Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ptyś 2g m@m - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

spokojnie, nie umrze. Ożyje jak zacznę w sierpniu:)

na razie robimy kanalizacje i wodę. Potem utwardzenie drogi i w sierpniu start.

Nurtuje mnie jedna sprawa - czy garaż o szer. 5,4m wystarczy??? Już tego nie zmienię bo pozwolenie już mam.

Dwa samochody po 1,7m szerokosci... eee chyba będzie ok.

No i garaż chyba obniże o 20cm bo wyjdzie bardzo wysoko.

Nasa1, w sierpniu wpadnę w odwiedziny na Twoją budowę zerknąć z ciekawości jak to wygląda:)

Pozdro

spokojnie, nie umrze. Ożyje jak zacznę w sierpniu:)

na razie robimy kanalizacje i wodę. Potem utwardzenie drogi i w sierpniu start.

Nurtuje mnie jedna sprawa - czy garaż o szer. 5,4m wystarczy??? Już tego nie zmienię bo pozwolenie już mam.

Dwa samochody po 1,7m szerokosci... eee chyba będzie ok.

No i garaż chyba obniże o 20cm bo wyjdzie bardzo wysoko.

Nasa1, w sierpniu wpadnę w odwiedziny na Twoją budowę zerknąć z ciekawości jak to wygląda:)

Pozdro

Trymi, zapraszam w każdej chwili!!! :)

Garażu też nie zmieniałem, bo mam za wąską działkę, ale przy 5,4 rewelacji raczej nie będzie.... musi styknąć. Jeśli działka Ci pozwala możesz poszerzyć, pozwolenie tu nic nie przeszkadza.

Dzisiaj zalali wieniec na fundamentach no i zaczęli robić drenaż.. ;)

IMG00244-20110606-1424.jpg

IMG00247-20110606-1835.jpg

W środę piasek do wypełnienia fundamentów, czwartek kanalizacja, piątek lub sobota płyta. Na poniedziałek zamówiłem transport pierwszych pustaków. Z pustakami Pichler było trochę zamieszania i w końcu będzie Wienerberger. Za dużo by opowiadać...:mad::(

Edytowane przez nasa1

no witam wszystkich u mnie narazie padaczka fundament suchy w czwartek go zagryntowałem w piatek kielem papę termozgrzewalną ,bloczki cement piasek na budowie a murarze w kulki lecą mieli byc w pon . a dziś mówili ze dotrą w czwartek lub w piątek :bash: co najlepsze to żona bardziej wkurzona z tego powodu niż ja .:)

Ja wiem tylko jedno: budowlańców trzeba pilnować, bo chcą robić szybko i nieuważnie. Życzę powodzenia, a jeśli dalej Ci będą ściemniać, to weź inną ekipę.

A żonę przytul i pokaż jej gdzie będzie garderoba w nowym domu i kto w niej będzie rządził :D

no witam wszystkich u mnie narazie padaczka fundament suchy w czwartek go zagryntowałem w piatek kielem papę termozgrzewalną ,bloczki cement piasek na budowie a murarze w kulki lecą mieli byc w pon . a dziś mówili ze dotrą w czwartek lub w piątek :bash: co najlepsze to żona bardziej wkurzona z tego powodu niż ja .:)

nie przejmuj się mi przez

budowę ptysia firma się rozleciała a miało byc tak pięknie.........................

Chłopaki głowy do góry. Dom się wybuduje i zapomni o budowaniu ;)

Dzisiaj ocieplili i walneli folie. Jutro piach do wypełnień. Dzisiaj lało jak diabli

IMG00279-20110608-1409.jpg

IMG00281-20110608-1411.jpg

IMG00285-20110608-1453.jpg

no no nasa widac wzorcowa budowa u ciebie nic tylko pozazdrościć ,od środka zewnętrzne sciany bedziezs izolował czy dajesz sobie spokój.?