paragon 13.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Paragon a ja ciągle o tym spoczniku :)konsultowałeś z jakimś fachowcem czy aby na pewno obejdzie się bez żadnej podpory (słup czy coś w tym stylu pod spocznikiem)bo mi z kim bym nie gadała wpierają ze jeśli spocznik z konstrukcji to musi być podparty a jak schody lane to nie ma potrzeby , bo sie je jakoś wiąże ze spocznikiem. Wydaje mi się że wystarczy dobre zakotwienie spocznika w ścianach po bokach oraz w ścianie pod spocznikiem i nie będzie żadnego problemu.Naprawdę nie rozumiem dlaczego oni Ci robią taki problem przecież to tylko schody a nie ramię robota chirurgicznego .Wiem że jak coś jest nie tak po ich myśli to cena idzie do góry i tylko o to im chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Wydaje mi się że wystarczy dobre zakotwienie spocznika w ścianach po bokach oraz w ścianie pod spocznikiem i nie będzie żadnego problemu.Naprawdę nie rozumiem dlaczego oni Ci robią taki problem przecież to tylko schody a nie ramię robota chirurgicznego .Wiem że jak coś jest nie tak po ich myśli to cena idzie do góry i tylko o to im chodzi paragon ma rację. Wykonawca zawsze będzie szedł na łatwiznę. Jeśli coś będzie wymagać dokładnego wykonania, to zawsze będą marudzić. Jak się płaci to się wymaga i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 13.08.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 paragon ma rację. Wykonawca zawsze będzie szedł na łatwiznę. Jeśli coś będzie wymagać dokładnego wykonania, to zawsze będą marudzić. Jak się płaci to się wymaga i finito. Dobrze chłopina prawi dać mu wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 13.08.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) https://picasaweb.google.com/lh/photo/AxpgXTiGQySmUKTfD0O1kQ?feat=directlink Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez krystian 1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 https://picasaweb.google.com/lh/photo/AxpgXTiGQySmUKTfD0O1kQ?feat=directlink masz album zablokowany, a zdjęcia znowu nie wkleiłeś poprawnie. Dwója! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 13.08.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Koledzy, czy w więźbie likwidujecie słupki S2 ? Po co tam jest te podparcie skoro 40 cm dalej krokwie spoczywają na murłacie? To ma być konstrukcja pod ściankę z G-K ? Trymi, LS Pszczyna dał najlepszą ofertę na Stodo12 z transportem i rozładunkiem Co do okien, to te są fajne i kosztują przyzwoite pieniądze http://www.vetrex.com.pl/oferta/okna-premium/v70-optimal-black.html Dobry pomysł z likwidacją tych słupków ale chyba trzeba bedzie wzmocnić płatwie lukarny (dać grubsze) Jeszcze zobaczcie do czego mają służyć murłaty o symbolu M3 ---bo ja nie wiem,oświećcie mnie Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Dobry pomysł z likwidacją tych słupków ale chyba trzeba bedzie wzmocnić płatwie lukarny (dać grubsze) mam już odpowiedź od konstruktora, że można je zlikwidować tylko trzeba przedłużyć płatwie w lukarnie przy kominie. Mogę ci puścić pdf na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 kurcze jak zablokowany chuba tego nigdy nie opanuje wejdź na web album w picasa i odblokuj album ze zdjęciami, żeby był widoczny dla innych. Wtedy wystarczy że wkleisz link do albumu i każdy sobie zerknie. Albo mam taki tutorial to mogę ci wyslac na priv (czy czasem już nie wysylalem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 13.08.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 mam już odpowiedź od konstruktora, że można je zlikwidować tylko trzeba przedłużyć płatwie w lukarnie przy kominie. Mogę ci puścić pdf na priv Bardzo proszę...i Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Bardzo proszę...i Dziękuję ok poszło Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 13.08.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 odblokowałwem Nasa sprawdz czy wchodzisz to jest widok z mojego domu na budowę .mam ją cały czas na oku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 13.08.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ok poszło moge też prosic o pdf kolegi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 odblokowałwem Nasa sprawdz czy wchodzisz to jest widok z mojego domu na budowę .mam ją cały czas na oku ! Oto dom krystiana 1974, któremu gratulujemy postępów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 moge też prosic o pdf kolegi:) podaj mail na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 13.08.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Widzę Krystian że kolankowa na 3 pustaki Odludzie że kukurydza przez okna do garka sama wchodzi Gratulację !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 13.08.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Oto dom krystiana 1974, któremu gratulujemy postępów :) ale nasa z mojego profilu tez można wejść na tą fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 13.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 poszło do jednego i drugiego. Wyrazy podziękowania i po 5 zł na biedne dzieci prosze przesyłać na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 13.08.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Widzę Krystian że kolankowa na 3 pustaki Odludzie że kukurydza przez okna do garka sama wchodzi Gratulację !!! no zmieniłem to dziś z kier.bud ze bedzie na 3 pustaki w projekcie miałem na dwa pustaki mysle ze nie bedzie z tym problemu a całkiem odludzie to to nie jest na przeciw mam 2 sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 13.08.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 dzieki nasa za to na parapetówie możesz wypić wiecej o jedno piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 13.08.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 No i po problemie słupków nie bedzie ,ja to chciałem inaczej troszkę rozwiązać ale tak jak napisał ci konstruktor bedzie wygodniej.Nie trzeba przedłużać płatwi lukarny można ją jedynie dać grubszą i odpowiednio połączyć z KK i krokwią główną (połączenie rozciągane) ,,,,,A co to jest połączenie rozciągane ? Nasa od tej ilości alkoholu to w alkoholizm wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts