytowane 24 Maja 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 24.05.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Bardzo proszę o nadesłanie jak możecie ciekawych projektów domów z bali. Od jakiegoś czasu , zastanawiam się nad zbudowaniem domu w takiej technologii. Jednak napotykam na mało ciekawe projekty. Będę wdzięczna za propozycje. Najpierw należało by zapytać o technologie wykonania jaka Ci się podoba bo u nas bal to bardzo szerokie pojęcie. Wygooglaj sobie np hasło "logs home". a może to ma być w stylu zakopiańskim różnica jest ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgoda 27.07.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Projekt proponuję olać gotowy i zgłosić się do architekta. Wliczając koszt adaptacji, to jest bardzo niewiele drożej, a biorąc pod uwagę całą resztę kosztów budowy, to jest kropla. A potem się ma dom dokładnie taki jak się chce, i taki rozkład pomieszczeń żeby było wygodnie. W przypadku drewniaków z bala jest jeszcze taka sprawa, że projektów gotowych jest bardzo mało i wybór jest właściwie żaden, zwłaszcza jak się nie chce "stylizacji góralskiej" na środku Mazowsza, czy innego kurnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 14.10.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Zgoda ma całkowitą rację. Nie wiele widać projektów domów drewnianych, które by mnie zachwyciły. Dlatego warto jednak udać się architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiakkk 27.11.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 najlepsze są domy ze skosami, belami, dużymi poddaszami... no mają swój klimat, fakt, takie ciepło od nich bije, aż chce się wracać chciałam kiedyś taki, ale specyfika mojego rejonu troche nie sprzyja tego typu budynkom ;p ale domek marzeń, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awesomeoskar 08.12.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Te domki są naprawdę świetne, mają swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubo351 16.02.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witam czy ktoś z was budował dom w systemie szkieletowym tzw kanadyjkę z projektu Z 69. Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina3365 14.03.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Zamierzamy budować dom z bała. Czy jest ktoś z okolic Warszawy kto zechciałby pokazać nam swój domek od środka i przekazać cenne informacje odnośnie wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dresiak 27.04.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Hej. nie mam jeszcze drewnianego domu, ale mi się marzy... Dzięki za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzPL 07.04.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 uwielbiam domy drewniane - świetny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaglowacka 25.09.2017 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 (edytowane) Przeglądałam projekty domów z bali na [spam] Bardzo mi się podobają, jeszcze tylko nie wybrała, który dla moich potrzeb byłby najodpowiedniejszy. Edytowane 26 Września 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeo210570 02.01.2018 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Jak dla mnie świetny domek, ale do postawienia nad jeziorem w lesie za miastem. Taki żeby wpaść z partnerką, rozpalić w kominku i napić się dobrego chateau. Jestem chyba tradycjonalistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperska 28.03.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 W domach drewnianych super sprawdzają się lampy o ciepłym świetle, jest to mój numer jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamkrawczyk 17.12.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 moje pytanie do osób, które mieszkają już w takich domkach. Jak długo trwa budowa - Jak wygląda pielegnacja takiego domu - i jak jest z wykończeniem w środku jak nie chcesz mieć wszystkich ścian z drewna np. w łązience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konty 24.06.2019 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Takie domy mają prawdziwy klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 20.09.2020 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Dlaczego przy kliknięciu w dziennik budowy wyskakuje błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts