Elka62 16.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Dzięki frykow - już wiem, co to Q5! Nie bardzo rozumiałam o czym pisze autorka wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mając lat ok. 3 oznajmiłam niezbyt lubianej przeze mnie babci: bo wezmę siekierę i cię zarąbię Ja to byłam grzeczna, jak kiedyś szukałam babci, to podeszłam do kilku facetów stojących pod sklepem i powiedziałam: - Przepraszam Panowie Pijacy, czy nie przechodziła tu moja babcia? Ich mina - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
me-how 28.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A co z sidłami i pułapkami w stylu Rambo - Pierwsza krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 nie wiem czy sie wczytaliśta ale najliszej Qpiontka miała być........... powtarzam najliszej...... Zupełnie nie rozumiem, o co chodzi. Nie słyszeliście o stopniowaniu przysłówków, czy co? Licho, liszej, najliszej. Proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.04.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja to byłam grzeczna, jak kiedyś szukałam babci, to podeszłam do kilku facetów stojących pod sklepem i powiedziałam: - Przepraszam Panowie Pijacy, czy nie przechodziła tu moja babcia? Ich mina - bezcenna Amalfi, płaczę ze śmiechu od wczoraj wisisz mi pół opakowania tuszu do rzęs plus paczkę chusteczek higienicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Amalfi, płaczę ze śmiechu od wczoraj wisisz mi pół opakowania tuszu do rzęs plus paczkę chusteczek higienicznych Nie ma sprawy. Ile razy ma pogrubiać rzęsę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.04.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Nie ma sprawy. Ile razy ma pogrubiać rzęsę? nieskończenie wiele, a i małe wydłużenie też nie zaszkodzi adres wyślę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts