paragon 20.09.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ZACZNE brac kase za moje pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.09.2011 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Czemu zaraz porażka na tym etapie wszystko można uciąć albo dolać nie jest tak żle Ale pomysł Krystiana z podmurowaniem okna też nie jest zły przynajmniej najmniej kłopotliwy i mi też te wyjście pasuje pod lukarna możesz przerwać wieniec na murłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.09.2011 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ciekawy pomysł z mini balkonikiem pomysł godny przemyślenia tylko 2 pary drzwi balkonowych w tak małym pokoiku ? drzwi dwuskrzydłowe, a nie dwie pary drzwi. Optycznie ma się zgadzać osiowo z oknem w kuchni, a szerokość może być większa niż okna w kuchni. Moja żona już widzi tam kwiatki powieszone na balustradzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 21.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) drzwi dwuskrzydłowe, a nie dwie pary drzwi. Optycznie ma się zgadzać osiowo z oknem w kuchni, a szerokość może być większa niż okna w kuchni. Moja żona już widzi tam kwiatki powieszone na balustradzie:-) 2 pary drzwi 2 balkony--- w tym pokoiku miałbym 2 balkony ale chyba zostaje przy rozwiązaniu Krystiana mniejsze okno o jeden pustak mi nie przeszkadza Edytowane 21 Września 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.09.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 2 pary drzwi 2 balkony--- w tym pokoiku miałbym 2 balkony ale chyba zostaje przy rozwiązaniu Krystiana mniejsze okno o jeden pustak mi nie przeszkadza my wypróbujemy balkon. Zawsze można potem zmienić. Staram się nie przesadzać w wyborach, ale na każdym etapie zawsze jest jakaś zagwozdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.09.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 2 pary drzwi 2 bal jakie dwa okna? jedno 2-skrzydłowe 160 x 220 normal rozwierane, o czym ty piszesz paragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 21.09.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) 2 pary drzwi 2 bal jakie dwa okna? jedno 2-skrzydłowe 160 x 220 normal rozwierane, o czym ty piszesz paragon? W tym pokoju nad salonem mam balkon i tam drzwi balkonowe no i w lukarnie zamiast okna były by drzwi balkonowe do nowego balkonu to są już 2 sztuki balkonowych drzwi w jednym pokoju Edytowane 21 Września 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 W tym pokoju nad salonem mam balkon i tam drzwi balkonowe no i w lukarnie zamiast okna były by drzwi balkonowe do nowego balkonu to są już 2 sztuki balkonowych drzwi w jednym pokoju aaaaaaa paragonik, o tym mówiłeś sorki, ale łapię od dwóch dni z opóźnionym zapłonem, bo jestem na pewnym wyjazdowym tzw. "szkoleniu" :D:D a tutaj już dbaja żebym chodził wczorajszy, bo tu same chopy!!! :D:D PS. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eluta73 22.09.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam panowie ,a to się porobiło z tymi trzema pustakami nie wiem jak z tego wybrniemy ,ciekawe czy jeśli by się nie zmieniło kąta nachylenia dachu problem zostanie i dlaczego będzie problem z otwieraniem okna skoro otwiera się do środka o czym pisał nasa ,chyba tez podmurujemy ten jeden pustak czy tam cegłę tylko wtedy będzie okno bardzo wysoko chyba:confused:Krystian mamy chyba ta samą dachówkę albo bardzo podobną nasza to CREATON FUTURA FINESS CZARNA barwiona w masie , patrząc na twoje zdjęcia już mi sie podoba:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam panowie ,a to się porobiło z tymi trzema pustakami nie wiem jak z tego wybrniemy ,ciekawe czy jeśli by się nie zmieniło kąta nachylenia dachu problem zostanie i dlaczego będzie problem z otwieraniem okna skoro otwiera się do środka o czym pisał nasa ,chyba tez podmurujemy ten jeden pustak czy tam cegłę tylko wtedy będzie okno bardzo wysoko chyba:confused:Krystian mamy chyba ta samą dachówkę albo bardzo podobną nasza to CREATON FUTURA FINESS CZARNA barwiona w masie , patrząc na twoje zdjęcia już mi sie podoba:p Krystian ma Creatona, na żywo widać, że górna półka. Na początku byłem zwolennikiem płaskich dachówek, ale jednak holenderka na dachu wygląda dobrze. Żona się uparła na falistą dachówkę ale widzę, że mi też się podoba. Oknem się nie przejmuj. Ja tam robię balkonik z przodu i po kłopocie, a z tyłu przerywam okap jak Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 22.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 aaaaaaa paragonik, o tym mówiłeś sorki, ale łapię od dwóch dni z opóźnionym zapłonem, bo jestem na pewnym wyjazdowym tzw. "szkoleniu" :D:D a tutaj już dbaja żebym chodził wczorajszy, bo tu same chopy!!! :D:D PS. Pozdrowienia Szkolenia są bombowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.09.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Szkolenia są bombowe tia, a teraz odbuduj moją wątrobę, płacę 10.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 22.09.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 tia, a teraz odbuduj moją wątrobę, płacę 10.000 Wątroba jest organem który wbrew opiniom jest ciężko uszkodzić .Hepatil w pomarańczowym opakowaniu zdziała cuda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 23.09.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Zapowiada się piękna pogoda do budowy wieżby ,plan budowy nowego balkonu zatwierdzony, Nasa masz flaszkę za ten balkon mały balkonik o delikatnych barierkach bedzie tam super wyglądał,poziomy u mnie bedą te same ocieplenie balkoniku i styro na podłogówkę wszystko wyrówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 23.09.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Zapowiada się piękna pogoda do budowy wieżby ,plan budowy nowego balkonu zatwierdzony, Nasa masz flaszkę za ten balkon mały balkonik o delikatnych barierkach bedzie tam super wyglądał,poziomy u mnie bedą te same ocieplenie balkoniku i styro na podłogówkę wszystko wyrówna No widzisz jak to dobrze wymienić sie poglądami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.09.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Wracając na chwilę do okien, to mam dobrą ofertę na bardzo dobre okna PCV firmy Urzędowski. Akurat tej firmy bym się nie obawiał. Profile Brugmann, okucia Salamander. Cena zbliżona do Vetrex, ale taniej niż Oknoplast, a profil 92 mm Przepraszam ze wracam do starego tematu sprzed tygodnia - może juz go sobie sprostowaliście... Sześciokomorowy Profil Bluevolution (z firmy Brugman Salamander) a okucia Winkhaus. Cena prawdopodobnie zbliżona do pięciokomorowej Veki Perfectlina z Vetrexu czy też jemu podobnych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 24.09.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 kurcze koledzy namieszaliscie mi w glowie z tym balkonem z przodu jeden z lepszychn pomysłow , aż sie boje o tym żonie powiedziec żebym jeszcze nie rozbierał dachu i wycinał okno balkonowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 24.09.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 kurcze koledzy namieszaliscie mi w glowie z tym balkonem z przodu jeden z lepszychn pomysłow , aż sie boje o tym żonie powiedziec żebym jeszcze nie rozbierał dachu i wycinał okno balkonowe ! dobra tarcza do betonu ,sześciopak piwa i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 24.09.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) Balkonik to ciekawy pomysł. Patrzę i widzę, że będzie wizualnie pasował. Później będą wycinać. Edytowane 22 Listopada 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 25.09.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 (edytowane) Balkonik to ciekawy pomysł. Patrzę i widzę, że będzie wizualnie pasował. Później będą wycinać. Wiencowałeś jakoś tą ścianę środkową na grze między domem a garażem ? Z czego robicie ścianki działowe na górze ? Edytowane 26 Września 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts