Trymi 21.10.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wysłałem Ci na priv moją ofertę na okna z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 21.10.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) :cool: GDZIE TAKĄ BANIOWĄ WIECHE DOSTAŁEŚ :) EEE no Panie takie buty ...............pozazdrościć Jak byś mi zrobił zdjęcie lukarny od środka abym widział cały szkielet to byłbym zobowiązany Edytowane 21 Października 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 21.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wysłałem Ci na priv moją ofertę na okna z montażem. Powiem Ci że cena bezkonkurencyjna ale jest pytanie czemu tak tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 GDZIE TAKĄ BANIOWĄ WIECHE DOSTAŁEŚ :) EEE no Panie takie buty ...............pozazdrościć Jak byś mi zrobił zdjęcie lukarny od środka abym widział cały szkielet to byłbym zobowiązany wiechę Panowie z ekipy sami zrobili i pomalowali na dzisiaj mam tylko takie zdjęcia lukarny od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 21.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Powiem Ci że cena bezkonkurencyjna ale jest pytanie czemu tak tanio ? Bezkonkurencyjna? No to jest jednak 20tys. Drutex jest jeszcze tanszy. Dzis widziałem okno Vetrex na zywo z okuciami niewidocznymi Roto Designo. Podoba mi się. Czekam na kolejne wyceny tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 21.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Bezkonkurencyjna? No to jest jednak 20tys. Drutex jest jeszcze tanszy. Dzis widziałem okno Vetrex na zywo z okuciami niewidocznymi Roto Designo. Podoba mi się. Czekam na kolejne wyceny tej firmy. Ja już wydzwaniam po znajomych ale nikt tych okienek nie ma musze je gdzieś na żywo zobaczyć aby ocenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja już wydzwaniam po znajomych ale nikt tych okienek nie ma musze je gdzieś na żywo zobaczyć aby ocenic Trymi, puść paragonowi namiar na Vetrex do Mysłowic. A ja mam ofertę z Glumatex na okna drewniane z red meranti za 1000 zł więcej niż PCW z górnej półki. No i się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No a ja mam ofertę na okna drewniane z firmy Glumatex. Wykonanie z Red Meranti i za 21.000 zł. No i mam zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 21.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) No a ja mam ofertę na okna drewniane z firmy Glumatex. Wykonanie z Red Meranti i za 21.000 zł. No i mam zagwozdkę Drewno to drewno ale pielęgnacja potem to koszmar Mysłowice to gdzieś koło Katowic ,było by fajnie bo co miesiąc latam do lekarza do Katowic no i wskoczył bym sobie je obejrzeć.Zobaczyłem na mapie prawie po drodze:) Edytowane 21 Października 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 21.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Drewno to drewno ale pielęgnacja potem to koszmar Mysłowice to gdzieś koło Katowic ,było by fajnie bo co miesiąc latam do lekarza do Katowic no i wskoczył bym sobie je obejrzeć.Zobaczyłem na mapie prawie po drodze:) Koszmar to przesada. Trzeba raz na 5 lat przemyć mleczkiem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 22.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Koszmar to przesada. Trzeba raz na 5 lat przemyć mleczkiem i tyle Niby sama przyjemność jeżeli nie trzeba latać z pędzlem i malować farbą poczekam aż zamówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 22.10.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Trymi, puść paragonowi namiar na Vetrex do Mysłowic. A ja mam ofertę z Glumatex na okna drewniane z red meranti za 1000 zł więcej niż PCW z górnej półki. No i się zastanawiam A skąd mam mieć namiar na Vetrex w MYsłowicach? Trzeba wejść na vetrex.pl i napisać do nich gdzie w okolicach Legnicy mają najbliższy salon. Ja tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 22.10.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 A skąd mam mieć namiar na Vetrex w MYsłowicach? Trzeba wejść na vetrex.pl i napisać do nich gdzie w okolicach Legnicy mają najbliższy salon. Ja tak zrobiłem. Po przeczytaniu kilku pozytywnych opini o tych okienkach oknoplast przestaje mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 (edytowane) A skąd mam mieć namiar na Vetrex w MYsłowicach? Trzeba wejść na vetrex.pl i napisać do nich gdzie w okolicach Legnicy mają najbliższy salon. Ja tak zrobiłem. a stąd, że kiedyś dawałem ci namiar na vetrex. U mnie wiecha dobiegła końca. Głowę mam trochę zmęczoną, ale kilka zdjęć umieszczam Edytowane 22 Listopada 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 22.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 (edytowane) Ty mi dawałeś namiar? Eee chyba ci się coś pomerdało:)Fajna imprezka. Ja tez niedlugo musze cos takiego zrobić...Vetrex to moje odkrycie:) Edytowane 22 Października 2011 przez Trymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 22.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ty mi dawałeś namiar? Eee chyba ci się coś pomerdało:) Fajna imprezka. Ja tez niedlugo musze cos takiego zrobić... Vetrex to moje odkrycie:) Odkrycie za które wodaaa się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 22.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Paragonciu, zapomniałeś dać kreseczki nad "o".hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 22.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 (edytowane) Paragonciu, zapomniałeś dać kreseczki nad "o". hehe W poniedziałek zaczynam drążyć temat z tymi okienkami i kto wie . Nasa jaka impreza ,teraz wieżba będzie stała 100 lat bez korników po takiej ilości *utrwalacza* jutro wkleje kilka fotek akurat dziś zwaliłem szalunki z wienców i pokaże dachóweczke Edytowane 22 Października 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ty mi dawałeś namiar? Eee chyba ci się coś pomerdało:) Fajna imprezka. Ja tez niedlugo musze cos takiego zrobić... Vetrex to moje odkrycie:) no chyba dawalem i nawet ofertke wysylalem ale nieistotne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts