nasa1 28.10.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 pisać, wklejać foty lenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynkaWWY 29.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Ja fot nie posiadam, bo nie bardzo mam się czym chwalić. piwnice mamy zrobioną, teraz powstają ściany parteru Edytowane 4 Listopada 2013 przez martynkaWWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta2012 30.10.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 pisać, wklejać foty lenie u nas lecimy z ociepleniem, styropian 18 cm robi wrażenie, w środku mamy tynki cementowo wapienne NIDY wystarczy tylko pomalować tak super zrobili i posadzki w przyszłym tygodniu wstawiamy śmieciucha, grzejniki, szambo tyle u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgzembol 18.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 kilka fotek ptysia http://tgzembol.republika.pl/tydzien.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynkaWWY 22.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam, u nas w trakcie realizacji wynikła mała zmiana Otóż zmieniliśmy miejsce dolnej łazienki- wystawiliśmy ją na korytarz, korytarz sie zmniejszył, a ściankę między pokojem i łazienką rozwaliliśmy i będzie większy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.11.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 kilka fotek ptysia http://tgzembol.republika.pl/tydzien.html Ładnie, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.11.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam, u nas w trakcie realizacji wynikła mała zmiana Otóż zmieniliśmy miejsce dolnej łazienki- wystawiliśmy ją na korytarz, korytarz sie zmniejszył, a ściankę między pokojem i łazienką rozwaliliśmy i będzie większy pokój. Hmm, a wejście z wiatrołapu do korytarza gdzie daliście skoro łazienka na korytarzu? Musieliście chyba zrezygnować ze spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.11.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Dzisiaj, po 11 miesiącach mieszkania i 23 miesiącach od założenia okien miałem przegląd serwisowy i regulację wszystkich okien drewnianych ABA WIKTORCZYK. Wymienili również wszystkie okapniki aluminiowe na dole okien, ponieważ wcześniejsze mocowania były do niczego. Drzwi wejściowe również regulowali. Okienka i drzwi I klasa, solidny producent i serwis. Polecam, jeśli jeszcze ktoś nie wybrał okien. Jestem na 100% zadowolony. http://www.wiktorczyk.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynkaWWY 23.11.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hmm, a wejście z wiatrołapu do korytarza gdzie daliście skoro łazienka na korytarzu? Musieliście chyba zrezygnować ze spiżarni. a no ze spiżarni już na poczatku zrezygnowaliśmy, powiększyliśmy wiatrołap żeby wstawić tam szafe, wejście jest maksymalnie przysunięte do kuchni. Ze spiżarki zrezygnowalismy ponieważ mamy piwnice, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eluta73 24.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam po długiej przerwie, mieszkamy od lipca a oto kilka fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eluta73 24.11.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eluta73 24.11.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eluta73 24.11.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eluta73 24.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eluta73 24.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) To na razie tyle.Przepraszam za jakoś zdjęć,czekamy jeszcze na bramę wjazdową .Sen z powiek spędza nam jedynie sezon grzewczy(jak spisze się nasz Buderus). Miejmy nadzieję ,że zima będzie łagodna.Pozdrowienia dla Wszystkich Ptysiów t Edytowane 24 Listopada 2013 przez eluta73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynkaWWY 25.11.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) Eluta, pięknie Jak tak patrze na te Wasze ptysie, to chce już mieszkać w swoim, a przynajmniej być na etapie wykańczania i urządzania go. Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza i styl wykończenia, umeblowania i ciekawe rozwiązanie z tym że jadalnia jest już o 1 poziom niżej. Edytowane 25 Listopada 2013 przez martynkaWWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 25.11.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Eluta, pięknie Jak tak patrze na te Wasze ptysie, to chce już mieszkać w swoim, a przynajmniej być na etapie wykańczania i urządzania go. Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza i styl wykończenia, umeblowania i ciekawe rozwiązanie z tym że jadalnia jest już o 1 poziom niżej. Bardzo ładny dom, a ty sie nie przejmuj gazem. Gaz to super wygoda, a kasa podobna do ekogroszku. Pierwszą zimę zamknąłem w 4000 zł więc nie płaczmy b o jest tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 25.11.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i natrafiliśmy na projekt ptysia. od razu się spodobal. jednak przed podjęciem decyzji czy akurat ten budowac, chcieli byśmy go zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś w promieniu 100-150km od warszawy buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynkaWWY 26.11.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 My budujemy 50 km od Warszawy, ale jesteśmy na takim etapie ze nie wiem czy jest po czym oprowadzać, mamy zalany strop nad parterem jakby co Na razie póki pogoda pozwala jeszcze jako tako będziemy ciagnąć górne ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 26.11.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 My budujemy 50 km od Warszawy, ale jesteśmy na takim etapie ze nie wiem czy jest po czym oprowadzać, mamy zalany strop nad parterem jakby co Na razie póki pogoda pozwala jeszcze jako tako będziemy ciagnąć górne ściany bardzo chetnie bysmy zobaczyli w momencie jak np. bedziecie robili dach (wtedy beda juz sciany na gorze ), a jakies zmiany w projekcie podstawowym byly robione?. ja jestem z okolicy blonia, a Wy w ktorym kierunku????? ewentualnie jak bym mogl poprosic o tel. na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts