nasa1 26.07.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 dajcie adresy mail na priv, to wam prześlę tutorial jak się wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 26.07.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 nie otwiera się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nasa1, walnij nam szczegółowe szkolenie z wklejania obrazków (krok po kroku ze screenami) bo Tobie to najlepiej wychodzi. Ja też mam problemy. Dałem dach do wyceny. Jutro Wam powiem ile wyszło. Ale widzę, że Śląsk jest dużo tańszy niż te centusie krakowskie. Nawet nie wiecie jak trzeba tu uważać na to żeby Cie nikt nie naciął. Trymi, mogę Ci polecić kontakt do gościa z Krakowa, który da Ci cenę po znajomości w cenach śląskich Na priv masz namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wysłałem wam na skrzynki email ale nie na muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 no wklejać, wklejać foty, po co tyle czasu na szkolenie poświęciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 26.07.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) :) wielkie dzięki nasa1 jesteś dobrym nauczycielem:) Tanio sprzedam schody sam robiłem w tym modelu nie ma możliwości walenia głową w strop Edytowane 26 Lipca 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 :) wielkie dzięki nasa1 jesteś dobrym nauczycielem:) Tanio sprzedam schody sam robiłem w tym modelu nie ma możliwości walenia głową w strop 15 tysięcy po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 26.07.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 co mówi wasz konstruktor na ten podciąg górą po lewej w projekcie go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) co mówi wasz konstruktor na ten podciąg górą po lewej w projekcie go nie ma mój jeszcze nic nie mówił, a ekipa mówi, że jeśli nie będzie to i tak dołożą Teraz nadal się gryzę z dachówkami. Dzisiaj zaraziłem się firmą Bogen dachówka Innovo 12 głeboka czerń coś w ten deseń http://www.tinyurl.com/mojdomek/079.jpg coś za dużo z tymi dachówkami. Jutro mi ściągają część szalunków stropowych. Ze ścianami poddasza ruszam za trzy tygodnie. Na razie leje i leje i leje.... łeeeee mury mi nasiąkły wodą, a takie ładne były. Za kominami trza się rozejrzeć, więźbę trza kupić... Edytowane 26 Lipca 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 paragon, ale te podciągi to faktycznie zrobiłeś pod helikopter. Jak ci coś takiego wyląduje przez pomyłkę przy okazji ćwiczeń w okolicy Legnicy, to się nie zdziw http://g.forsal.pl/p/_wspolne/pliki/33000/33593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 26.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Test czy jestem pojętnym uczniem. A gdzie Ptyś? Będzie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 26.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No dobry profesor z nasy1. Tu droga sie robi. Ok, koniec już tych fotek nie na temat:) PS Paragon, jak będziesz mógł to cyknij fotkę z przejścia z kuchni do jadalni w stronę salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Test czy jestem pojętnym uczniem. A gdzie Ptyś? Będzie będzie:) Bravo, bravo!!! W nagrodę dla Trymiego i paragona za wyniki w nauce: http://www.pobieralniawrzuta.up.pl.wrzuta.pl/sr/d/4JJbiURRGnO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 26.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ładne okolice macie chłopaki w swoich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 26.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Widzę że teraz to się zacznie z wklejaniem fotek na ostro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 26.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 mój jeszcze nic nie mówił, a ekipa mówi, że jeśli nie będzie to i tak dołożą Teraz nadal się gryzę z dachówkami. Dzisiaj zaraziłem się firmą Bogen dachówka Innovo 12 głeboka czerń coś w ten deseń http://www.tinyurl.com/mojdomek/079.jpg coś za dużo z tymi dachówkami. Jutro mi ściągają część szalunków stropowych. Ze ścianami poddasza ruszam za trzy tygodnie. Na razie leje i leje i leje.... łeeeee mury mi nasiąkły wodą, a takie ładne były. Za kominami trza się rozejrzeć, więźbę trza kupić... Ładna dachówka,godna zwrócenia uwagi.Mój gust i tak oscyluje wokół płaskiej . A z padaniem deszczu to się znowu zaczyna,trzeba się chyba zaopatrzyć w ponton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 26.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Bravo, bravo!!! W nagrodę dla Trymiego i paragona za wyniki w nauce: http://www.pobieralniawrzuta.up.pl.wrzuta.pl/sr/d/4JJbiURRGnO W nagrodę to bedzie fotografia czy.................obiekt fotografowany bo nie wiem czy się cieszyć czy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 27.07.2011 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 W nagrodę to bedzie fotografia czy.................obiekt fotografowany bo nie wiem czy się cieszyć czy płakać niestety płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 27.07.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Panowie, dopiero na zdjęciach Paragona zobaczyłem jakie wielkie są te okna w salonie/jadalni... Ja mam te pomieszczenia dokładnie na południe. Obawiam się, że w lecie będzie niezły piekarnik. Przecież tam jest wiećej szyby niż ściany! Druga sprawa - dachówka. Przez ostatnie popołudnia jeździłem sobie po składach i dachówka Bogen rzeczywiście pięknie się prezentuje ale cena... Niestety przyjdzie mi jednak pozostać przy matowej angobie i to jednej z najtańszych. Dziś dostanę pierwsze wyceny to dam znać. Trzecia sprawa z przemyśleń porannych: wiem, że to nie czas ale jest jedna rzecz, której nie mam przemyślanej - okna. Macie już jakiś koncept w tym temacie? Jaka firma? Bo bramę garażową to Hormann albo Normstahl... nasa1, masz dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 27.07.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Panowie, dopiero na zdjęciach Paragona zobaczyłem jakie wielkie są te okna w salonie/jadalni... Ja mam te pomieszczenia dokładnie na południe. Obawiam się, że w lecie będzie niezły piekarnik. Przecież tam jest wiećej szyby niż ściany! Druga sprawa - dachówka. Przez ostatnie popołudnia jeździłem sobie po składach i dachówka Bogen rzeczywiście pięknie się prezentuje ale cena... Niestety przyjdzie mi jednak pozostać przy matowej angobie i to jednej z najtańszych. Dziś dostanę pierwsze wyceny to dam znać. Trzecia sprawa z przemyśleń porannych: wiem, że to nie czas ale jest jedna rzecz, której nie mam przemyślanej - okna. Macie już jakiś koncept w tym temacie? Jaka firma? Bo bramę garażową to Hormann albo Normstahl... nasa1, masz dobre ceny? U mnie chata ustawiona też pn-pd Co do okien to pamiętaj że tam jest jeszcze miejsce na górze na rolety ta dziura to nie całe okno. Okna Oknoplast Kraków Pakiet 3 szybowy rolety elektryczne kolor coś w dębie dokładnie jeszcze nie wiem. O piekarnik się nie bój od tego jest porządne ocieplenie wykonane książkowo no i jak ktoś sobie zażyczy to reku z GWC lub WWC Edytowane 27 Lipca 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts