Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ptyś 2g m@m - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dokładnie tak, podnieśliśmy kolanową o jeden pustak i jak widac dom nic a nic nie stracił na wyglądzie. Poza tym w środku spokojnie pod tą ściankę da się wstawic łóżko, nie zamierzamy robic tej dodatkowej z G-K. Słupków podpierających lukarny też uniknęliśmy. A tak ogólnie poddasze jest rewelacyjne, pokoje są bardzo przestronne a sypialnia nad garażem wymiata...:)

Widze że lukarny zostały też zwieńcowane dlatego u siebie dałem dodatkowe słupki żebetowe do wyprowadzenia tego po obu stronach a w projekcie tego nie maP1040010.JPG

Czy moge dostać te foty na meila potrzebuje je pokazać na laptopie swoim chłopakom na budowie a tam nie ma sieci

Edytowane przez paragon

Dokładnie tak, podnieśliśmy kolanową o jeden pustak i jak widac dom nic a nic nie stracił na wyglądzie. Poza tym w środku spokojnie pod tą ściankę da się wstawic łóżko, nie zamierzamy robic tej dodatkowej z G-K. Słupków podpierających lukarny też uniknęliśmy. A tak ogólnie poddasze jest rewelacyjne, pokoje są bardzo przestronne a sypialnia nad garażem wymiata...:)

Szumi2, aż mi się chce do Was przyjechać z jakimś dobrym winem i na żywo obejrzeć :) Domek śliczny :):):) Jesteśmy szczególnie ciekawi wnętrza, ale daleeeko te Siedlce :)

Edytowane przez nasa1

Paragon, śpij spokojnie. Jest wszystko w porządku. U nas dokładnie tak samo wyglądało na tym etapie budowy i też mnie to niepokoiło :) Frontowa lukarna jest cofnięta, natomiast ta tylna jest zlicowana ze ścianą.

HYH dzięki po zakończeniu budowy dobry psycholog się przyda aby człowieka wyprowadził z tej traumy projektowej

Szumi fajne okienko sobie wstawiłaś do kuchni

Edytowane przez paragon

paragon, szumi to kobieta, zachowuj się :D

szumi, mam siostrę w Kotuniu, może ją odwiedzę :D

Tak naprawdę Szumi to mój mąż, ja się tylko pod niego podszywam :) ta budowa to nasza wielka pasja, więc obydwoje jesteśmy w pełni zaangażowani. Nasa, ja pochodzę z Kotunia, tam mieszkają moi rodzice i dziadkowie, więc kto wie - może również znam twoją siostrę :)

Szumi, fajnie to wyglada.

Nasa1, ja nie deskuję. Walnę dobrą membranę i tyle.

No a ja się nie mogę zdecydować.... Sąsiadowi po 6 latach mieszkania z folii zostało niewiele i mu czasami przecieka kiedy są roztopy. Ma dachówkę Braas

Niby wszyscy mówią, że nie warto deskować, ale sam już nie wiem. Muszę popytać starych budowlańców.