Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ptyś 2g m@m - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nasa1, walnij nam szczegółowe szkolenie z wklejania obrazków (krok po kroku ze screenami) bo Tobie to najlepiej wychodzi.

Ja też mam problemy.

Dałem dach do wyceny. Jutro Wam powiem ile wyszło. Ale widzę, że Śląsk jest dużo tańszy niż te centusie krakowskie. Nawet nie wiecie jak trzeba tu uważać na to żeby Cie nikt nie naciął.

Trymi, mogę Ci polecić kontakt do gościa z Krakowa, który da Ci cenę po znajomości w cenach śląskich ;) Na priv masz namiary

co mówi wasz konstruktor na ten podciąg górą po lewej

w projekcie go nie ma

mój jeszcze nic nie mówił, a ekipa mówi, że jeśli nie będzie to i tak dołożą ;)

Teraz nadal się gryzę z dachówkami. Dzisiaj zaraziłem się firmą Bogen dachówka Innovo 12 głeboka czerń coś w ten deseń

http://www.tinyurl.com/mojdomek/079.jpg

:eek: coś za dużo :stirthepot: z tymi dachówkami.

Jutro mi ściągają część szalunków stropowych. Ze ścianami poddasza ruszam za trzy tygodnie. Na razie leje i leje i leje.... łeeeee mury mi nasiąkły wodą, a takie ładne były.

Za kominami trza się rozejrzeć, więźbę trza kupić... :popcorn:

Edytowane przez nasa1

mój jeszcze nic nie mówił, a ekipa mówi, że jeśli nie będzie to i tak dołożą ;)

Teraz nadal się gryzę z dachówkami. Dzisiaj zaraziłem się firmą Bogen dachówka Innovo 12 głeboka czerń coś w ten deseń

http://www.tinyurl.com/mojdomek/079.jpg

:eek: coś za dużo :stirthepot: z tymi dachówkami.

Jutro mi ściągają część szalunków stropowych. Ze ścianami poddasza ruszam za trzy tygodnie. Na razie leje i leje i leje.... łeeeee mury mi nasiąkły wodą, a takie ładne były.

Za kominami trza się rozejrzeć, więźbę trza kupić... :popcorn:

Ładna dachówka,godna zwrócenia uwagi.Mój gust i tak oscyluje wokół płaskiej .

A z padaniem deszczu to się znowu zaczyna,trzeba się chyba zaopatrzyć w ponton

Panowie, dopiero na zdjęciach Paragona zobaczyłem jakie wielkie są te okna w salonie/jadalni...

Ja mam te pomieszczenia dokładnie na południe. Obawiam się, że w lecie będzie niezły piekarnik. Przecież tam jest wiećej szyby niż ściany!

Druga sprawa - dachówka. Przez ostatnie popołudnia jeździłem sobie po składach i dachówka Bogen rzeczywiście pięknie się prezentuje ale cena... Niestety przyjdzie mi jednak pozostać przy matowej angobie i to jednej z najtańszych. Dziś dostanę pierwsze wyceny to dam znać.

Trzecia sprawa z przemyśleń porannych: wiem, że to nie czas ale jest jedna rzecz, której nie mam przemyślanej - okna.

Macie już jakiś koncept w tym temacie? Jaka firma?

Bo bramę garażową to Hormann albo Normstahl... nasa1, masz dobre ceny?:)

Panowie, dopiero na zdjęciach Paragona zobaczyłem jakie wielkie są te okna w salonie/jadalni...

Ja mam te pomieszczenia dokładnie na południe. Obawiam się, że w lecie będzie niezły piekarnik. Przecież tam jest wiećej szyby niż ściany!

Druga sprawa - dachówka. Przez ostatnie popołudnia jeździłem sobie po składach i dachówka Bogen rzeczywiście pięknie się prezentuje ale cena... Niestety przyjdzie mi jednak pozostać przy matowej angobie i to jednej z najtańszych. Dziś dostanę pierwsze wyceny to dam znać.

Trzecia sprawa z przemyśleń porannych: wiem, że to nie czas ale jest jedna rzecz, której nie mam przemyślanej - okna.

Macie już jakiś koncept w tym temacie? Jaka firma?

Bo bramę garażową to Hormann albo Normstahl... nasa1, masz dobre ceny?:)

U mnie chata ustawiona też pn-pd Co do okien to pamiętaj że tam jest jeszcze miejsce na górze na rolety ta dziura to nie całe okno.

Okna Oknoplast Kraków

Pakiet 3 szybowy rolety elektryczne kolor coś w dębie dokładnie jeszcze nie wiem.

O piekarnik się nie bój od tego jest porządne ocieplenie wykonane książkowo no i jak ktoś sobie zażyczy to reku z GWC lub WWC

Edytowane przez paragon