czar_ni 30.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dom dopiero w planach ale firma do budowy wybrana -zaproponowali nam blachodachówkę o wyglądzie gontu (dom drewniany)- stawiamy na grafitowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 31.03.2009 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dachówka ceramiczna - Erlus. Jakość - pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 31.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Blacha. I właśnie sie kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.04.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 No i ja tez potwierdza swoj wybor : Roben. Oczywsicie dylemat z kolorem (padlo na miedz) i mocny z typem dachowki (wybrana sredzka zamaist monzy plus) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 13.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Creaton, ceramiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baileys 13.04.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 mial byc Roben, a bedzie Creaton Kera -Phanne Premion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusss 15.04.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 euronit cementowa w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.04.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Czy cementowa jest na tyle tansza, ze "warto" ja brac ?Jednak chyba co ceramika to ceramika. choc domy z cementowa tez widac ze dziesiatki lat stoja. Ja najbardziej na cementowej balbym sie osadzanaia brudow w porach. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anandama 22.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Roben kasztan średnia falista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.04.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Roben kasztan średnia falista No kurcze chyba tez taka wezme. Chcialem miedziana sredzka, ale elewacja ma byc oliwkowa i chyba jednak kaszta bedzie bardziej pasowal Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Czy cementowa jest na tyle tansza, ze "warto" ja brac ? Jednak chyba co ceramika to ceramika. choc domy z cementowa tez widac ze dziesiatki lat stoja. Ja najbardziej na cementowej balbym sie osadzanaia brudow w porach. Fantom Wiesz, pory zawsze można zdjąć i uprać sorki nie mogłem się powstrzymać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 23.04.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Roben kasztan średnia falista No kurcze chyba tez taka wezme. Chcialem miedziana sredzka, ale elewacja ma byc oliwkowa i chyba jednak kaszta bedzie bardziej pasowal Fantom My mamy kasztan a też podobała nam się miedziana i pomiędzy tymi dwoma wybieraliśmy ale ze względu na jej gładszą powłokę wybraliśmy kasztan no i kolorek jest super - za każdym razem inny U nas na ulicy są różne kolory Robena możesz porównać Jest miedziana, czarno-brązowa i kasztanowa wszystkie dachy wyglądają świetnie. Dodam, że dachówki wyglądają inaczej w zależności od kąta nachylenia dachu - sąsiedzi mają też kasztan ale na parterówce i dach wygląda jakby był pokryty inną dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 24.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 U nas chyba będzie Marsylka Meyer Holsena, kolor czarny łupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.04.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Roben kasztan średnia falista No kurcze chyba tez taka wezme. Chcialem miedziana sredzka, ale elewacja ma byc oliwkowa i chyba jednak kaszta bedzie bardziej pasowal Fantom My mamy kasztan a też podobała nam się miedziana i pomiędzy tymi dwoma wybieraliśmy ale ze względu na jej gładszą powłokę wybraliśmy kasztan no i kolorek jest super - za każdym razem inny U nas na ulicy są różne kolory Robena możesz porównać Jest miedziana, czarno-brązowa i kasztanowa wszystkie dachy wyglądają świetnie. Dodam, że dachówki wyglądają inaczej w zależności od kąta nachylenia dachu - sąsiedzi mają też kasztan ale na parterówce i dach wygląda jakby był pokryty inną dachówką JA tez zamowielm kasztan - przemowil za tym kolejny fakt-jest on podwojnie angobowany a miedziana tylko raz. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.04.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Czy cementowa jest na tyle tansza, ze "warto" ja brac ? Jednak chyba co ceramika to ceramika. choc domy z cementowa tez widac ze dziesiatki lat stoja. Ja najbardziej na cementowej balbym sie osadzanaia brudow w porach. My planowaliśmy blachodachowkę, ale w hurtowni okazało się, ze w tej sdamej cenie możemy mieć betonową BRAASA -nie było chwili wahania! Nasz Brass jest na dachu już 1,5 roku -i wygląda ekstra! wszyscy sasiedzi o nią pytają POLECAM! na ceramiczną nas nie było stać a na Braasa mamy 25 lat gwarancji (w ceramicznej najdroższe są "dodatki" wszelkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinez44 27.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A ja wybrałem włoską COTTOPOSSAGNO TEMAX w kolorze serenissima:http://www.cottopossagno.com/prodotti_en/product.asp?cat=FLAT%20TILES Pokazałbym zdjęcie ale nie wiem jak zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 29.04.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Co mój Skarb chciał to i dostał - Rupik Syriusz już leży na dachu. Ceglasta czerwień jest tak ładna że się sam nie mogę napatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 blachodachowka budmat-zefir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 02.05.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 u nas bedzie Creaton Premium (dawniej Cera Pfane) w kolorze miedzianym, angobowana, wybrana we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.05.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jestem troche zdziwiony wynikami ankiety. Widze, ze sporo jest blachodachowek i cementowych. A ja wszedzie gdzie sie poruszam nie znalazlem ani jednej takiej budowy. Wszedzie dachowka ceramiczna. Od czego to zalezy ? Region kraju ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts