Buba74 09.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jarkotowa, ja to bym jednak róże... Pnące się na ten cudny ganek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 09.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jarkotowa Słoneczniki też pięknie by kontrastowały z Twoim gankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 10.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 A wiesz Jarkotowa, ja mam podobny ganek (tzn. nie w takim stylu, ale też taką frontową rabatkę, i właśnie mi sie wykrystalizował pomysł, to sie podzielę, a nuż kogoś zainspiruje Na jednym końcu - róża New Dawn, na drugim - powojnik "Matka Teresa. W tej chwili są jeszcze małe i dookoła nich kwitną śniezniki, sasanki i tulipany botaniczne - to jest to, co mam w tej chwili. Natomiast po połowie maja posadzę tam sobie - z tyłu wysokie lewkonie, przed nimi dalie półpelne z nasion, a na obwódce - starce i karłowe lwie paszcze (sadzonki szykuje już od marca). To będzie straszny kolorystyczny misz-masz, ale ja akurat takie coś lubię i ważne jest, że akurat te kwiaty kwitną cały sezon, aż do listopada (oprócz starców, które kwitnąć nie powinny, ale za to zdobią nawet w łagodną zimę). No fakt - w zimie nie ma na co patrzeć, ale mnie to też nie przeszkadza - tym bardziej cieszę sie wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 10.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ale może być problem jarkotowa bywa tam raz na 2,3 tygodnie, strona południowa, efekt latem może być średni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 10.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ale może być problem jarkotowa bywa tam raz na 2,3 tygodnie, strona południowa, efekt latem może być średni No tak, nie doczytałam Ale jak można w tak pięknym miejscu tak rzadko bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 14.04.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ale jak można w tak pięknym miejscu tak rzadko bywać Prawda? Odległość jaka mnie dzieli to drobne 360km. Więc częściej niż 2 tygodnie nie daję rady. Jak zakwitnie to co posadziłam przed gankiem to wam pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jaki piękny ganek malwy, słoneczniki, floksy...wszystkie "babcine" kwiatki już tam widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karii 14.04.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Idealne miejsce do stworzenia tzw 'wiejskiego ogrodu" , zapach kwiatow, won jabłoni i bzyczenie pszczół, cisza spokój, odpoczynek i relaks. czego chcieć wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 15.04.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Karii utrafiłaś w samo sedno. Odludzie, "hałasujące" ptaki, bzyczenie bąków i pszczół, cisza i spokój. Wiejski ogród był przez moment, ale niestety został zapuszczony. Ale spoko. Są malwy, irysy, lilie, kosmos, floksy, rudbekie, piwonia, bez. Jak to na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts