szczukot 20.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 WitamJaka jest technologia kladzenia podlogi na gruncie ? chudziak, papa (folia ?) zgrzana razem z tym co pod scianami, styropian, beton ?Tylko tylke czy cos jeszcze ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 czasami tylkeczasami nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 20.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 szczukot, kup sobie bieżącego Muratora. Jest tam spory artykuł na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.03.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dzieki za info Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 20.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam Jaka jest technologia kladzenia podlogi na gruncie ? chudziak, papa (folia ?) zgrzana razem z tym co pod scianami, styropian, beton ? Tylko tylke czy cos jeszcze ? Fantom co jest bedziesz zbijac te pekniete wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.03.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam Jaka jest technologia kladzenia podlogi na gruncie ? chudziak, papa (folia ?) zgrzana razem z tym co pod scianami, styropian, beton ? Tylko tylke czy cos jeszcze ? Fantom co jest bedziesz zbijac te pekniete wylewki? Wlasnie sie nad tym zastanawaim. Na dniach czeka mnie rozmowa z kierownikiem i wykonawcami. Mam zbyt duze watpliwosci, czy z czasem nie bedzie mi pekac podloga docelowa. A przy okazji moze zostac uszkodzona np izolacja przeciw wilgoci itd. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 20.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam Jaka jest technologia kladzenia podlogi na gruncie ? chudziak, papa (folia ?) zgrzana razem z tym co pod scianami, styropian, beton ? Tylko tylke czy cos jeszcze ? Fantom co jest bedziesz zbijac te pekniete wylewki? Wlasnie sie nad tym zastanawaim. Na dniach czeka mnie rozmowa z kierownikiem i wykonawcami. Mam zbyt duze watpliwosci, czy z czasem nie bedzie mi pekac podloga docelowa. A przy okazji moze zostac uszkodzona np izolacja przeciw wilgoci itd. Fantom Nie przejmuj się tak bardzo, ale masz rację zadawaj wykonawcy dużo pytań i grymaś, ale uważaj , bo jak dobrze robią, to zbytnio nie marudź, a i pochwal czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 01.04.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 I jeszcze jedno : jak sie laczy folie izolacyjna z papa ktora lezy pod murami ?Bo chyba folia dzisiaj to lepsza metoda niz wszedzie papa ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts