reni1980 04.02.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby ja bym taką "trumnę" w gratisie chętnie przytuliła a tak serio, to mnie się podoba i nie popadam w święte oburzenie, że można na coś wydać więcej niż rozsądek podpowiada, że może być warte - jak jest kasa, to proszę bardzo, ja nikomu w portfel nie zaglądam i nie życzyłabym sobie, aby w mój ktokolwiek też zaglądał. jakiś czas temu znajoma z pracy kupiła łóżko - za bagatela obłędne 96 tysięcy i cieszyła się, że super okazja, bo promocja była no cóż, jak się można domyślić z wielkim zrozumieniemnie spotkał się jej entuzjazm... pieniądze są po to, żeby wydawać i same w sobie radości nie dają - przynajmniej jak dla mnie - mam więcej przyjemności z ich wydawania niz posiadania wow, cholera gdzie ty pracujesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.02.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 wydaje mi sie,ze to mialo byc 9,600 jakos nie moge uwierzyc,ze w ogole istnieje lozko za 100 tys :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 a co to jest to to czarne (ciemne) pośrodku? Nie wiem czemu, ale telewizor przyszedł mi na myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.02.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Patrzę i patrzę i nie mogę zrozumieć, po co komu ze 4 piekarniki czy co to tam jest??? Ktoś naprawdę musi kochać gotować i gotuje dla całego osiedla lub ma tak liczną rodzinę. A to na środku ja myślałam, że to kolejne urządzenia do pieczenia tylko takie bardziej wypasione :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 mi też się koncepcje skończyły co to za sprzęt wbudowany jest. myślałam o piekarnik mikrofala ekspres do kawy "piekarnik" do gotowania na parze... a to środkowe.... może grill na świniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 wow, cholera gdzie ty pracujesz?????? w niezbyt chlubnej branży niestety.... a łóżko w tej cenie jest poza moim zasięgiem, bo przecież nie napisałam, że zarabiam tak dobrze jak znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 wydaje mi sie,ze to mialo byc 9,600 jakos nie moge uwierzyc,ze w ogole istnieje lozko za 100 tys :o to ja moze słownie napiszę: dziewięćdziesiąt sześć tysięcy PLN też wcześniej nie przyszło mi do głowy, że łóżko może tyle kosztować.... http://www.hastens.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.02.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 to ja moze słownie napiszę: dziewięćdziesiąt sześć tysięcy PLN też wcześniej nie przyszło mi do głowy, że łóżko może tyle kosztować.... http://www.hastens.com/pl/ dla mnie to chore...oczywiście jeśli ktoś nie ma co robić z pięniędzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 dla mnie to chore...oczywiście jeśli ktoś nie ma co robić z pięniędzmi... Monikaa13, dla mnie byłoby to chore, gdyby zapożyczyli się na to łóżko u rodziny, znajomych i w banku, a potem nie mieli co do garnka włożyć. Ale w innej sytuacji to why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.02.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) W "Galileo" pokazywali jak się je robi - głównie ręczna robota w nim kosztuje tyle Niektórzy ludzie zarabiają powyżej 50 tyś/m-c - co to jest dla nich taki wydatek? Jedni kupują torebkę za 300 zł i uważają, że droga, a inni co sezon mają nową za 3 000 zł. Skoro istnieje rynek towarów luksusowych, znaczy, że całkiem skoro osób wbrew pozorom na to stać. nie bądźmy małostkowi i zawistni. Edytowane 4 Lutego 2011 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.02.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Looknijcie tutaj: http://wnetrza.onet.pl/foto/sypialnia/lozka-drogie-nie-tylko-sercu,3577254,7440636,foto-male.html#photo7440616 Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 w niezbyt chlubnej branży niestety.... a łóżko w tej cenie jest poza moim zasięgiem, bo przecież nie napisałam, że zarabiam tak dobrze jak znajoma hmm, no to chyba szkoda, ja bym tyle chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 hmm, no to chyba szkoda, ja bym tyle chciala ja z salonów uciekam bo gorąco tam się stało, i dowiedzialam się ze maja jadalnia wygląda jak z castoramy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No nie bądźmy, nie bądźmy ale bardziej zastanawia mnie co jest w taki łóżku, że ono jest takie drogie??? Czy naprawdę ta ręczna robota jest taka droga. To samo tyczy się aut, sprzętu itp. Tu nie chodzi o to, że ludzie nie mają tego kupować. Pewnie, że są tacy których stać i to na dużo więcej ale czy takie produkty są naprawdę tego warte czy ich pomysłodawcy poprostu tylko wyciągają kasę. Torebka za 300zł dla mnie to jakiś kosmos Ja sobie kupuję takie za 30zł :D:D W porównaniu z wami to ja jakaś biedulka jestem ale tak patrząc z innej strony to wcale tak mało kasy nie mamy. Mimo to, może taki charakter mam, nie kupuję zbyt drogich rzeczy. Siostra kupiła ostatnio odżywkę do włosów za 80zł. Oczy wyszły mi na wierzch ale ją stać więc spoko ale ja nie wiem ile musiałabym mieć kasy, żeby sobie za tyl ekupić. Może jakaś oszczędna jestem czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 hmm, no to chyba szkoda, ja bym tyle chciala a ja sama nie wiem.... boję się, że mogłabym to źle znieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Moja mama ostatnio tak powiedziała: najważniejsze jest zdrowie, po co komu pięniądze (w dużej ilości oczywiście), jak ktoś chory, to jest prawdziwy problem, a jak ktoś ma dużo kasy to mogą mu porwać dziecko dla okupu i to jest dopiero nieszczęście lub okraść lub co gorsza zabić...i to jest problem, a nie to, że ktoś zarabia 5tys. - to jest szczęście. Ale to nie ja powiedziałam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 04.02.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dziękuje bardzo!! Tłumok ze mnie hehe... nie wiem czy dobrze zrobiłam ale zobaczymy... http://img41.imageshack.us/img41/4732/cz12.jpg http://img806.imageshack.us/img806/5855/cz13.jpg kar_kal nie wiem czy dobrze, zrozumiałam - te zdjęcia to Twoja kuchnia? jeśli tak to dobrze widzę, że sprzęty to gaggenau??? Wiele razy oglądałam ich sprzęt w na stronce i jest poza zasięgiem mojego portfela, ale jeśli by był w zasięgu to na 100% znalazł by się w mojej kuchni. W szczególności te możliwości przy płytach do gotowania i okapy - rewelacja. Miałam Ci nawet pisać po pierwszych postach czy nie myślisz o tym sprzęcie do takiej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 04.02.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Kuchnia bardzo oryginalna, trzeba przyznać, że nie dla wszystkich osobiście lubię prostotę, minimalizm i porządek, tak żeby wszystko miało miejsce.A tu ful miejsca Widać, że sprzęty, pomijając ten piękny blacik roboczy są dla profesjonalisty Ciekawa jestem, co jest w takiej zabudowie ??? kawiarka, piekarnik, mikrofala i parowar ? Jest pięć okienek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 W "Galileo" pokazywali jak się je robi - głównie ręczna robota w nim kosztuje tyle Niektórzy ludzie zarabiają powyżej 50 tyś/m-c - co to jest dla nich taki wydatek? Jedni kupują torebkę za 300 zł i uważają, że droga, a inni co sezon mają nową za 3 000 zł. Skoro istnieje rynek towarów luksusowych, znaczy, że całkiem skoro osób wbrew pozorom na to stać. nie bądźmy małostkowi i zawistni. dokładnie, popyt rodzi podaż. są ludzie skłonni zapłacić takie bajońskie sumy za coś, co według wszelkich kalkulacji zdroworozsądkowych nie jest warte połowy tego, to dlaczego ktoś miałby na tym nie zarobić? przecież nikt nie przystawia klientom rewolweru do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Moja mama ostatnio tak powiedziała: najważniejsze jest zdrowie, po co komu pięniądze (w dużej ilości oczywiście), jak ktoś chory, to jest prawdziwy problem, a jak ktoś ma dużo kasy to mogą mu porwać dziecko dla okupu i to jest dopiero nieszczęście lub okraść lub co gorsza zabić...i to jest problem, a nie to, że ktoś zarabia 5tys. - to jest szczęście. Ale to nie ja powiedziałam :D:D Monika, Twoja Mama ma rację, coś o tym wiem. Nikt nie mówi, że pieniądze szczęście dają, ale.... szczęściu pomagają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts