Szumi2 14.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Oczywiście, że tak, po to wysłałam żeby inni też zobaczyli jakie cudo już niedługo wybudują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 14.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Oto chata Szumi2, która jest już nieco dalej z budową Szumi, dobrze widzę, że ściana kolankowa podniesiona o jeden pustak? Ja też tak zamierzam Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szumi2 14.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dokładnie tak, podnieśliśmy kolanową o jeden pustak i jak widac dom nic a nic nie stracił na wyglądzie. Poza tym w środku spokojnie pod tą ściankę da się wstawic łóżko, nie zamierzamy robic tej dodatkowej z G-K. Słupków podpierających lukarny też uniknęliśmy. A tak ogólnie poddasze jest rewelacyjne, pokoje są bardzo przestronne a sypialnia nad garażem wymiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 14.08.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Widze że lukarny zostały też zwieńcowane dlatego u siebie dałem dodatkowe słupki żebetowe do wyprowadzenia tego po obu stronach a w projekcie tego nie ma Czy moge dostać te foty na meila potrzebuje je pokazać na laptopie swoim chłopakom na budowie a tam nie ma sieci Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 14.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Dokładnie tak, podnieśliśmy kolanową o jeden pustak i jak widac dom nic a nic nie stracił na wyglądzie. Poza tym w środku spokojnie pod tą ściankę da się wstawic łóżko, nie zamierzamy robic tej dodatkowej z G-K. Słupków podpierających lukarny też uniknęliśmy. A tak ogólnie poddasze jest rewelacyjne, pokoje są bardzo przestronne a sypialnia nad garażem wymiata... Szumi2, aż mi się chce do Was przyjechać z jakimś dobrym winem i na żywo obejrzeć Domek śliczny :) Jesteśmy szczególnie ciekawi wnętrza, ale daleeeko te Siedlce Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szumi2 14.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Czy moge dostać te foty na meila potrzebuje je pokazać na laptopie swoim chłopakom na budowie a tam nie ma sieci Możesz, tylko podaj mi maila. Poza tym możesz również zapisac je na dysku. Kliknij na zdjęciu prawym przyciskiem myszy i wybierz "zapisz grafikę jako". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 14.08.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Możesz, tylko podaj mi maila. Poza tym możesz również zapisac je na dysku. Kliknij na zdjęciu prawym przyciskiem myszy i wybierz "zapisz grafikę jako". wysłałem paragonowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 14.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Chłopaki już mam TX , kurcze ale stodoła nam się buduję już się nie moge doczekać wiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szumi2 14.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Szumi2, aż mi się chce do Was przyjechać z jakimś dobrym winem i na żywo obejrzeć Domek śliczny :) Jesteśmy szczególnie ciekawi wnętrza, ale daleeeko te Siedlce Zapraszamy serdecznie:) A Siedlce to nie koniec świata, w weekend obrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 14.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Kurcze cos mnie zaniepokoiło tak to u mnie wygląda nad kuchnią ale u szumi widze ze lukarna jest zlicowana ze scianą kurcze patrzę na projekt no i niby jest u mnie wszystko ok Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szumi2 14.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Paragon, śpij spokojnie. Jest wszystko w porządku. U nas dokładnie tak samo wyglądało na tym etapie budowy i też mnie to niepokoiło Frontowa lukarna jest cofnięta, natomiast ta tylna jest zlicowana ze ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 14.08.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) Paragon, śpij spokojnie. Jest wszystko w porządku. U nas dokładnie tak samo wyglądało na tym etapie budowy i też mnie to niepokoiło Frontowa lukarna jest cofnięta, natomiast ta tylna jest zlicowana ze ścianą. HYH dzięki po zakończeniu budowy dobry psycholog się przyda aby człowieka wyprowadził z tej traumy projektowej Szumi fajne okienko sobie wstawiłaś do kuchni Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 14.08.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 HYH dzięki po zakończeniu budowy dobry psycholog się przyda aby człowieka wyprowadził z tej traumy projektowej Szumi fajne okienko sobie wstawiłeś do kuchni paragon, szumi to kobieta, zachowuj się szumi, mam siostrę w Kotuniu, może ją odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 15.08.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 paragon, szumi to kobieta, zachowuj się szumi, mam siostrę w Kotuniu, może ją odwiedzę No to znowu podszedłem do sprawy jak szowinista. Więcej się to nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 15.08.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Czy deskujecie dachy????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 15.08.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Czy deskujecie dachy????????????? Sam nie wiem widziałem że u szumi jest deskowanie,jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji Desek mam cały garaż jeszcze nie wiem co z nimi zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szumi2 15.08.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 paragon, szumi to kobieta, zachowuj się szumi, mam siostrę w Kotuniu, może ją odwiedzę Tak naprawdę Szumi to mój mąż, ja się tylko pod niego podszywam ta budowa to nasza wielka pasja, więc obydwoje jesteśmy w pełni zaangażowani. Nasa, ja pochodzę z Kotunia, tam mieszkają moi rodzice i dziadkowie, więc kto wie - może również znam twoją siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 15.08.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Szumi, fajnie to wyglada.Nasa1, ja nie deskuję. Walnę dobrą membranę i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 16.08.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Szumi, fajnie to wyglada. Nasa1, ja nie deskuję. Walnę dobrą membranę i tyle. No a ja się nie mogę zdecydować.... Sąsiadowi po 6 latach mieszkania z folii zostało niewiele i mu czasami przecieka kiedy są roztopy. Ma dachówkę Braas Niby wszyscy mówią, że nie warto deskować, ale sam już nie wiem. Muszę popytać starych budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 16.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 No kochani, Drutex zabił wszystkich Za wszystkie okna w wersji 3-szyby na profilu Iglo5, oklejone obustronnie - 13.000 zł brutto Różnica tak duża, że chyba warte przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts