anulkawj 24.04.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Bardzo sie cieszę, że wyniki wyszły dobre. Życzę zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Majka, wiem ino, że chłopak będzie Franuś. Pan dr b dokładnie oglądał czaszkę maleństwa, potem całe maleństwo, pomilczał z minutę nad wynikami, spytał czy zgodziłam się na amniopunkcję, ja że nie, przyjął do wiadomości, znowu pomilczał i spytał ino czy pojadę na usg prenatalne za miesiąc. Wtedy jest możliwość sprawdzenia pewnych parametrów, które teraz jeszcze nie są możliwe do sprawdzenia a które mogą potwierdzić (lub nie) że z maluchem coś jest nie tak. Oczywiście że pojadę. Jestem umówiona 3 dni przed Komunią Natki, 28.05. Ale tak naprawdę dowiemy się jak Franuś się urodzi. Pozdrawiam serdecznie razem z Frankiem trzymam kciuki mam nadzieję, ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Irma, ja też. Źródła podają, że badania prenatalne mogą dawać od 5 do (nawet) 20% (!) wyników fałszywie dodatnich lub fałszywie ujemnych. Cały czas więc nie tracimy nadziej, że może jednak nasz maluszek jest zdrowy. No i nie przestaję wciągać czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 25.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Agnes, czekolada dobra jest i my trzymamy kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cały czas więc nie tracimy nadziej, że może jednak nasz maluszek jest zdrowy. Franuś na pewno jest ZDROWY...i to jest jedyna dopuszczalna wersja Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Agnes: kiedyś w podobnej sytuacji moja teściowa mi powiedziała : każde będziemy kochać.Jak by nie było, będzie dobrze. wcześniej lub później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.04.2009 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Agnes, będzie dobrze. Musisz w to wierzyć Wczoraj byłam w Bydgoszczy na drugich badaniach. Strasznie się zdenerwowałam, bo musiałam czekać na badanie usg ponad dwie godziny i w sumie nie wiem po co. To samo badanie na dokładniejszym sprzęcie miałam tydzień wcześniej u mojego lekarza. Poza tym robiła mi teraz praktykantka, która była przy pierwszym badaniu przy lekarzu prowadzącym. W czasie badania rozmawiała sobie przez telefon i nie wiem czy to badanie w ogóle coś dało. Pobrali mi krew. Wynik 12.05, ale pewnie zadzwonię wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wiem ino, że chłopak będzie Franuś. Franki fajne są mój 9 latek jest tego przykładem (też komunie w tym roku mamy ) trzymam kciuki za następne badanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.05.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 byłam dziś u mojego lekarza na kolejnym usg. 20 tydzień, nerwy takie, że szok. Jest ok Pod serduszkiem rośnie mała Michalinka. Po powrocie do domu powiedziałam córce, że będzie miał siostrę, a ona popłakała się i z usmiechem i łzami poleciała do męża, że będziemy mieć Michalinkę Agnes, jak u Ciebie? Jakieś nowe wiadomości?[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Aga to piekna wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Agnieszka- cudna wiadomość.....a imię dla małej- urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.05.2009 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aga, super, że wszystko w porządku a tak się biedaku martwiłaś no i baby górą Michalinka to śliczne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aga - gratuluję i bardzo się cieszę. Super, że nasze "przepowiednie" muratorowe się sprawdzają i wszystko jest OK. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.05.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Przeczytałam ten wątek jednym tchem Bo faktycznie problem nie mały i decyzję podjąć nie łatwo. Inaczej jest jak stoi się z boku a inaczej jak jest się przed taką decyzją... urodzić tak, nie, czy będzie zdrowe, czy może nie itp. Jednym słowem nerwówka i sen z powiek by mi spędziło na 100%, chociaz ja stoję "z boku". Czytałam i czytałam i czekałam, aż pojawi się w końcu wzmianka o wynikach. Bardzo się cieszę, że wyniki są ok, chociaż czytając odnoszę wrażenie, że ten strach jest...pozostał A niedziwię się w ogóle... Cieszę i ja się i zyczę powodzenia obu mamom... no chyba, że ukrywają się inne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 24.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 AGNIESZKO tak się bardzo cieszę że wszystko w porządku...aż łezka w oku mi się zakręciła jak przeczytałam o reakcji Sylwi na wiadomość że będzie miała siostrzyczkę-Michalinkę ...piękne imię...życze zdrówka ...niechaj aniołki opiekują się Tobą i Twoimi córeczkami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.05.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dziękuję wszystkim A imię wybrała Sylwia już na początku ciąży. Jej najlepsza koleżanka z przedszkola tak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 24.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Michalinka, Michasia, Misia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja rowniez czytam ten watek od poczatku.Wiele lez wylalam i wiele razy usmiechalam sie sama do siebie agnieszkakusi bardzo sie ciesze i zycze duzo zdrowka AgnesK Trzymam kciuki za zdrowko malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 27.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Większosć zwolenników aborcji w tym wątku z wielkim zaangażowaniem ratowałaby zdychającego psa. Bo to dobrzy i wrazliwi ludzie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.05.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hmmm... musisz specjalnie logować się pod nowym nickiem, żeby takie bzdury pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts