Nefer 17.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ufff super :) Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga, no widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 agakusi - super, super, super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ale ja już wiem co się dzieje...cały czas mówiłam, że chcę drugą córeczkę. A rośnie pewnie chłopiec i daje mamie popalić, żeby głupot o dziewczynce nie gadała Dziewczyny, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aguś ... super, cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 świetna wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.04.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Agnieszka, super, że wyniki są dobre. Wyobrażam sobie co musiałaś przechodzić prze z te dni i nie chciałam cię denerwować dodatkowymi głupimi rozmowami. Ale dobrze, że masz już to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dla mnie żadne rozmowy nie są "głupie" Nie ma jeszcze 100% pewności, ale tego pewnie nigdy nie będzie. Najbardziej chyba uspokoił się mój tata...pierwszy raz w życiu widziałam go jak płakał jak urodziłam Sylwię. Drugi raz...jak dowiedział się o złych badaniach. My z mężem byliśmy w miarę spokojni...tak jakbyśmy byli pewni, że będzie ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ale ja już wiem co się dzieje...cały czas mówiłam, że chcę drugą córeczkę. A rośnie pewnie chłopiec i daje mamie popalić, żeby głupot o dziewczynce nie gadała Dziewczyny, dziękuję syna daje popalić ??? hmmm pewnie i racja najważniejsze, że wyniki są dobre trzymam kciuki za spokojne już dalsze miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga - aż mi się gęba uśmiechnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.04.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No to rewelacja !!!Pozdrawiam i odpocznijcie po emocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No to świetnie Aga... Jam sie wczoraj rozczulił...a taki chłop Gadam z familią przez Skajpa ( w Chinach na chwile jestem). a tu mi Qulia ni ztąd ni z pietruchy: "niegrzeczny jesteś" ja- "dlaczego jestem niegrzeczny Qlia?" Q-" bo nie jesteś tu " i powiedziała to z takim smutkiem w oczach... ech... a jesteśmy dla siebie światem... sory za zwierzenia. ide na piwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga bardzo się cieszę i trzymam kciuki za zdrowego bobasa Orbuś poprostu Kulka tęskni, ale jak może być inaczej jak śwaita poza sobą nie widzicie Wracaj szybko do córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga super wiadomość i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.04.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Mohag, Tola, i ja dziękuję za Wasze słowa. O wynikach naszych powiedziałam tutaj a w tzw. realu ino kilku osobom. I to właśnie od Was otrzymałam na priv kilka ciepłych listów. Mąż powiedział mi "Pamiętaj, że ja Cię nigdy nie opuszczę" i to było dla mnie najważniejsze. Poza tym było tylko "po co ci ten garb", "usuń" itp., nawet pamiętać mi się nie chce. Rodzina też nie wie, bo wiem, że zamęczyliby mnie i zatruli całą ciążę gadaniem o aborcji itp. Aga, widzisz głupolu - mówiłam/pisałam Ci NT 3,7 to nie tragedia Będzie dobrze, ciesz się z kopniaków malucha Orbuś, kurka, fajny jesteś. Zresztą, już Ci na pewno mówiłam to nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aga-cieszymy się razem z Tobąserdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 AgnesK -teraz za Ciebie mocno trzymamy kciuki,będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Cieszę się z dobrych wiadomości. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Agnieszka !! To naprawdę cudna dla nas kibicujących temu wątkowi wiadomość Teraz AgnesK. Damy radę Damy radę . Siła nas i siła w nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts