Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dla mnie żadne rozmowy nie są "głupie" :D Nie ma jeszcze 100% pewności, ale tego pewnie nigdy nie będzie. Najbardziej chyba uspokoił się mój tata...pierwszy raz w życiu widziałam go jak płakał jak urodziłam Sylwię. Drugi raz...jak dowiedział się o złych badaniach. My z mężem byliśmy w miarę spokojni...tak jakbyśmy byli pewni, że będzie ok....

ale ja już wiem co się dzieje...cały czas mówiłam, że chcę drugą córeczkę. A rośnie pewnie chłopiec i daje mamie popalić, żeby głupot o dziewczynce nie gadała :D :wink:

Dziewczyny, dziękuję :D

syna daje popalić ??? hmmm pewnie i racja

najważniejsze, że wyniki są dobre

trzymam kciuki za spokojne już dalsze miesiące :)

No to świetnie Aga...

Jam sie wczoraj rozczulił...a taki chłop :-?

Gadam z familią przez Skajpa ( w Chinach na chwile jestem).

a tu mi Qulia ni ztąd ni z pietruchy:

"niegrzeczny jesteś"

ja- "dlaczego jestem niegrzeczny Qlia?"

Q-" bo nie jesteś tu "

i powiedziała to z takim smutkiem w oczach... ech...

a jesteśmy dla siebie światem...

sory za zwierzenia.

ide na piwo

pozdrawiam

Mohag, Tola, i ja dziękuję za Wasze słowa.

O wynikach naszych powiedziałam tutaj a w tzw. realu ino kilku osobom. I to właśnie od Was otrzymałam na priv kilka ciepłych listów. Mąż powiedział mi "Pamiętaj, że ja Cię nigdy nie opuszczę" i to było dla mnie najważniejsze. Poza tym było tylko "po co ci ten garb", "usuń" itp., nawet pamiętać mi się nie chce. Rodzina też nie wie, bo wiem, że zamęczyliby mnie i zatruli całą ciążę gadaniem o aborcji itp.

Aga, widzisz głupolu - mówiłam/pisałam Ci :D NT 3,7 to nie tragedia :) Będzie dobrze, ciesz się z kopniaków malucha :D

Orbuś, kurka, fajny jesteś. Zresztą, już Ci na pewno mówiłam to nie raz :wink: