Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ptyś 2g m@m - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
Witam,

u nas w trakcie realizacji wynikła mała zmiana :D Otóż zmieniliśmy miejsce dolnej łazienki- wystawiliśmy ją na korytarz, korytarz sie zmniejszył, a ściankę między pokojem i łazienką rozwaliliśmy i będzie większy pokój.

Hmm, a wejście z wiatrołapu do korytarza gdzie daliście skoro łazienka na korytarzu? Musieliście chyba zrezygnować ze spiżarni.

Dzisiaj, po 11 miesiącach mieszkania i 23 miesiącach od założenia okien miałem przegląd serwisowy i regulację wszystkich okien drewnianych ABA WIKTORCZYK. Wymienili również wszystkie okapniki aluminiowe na dole okien, ponieważ wcześniejsze mocowania były do niczego. Drzwi wejściowe również regulowali. Okienka i drzwi I klasa, solidny producent i serwis. Polecam, jeśli jeszcze ktoś nie wybrał okien. Jestem na 100% zadowolony. http://www.wiktorczyk.com.pl

Hmm, a wejście z wiatrołapu do korytarza gdzie daliście skoro łazienka na korytarzu? Musieliście chyba zrezygnować ze spiżarni.

a no ze spiżarni już na poczatku zrezygnowaliśmy, powiększyliśmy wiatrołap żeby wstawić tam szafe, wejście jest maksymalnie przysunięte do kuchni. Ze spiżarki zrezygnowalismy ponieważ mamy piwnice,

To na razie tyle.Przepraszam za jakoś zdjęć,czekamy jeszcze na bramę wjazdową .

Sen z powiek spędza nam jedynie sezon grzewczy(jak spisze się nasz Buderus). Miejmy nadzieję ,że zima będzie łagodna.

Pozdrowienia dla Wszystkich Ptysiów

t

Edytowane przez eluta73

Eluta, pięknie :wave: Jak tak patrze na te Wasze ptysie, to chce już mieszkać w swoim, a przynajmniej być na etapie wykańczania i urządzania go.

Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza i styl wykończenia, umeblowania :D i ciekawe rozwiązanie z tym że jadalnia jest już o 1 poziom niżej.

Edytowane przez martynkaWWY

Eluta, pięknie :wave: Jak tak patrze na te Wasze ptysie, to chce już mieszkać w swoim, a przynajmniej być na etapie wykańczania i urządzania go.

Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza i styl wykończenia, umeblowania :D i ciekawe rozwiązanie z tym że jadalnia jest już o 1 poziom niżej.

Bardzo ładny dom, a ty sie nie przejmuj gazem. Gaz to super wygoda, a kasa podobna do ekogroszku. Pierwszą zimę zamknąłem w 4000 zł więc nie płaczmy b o jest tanio

witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i natrafiliśmy na projekt ptysia. od razu się spodobal. jednak przed podjęciem decyzji czy akurat ten budowac, chcieli byśmy go zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś w promieniu 100-150km od warszawy buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil????????

My budujemy 50 km od Warszawy, ale jesteśmy na takim etapie ze nie wiem czy jest po czym oprowadzać, mamy zalany strop nad parterem jakby co :D

Na razie póki pogoda pozwala jeszcze jako tako będziemy ciagnąć górne ściany

bardzo chetnie bysmy zobaczyli w momencie jak np. bedziecie robili dach (wtedy beda juz sciany na gorze ), a jakies zmiany w projekcie podstawowym byly robione?. ja jestem z okolicy blonia, a Wy w ktorym kierunku?????

ewentualnie jak bym mogl poprosic o tel. na prv