BiG35 02.12.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Creaton Harmonie Neu czerwona angoba. Najbardziej podoba mi się "esówka - holenderka" z pełna płynną falą, ale cena mnie zniechęciła. Ta którą położyłem ma lekkie wypłaszczenie ale jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.12.2010 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 wybraliśmy ceramiczną meyer holsen piano schieferschwarz, wcześniejsze typy to rupp ceramika turmalin, creaton domino i nelskamp nibra G10. Creaton był na koniec roku już niedostępny, turmalin zbyt drogi w porównaniu do meyer holsen (stosunek jakość do ceny), nibra zbyt duża i kolor nie taki. Piano - kolor idealny, jakościowo mówią, że najlepsza, do tego dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts