zuza2843 27.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 LUDZIE KTO BUDUJE Z14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 29.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 MY MY MY MAŁOPOLSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuza2843 29.03.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Gratulujemy POZWOLENIA NA BUDOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My też chcemy.skserujcie i dostarczcie, będzie szybciej My dopiero jutro kupujemy projekt.Będziemy w kontakcie.Wklejajcie zdjęcia,my też będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RACZKUJĄCA PO 50-TCE 16.11.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Kochani forumowicze!Czytam o Waszych radościach z budów,choć najbardziej interesuje mnie Z14,ale wy już tak dawno zaczynaliście,że już i dawno pokończyliście,gratuluję.Ja potrzebuję na wczoraj info ile czego potrzeba zakupić,bo nie mam jeszcze murarza,sami jesteśmy zieloni:(,ale chcę się załapać na wat w tym roku(już ostatni moment).Czy ktoś mogłby mi pomóc?wierzę w Was:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RACZKUJĄCA PO 50-TCE 16.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 acha i z niecierpliwością czekamy na pozwolenie,czy zdążą wydać ,czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RACZKUJĄCA PO 50-TCE 17.11.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witam!Jestem nowa na forum,bo dopiero złożyliśmy dokum.o pozwolenie i mam nadzieję,że w tym roku ja dostaniemy,gdyż kupiłabym coś do rozpoczęcia tej budowy(też wybraliśmy sliczny Z14GPp) aby cos wat-u odliczyć,ale nie wiem ile czego.Np.bloczkow fundament.,czy bl.Ytong na ściany,stali.Na pewno już dawno Państwo mieszkacie w swoim domku i cieszycie się jego pięknem,gratuluję,ale może macie cos jescze z tych danych?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 tutaj masz dziennik budowy:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?122748-Dziennik-budowy-Z14-Dom-Ani-i-Paw%C5%82a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts