anetina 14.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Krazy mit, ze rodzice z niezgodnoscia grup krwi maja dzieci tej samej plci. Tyz bzdura tych co znam - dzieci jednakowej płci i ... same dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 U nas jest konflikt i mam dwóch chłopaków na schwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 u nas też konflikt, mam córeczkę i synka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 U mnie tez konflikt Ja mam 0 - Z tego co wiem - pierwsze dziecko - raczej nie ma problemów. Mogą byc przy kolejnych. Ale dzis to chyba w ogóle nie ma problemu- bo zdaje sie ze medycyna ostro poszła do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ja mam AB -po pierwszym dostałam immunoglobulinę i już, problem z głowyteraz nie dostałam bo syn też ma rh- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 14.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ludzieeeeeeee! Aga pytała czy byście usunęli czy nie!. Wiec tak albo nie. I ewentualnie dlaczego Nie. "Od zawsze" chcieliśmy mieć trójkę dzieci. Pierwsza ciąża wyglądała idealnie - do 24 tygodnia. Póżniej zachorowałam - mój syn urodził się w 31 t.c. Maleńki (ważył niewiele ponad kilo), spędził 7 tygodni na OION'ie, przeżył infekcję klebsiellą pneumoniae (a dawano 5% szans na przeżycie), rehabilitowaliśmy go prawie rok, do dziś "wloką" się za nami różne wcześniacze problemy. I choć bardzo chciałabym by miał rodzeństwo - nie odważę się zajść ponownie w ciążę. Dlatego, że nie byłabym w stanie usunąć ciąży - nie po tej walce o dziecko, jaką stoczyliśmy po narodzinach naszego syna. I równiez dlatego, że nie dałabym rady przechodzić przez to wszystko po raz drugi - a niestety zagrożenie że sytuacja powtórzyłaby się jest spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Tak, w jednym macie rację: dziewczynki są na pewno silniejsze niż chłopcy. Jestem wcześniakiem, urodziłam się 35 lat temu w siódmym miesiącu ważąc 1,5 kg ... lekarze prognozowali, że gdybym była chłopakiem pewnie nie przeżyłabym - miałam problemy z płucami i takie tam - swoje w inkubatorze odleżeć musiałam . Dziś medycyna na pewno daje większe szanse, ale nie wiem czy na tyle duże żeby szanse płodów dziewczynek i chłopców zrównały się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 14.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Tak, w jednym macie rację: dziewczynki są na pewno silniejsze niż chłopcy. Jestem wcześniakiem, urodziłam się 35 lat temu w siódmym miesiącu ważąc 1,5 kg ... lekarze prognozowali, że gdybym była chłopakiem pewnie nie przeżyłabym - miałam problemy z płucami i takie tam - swoje w inkubatorze odleżeć musiałam . Dziś medycyna na pewno daje większe szanse, ale nie wiem czy na tyle duże żeby szanse płodów dziewczynek i chłopców zrównały się . nie są równe. Gdy rodził się mój syn, lekarze też kręcili nosem że chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 a bo facety to w ogóle tacy są ... nie dość, że od początku toto słabsze to potem w dorosłości jakieś takie nieporadne zara przyjdą nasze forumowe facety i mnie zlinczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 zara przyjdą nasze forumowe facety i mnie zlinczują Będziem bronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a bo facety to w ogóle tacy są ... nie dość, że od początku toto słabsze to potem w dorosłości jakieś takie nieporadne zara przyjdą nasze forumowe facety i mnie zlinczują i ja będę bronić też jestem tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 15.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a bo facety to w ogóle tacy są ... nie dość, że od początku toto słabsze to potem w dorosłości jakieś takie nieporadne zara przyjdą nasze forumowe facety i mnie zlinczują i ja będę bronić też jestem tego samego zdania Nieporadność facetów nie jest cechą wrodzoną lecz nabytą a w większości udawaną. Gnerelnie udawanie, kiedy jest to wygodne, nieporadności ułatwia życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nieporadność facetów nie jest cechą wrodzoną lecz nabytą a w większości udawaną. Gnerelnie udawanie, kiedy jest to wygodne, nieporadności ułatwia życie. hmmmmmmm mój na pewno nie udaje syn małolat jest szybszy i inteligentniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 15.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nieporadność facetów nie jest cechą wrodzoną lecz nabytą a w większości udawaną. Gnerelnie udawanie, kiedy jest to wygodne, nieporadności ułatwia życie. hmmmmmmm mój na pewno nie udaje syn małolat jest szybszy i inteligentniejszy Mądrość przychodz z wiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mądrość przychodz z wiekiem. u nas jest odwrotnie jajko mądrzejsze od kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mądrość przychodz z wiekiem. u nas jest odwrotnie jajko mądrzejsze od kury O ile zrozumiałam, to Markowi chodziło o to, że jak Twój syn dorośnie, to zrozumie, że lepiej byc czasem nieporadnym i też nauczy się udawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mądrość przychodz z wiekiem. u nas jest odwrotnie jajko mądrzejsze od kury O ile zrozumiałam, to Markowi chodziło o to, że jak Twój syn dorośnie, to zrozumie, że lepiej byc czasem nieporadnym i też nauczy się udawać... no ja w tą stronę nie załapałam hmm muszę pomysleć nad tym - moze i racja, bo tak to mego młodego w przyszłości będzie żona ganiać , a tak - będzie udawał, że nic nie umie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a bo facety to w ogóle tacy są ... nie dość, że od początku toto słabsze to potem w dorosłości jakieś takie nieporadne zara przyjdą nasze forumowe facety i mnie zlinczują Przyjda to powiedza, ze kobiety temu winne bo mamuski tak wychowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mądrość przychodz z wiekiem. taaaaa......od trumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 15.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 a bo facety to w ogóle tacy są ... nie dość, że od początku toto słabsze to potem w dorosłości jakieś takie nieporadne zara przyjdą nasze forumowe facety i mnie zlinczują Że też tfurcy ustawy emerytalnej nie byli takie mondre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts