Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ptyś 2g m@m - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz rację tylko nie zaburzysz bryły budynku podnosząc o 1lub 2 pustaki kolankową to jest o około 50 cm ,nie ma takiej możliwości .Widziałem te grzybki ale co się dziwić jak w projekcie jest jeden pustak na kolanku a oni dają 4 nawet 5 pustaków wtedy wychodzą cyrki

Nasa 1 jak możesz to pokaż fotki lukarn od środka budynku i zewnątrz budynku

Tak, jak pisałem jeszcze nie zaczęli ścian poddasza. Ruszają od poniedziałku. Mam już 6 tygodni przerwy. Pod koniec przyszłego tygodnia umieszczę nowe zdjęcia.

Mogę jest ekstra.... mam prośbe abyś zrobił zdjęcia lukarn od Srodka oraz lukarn na wprost z przodu i z tyłu domu oraz 2 ścian szczytowych :)

A co się stało że dałeś na kolankowej 3 pustaki i powiedz jak to wyszło z tymi 3 pustakami po zamontowaniu wieżby

no w sumie chciałem te fotki lukarn zrobic od srodka bo już chyba kiedyś o nie pytałeś ale murarze mi drabinę dziś zabrali a schodów jeszcze nie mam i nie dałem rady wejsć do góry ale postaram sie to nadrobic ,słupków podpierających lukarnę nie mam obeszło sie bez nich .te 3 pustaki niczym z więzba nie kolidują wygląda to tak jakby tak miało być czyli dobrze !

no w sumie chciałem te fotki lukarn zrobic od srodka bo już chyba kiedyś o nie pytałeś ale murarze mi drabinę dziś zabrali a schodów jeszcze nie mam i nie dałem rady wejsć do góry ale postaram sie to nadrobic ,słupków podpierających lukarnę nie mam obeszło sie bez nich .te 3 pustaki niczym z więzba nie kolidują wygląda to tak jakby tak miało być czyli dobrze !

Wiem o tych 3 pustakach pisałem chyba wczoraj ,uważaj z drabinami :) jakiś czas temu sam zbiłem tą drabinę co mam na zdjęciach i pech chciał ze z niej spadłem z samej góry fart że mi się prawie nic nie stało.Jak możesz to machnij jeszcze fotki tego połączenia likwidującego słupki na pięterku

Edytowane przez paragon

chłopaki nie podnoście zbytnio kolankowej bo wam brzydki dom wyjdzie.

trza było se wybrać piętrowy, a nie z poddaszem użytkowym.

nie zróbcie sobie domków jak grzybek.

Pamiętajcie krokwie przedłuzyć!

ja już wiem, że jak zbuduje następny dom to całkowicie inny

Piętrowy na piętrze nie ma kolankowej tylko ściany piętra.:) a ta kolankowa dodaje uroku w pokoju jak jest na swoim miejscu

3 pustaki to dobre rozwiązanie dla tego domku

nic się nie zaburzy sprawdzone w praktyce :0;)

Edytowane przez paragon