robi77 27.04.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Mieszkam pod Warszawą.. po rozmowie z sąsiadem ostatnio który ma takowe wysokie na kilka metrów...mówi ze nigdy nie ocieplał na zimę i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 01.05.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cyprysik Lawsona 'columnaris' nie wymaga cięcia. Miłośnicy ogrodów - czy to obsesja cięcie wszystkiego co dopiero posadziliście na swoim skrawku ziemi? więc co zrobić, aby wierzchołek cyprysika się nie przechylał ?? jeszcze nie działałam w tej sprawie i tłumaczę go młodym wiekiem, mam nadzieje, że sam się "wyprostuje i zesztywnieje" ale jeśli nie?? jeśli ktoś ma już od lat cyprysiki to proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 03.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Czy to przechylanie oznacza, że czubek nieco zwisa? Taka uroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 więc co zrobić, aby wierzchołek cyprysika się nie przechylał Kupić zywotnika. Cyprysiki Lawsona mają przewisające wierzchołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 13.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 to jeśli taka ich uroda to muszę to zaakceptować i już się nie będę czepiała tych czubków a żywotnika nie chcę, mam już porównanie jak wyglądają po latach i dlatego zdecydowałam się na cyprysika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Rozumiem, ze stare cyprysiki też widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 15.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Rozumiem, ze stare cyprysiki też widziałaś? widziałam, wiele osób sadzi cyprysiki na zmianę z tujami - pomysł nawet ciekawy, po latach widać efekt ale ja pozostaję przy moich cyprysikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts