phans 21.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jak oceniacie wiarygodność informacji zdobytej z tego forum i innych oraz z prasy budowlanej?Niech początkiem do tej dyskusji będzie artykułu z internetu:http://wyborcza.pl/1,75478,6333155,Falszywe_rekomendacje_zalewaja_siec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 21.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No,no bardzo ładny artykuł,niema co Mam nadzieję,że na naszym forum nie ma takich delikfentów.Ludzie pisząc o swoich problemach i dylematach w wyborze produktów,szukają szczerych opini i porad a tu co się okazuje...teraz wierzyć czy nie? Wiem,że końcowy wybór i tak zawsze należy do nas ale bardzo liczymy się z tym co inni piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 21.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No,no bardzo ładny artykuł,niema co Mam nadzieję,że na naszym forum nie ma takich delikfentów.Ludzie pisząc o swoich problemach i dylematach w wyborze produktów,szukają szczerych opini i porad a tu co się okazuje...teraz wierzyć czy nie? Wiem,że końcowy wybór i tak zawsze należy do nas ale bardzo liczymy się z tym co inni piszą. Oczywiście, że tacy są. Czasem nawet nietrudno ich znaleźć. Najlepszy jest zdrowy rozsądek i opieranie się na wielu opiniach, a nie na jednej czy dwóch. Jak piszesz, to ty podejmujesz decyzję, ale na czymś trzeba się oprzeć. Oby jak najmniej szeptanej reklamy na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 21.03.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Najważniejsze to zdrowy rozsądek i własne "rozeznanie w terenie" a na koniec forum w celu ułatwienia podjęcia decyzji... przykład: znajomy polecił mi gościa od wylewek, które sam obejrzałem i byłem pod wrazeniem choć na forum tenże posadzkaż ma zszarganą reputację Postawiłem na to co widziałem a nie na to co przeczytałem i nie żałuję - podłogi równiutkie i gładkie - najmniejszych zastrzeżeń. pozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Trudno spreparować zdjęcia, trudno przyjmować Forumowiczów na fikcyjnej budowie , trudno to wszystko zaaranżować.Tutaj polecenia można sprawdzić- przynajmniej ja jak polecam kogoś i potencjalny klient chce zobaczyć jego prace - nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jak oceniacie wiarygodność informacji zdobytej z tego forum i innych oraz z prasy budowlanej? Niech początkiem do tej dyskusji będzie artykułu z internetu: http://wyborcza.pl/1,75478,6333155,Falszywe_rekomendacje_zalewaja_siec.html Może jest coś na rzeczy,bo ja podobne odczucia mam po lekturze wątku ''maszyna do szycia-jaka'', większość ostatnio tam piszących to forumowicze z 1,2,3 postami. No chyba ,ze jest teraz moda na debiutowanie na forum w tym własnie watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 22.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 a ja bym uważał na sporą część pozytywnych opinii o fachowcach, chociaż zawsze można sprawdzić i wysłąć do autora postu PW i poprosić o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sali 23.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No,no bardzo ładny artykuł,niema co Mam nadzieję,że na naszym forum nie ma takich delikfentów.Ludzie pisząc o swoich problemach i dylematach w wyborze produktów,szukają szczerych opini i porad a tu co się okazuje...teraz wierzyć czy nie? Wiem,że końcowy wybór i tak zawsze należy do nas ale bardzo liczymy się z tym co inni piszą. jak to nie ?? np. bogusław właściciel regulus system (kaloryfery) zawsze oczernia podłogówkę i nachalnie reklamuje regulusa w wątkach o kaloryferach. sporo ich również jako "gość". trzeba być czujnym i używać szarych komórek filtrując opinie, ponieważ wielu kompletnie nieznających się forumowiczów doradza totalne głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 23.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 saluś. Co ty nie powiesz?... Pamiętaj! Jestem zawsze tuż koło ciebie.... ------------------------------------------------ Patos ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 27 Gru 2002 Posty: 1441 Skąd: Józefów gm. Nieporęt powiat Legionowski Wysłany: Pon, 23 Marzec 2009 17:15 Temat postu: Witam !!! Do porównania podam moje wyliczenia. Dom parterowy (GLX 7 studio Atrium) 115m2 z poddaszem użytkowym, parter - podłogówka + jeden grzejnik w kotłowni poddasze - 9X grzejniki Regulus przewymiarowane X 2 ( a ściślej mówiąc, a może pisząc) dołożyłem po jednym grzejniku do każdego pomieszczeia (teraz jest pod każdym oknem grzejnik). Brak mieszacza i RTL-a Piec z modulacją od 4,7 do 23,5kW, kondensacyjny z pogodówką Max zasilanie CO 45oC Od 1 pażdiernika 08r do dzisiaj to jest 23 03 09r (co daje 174 dni), zużyłem 830m3 gazu ziemnego, co daje średie zużycie na dobę 4,77 m3 gazu. W tym CWU ( 4 osoby) i kuchnia gazowa, temperaturę mam ustawioną na 22oC w godz. 5-9 i 14-18 reszta 21oC. Rachunki jakie dostałem to 01,04,08r stan 0000 założono licznik 18,04,08r stan 0083 zużycie 083 cena 222 zł 30,06,08r stan 0239 zużycie 156 cena 343 zł 23,08,08r stan 0295 zużycie 056 cena 195 zł 27,10,08r stan 0389 zużycie 094 cena 252 zł 12,12,08r stan 0596 zużycie 207 cena 442 zł 28,02,09r stan 1098 zużycie 502 cena 881 zł 2335zł za 10 miesięcy Czekam na inne wyliczenia z tego sezonu grzewczego Pozdrawiam Patos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sali 23.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 co ma cytat do tematu, chyba ci się wątek popierniczył czy to kolejny pomysł na odwócenie uwagi od tematu ? saluś. Co ty nie powiesz?... Pamiętaj! Jestem zawsze tuż koło ciebie.... ------------------------------------------------ Patos ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 27 Gru 2002 Posty: 1441 Skąd: Józefów gm. Nieporęt powiat Legionowski Wysłany: Pon, 23 Marzec 2009 17:15 Temat postu: Witam !!! Do porównania podam moje wyliczenia. ................................................................... 2335zł za 10 miesięcy Czekam na inne wyliczenia z tego sezonu grzewczego Pozdrawiam Patos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 największy problem z nimi jest taki że jak już się zacznie ich rekomendować to:- robią się drodzy- biorą za dużo robót i nie wywiązują się - często partolą to co robią ''bo klient i tak zadzwoni''ale z własnego podwórka mogę napisać że sam trafiłem na szczęście na polecanych i solidnych i jak ich posłałem dalej to nie wszyscy dalej byli godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts