lulkas 20.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Życzę Wam pogodnych dni z Waszym dzieciakiem. Im więcej osób dzieli się takimi wiadomościami, tym więcej we mnie pewności i wiary w życie ludzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.01.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Życzę Wam pogodnych dni z Waszym dzieciakiem. Im więcej osób dzieli się takimi wiadomościami, tym więcej we mnie pewności i wiary w życie ludzkie. Franio jest synkiem AgnesK. Zbigniew100 mowiąc "nasz" miał na myśli "nasz forumowy" Tu link do franiowego wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?148863-Franu%C5%9B-Waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wcze%C5%9Bniaczkom/page124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.01.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Franio jest synkiem AgnesK. Zbigniew100 mowiąc "nasz" miał na myśli "nasz forumowy" To jeszcze są forumowicze , którzy nie znają Frania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 To jeszcze są forumowicze , którzy nie znają Frania ? Myślę, że są, bo wielu forumowiczów siedzi tylko na wątkach budowlanych i nie zagląda w inne części forum. A wyjaśniłam sprawe, bo by Ci żona jeszcze oko podbiła, jakby przeczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Przejrzałam sobie ten wątek wstecz, czytałam go kiedyśNostalgia, Franuś, ZielonookaIle życie dopisało..............., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 21.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 no tak moje niedopatrzenie. Przez długi czas nie zaglądałem na forum. Po skończonej budowie jakoś mało okazji było, ale po pewnym czasie zaczęło jednak czegoś brakować. A więc jestem. ponownie. Bardzo poruszyła mnie ta historia. Życie pisze różne scenariusze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts