Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ptyś 2g m@m - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

GDZIE TAKĄ BANIOWĄ WIECHE DOSTAŁEŚ :):)

EEE no Panie takie buty ...............pozazdrościć

Jak byś mi zrobił zdjęcie lukarny od środka abym widział cały szkielet to byłbym zobowiązany

wiechę Panowie z ekipy sami zrobili i pomalowali :)

na dzisiaj mam tylko takie zdjęcia lukarny od wewnątrz

IMG00695-20111018-1623.jpg

IMG00699-20111021-1259.jpg

Bezkonkurencyjna? No to jest jednak 20tys. Drutex jest jeszcze tanszy. Dzis widziałem okno Vetrex na zywo z okuciami niewidocznymi Roto Designo. Podoba mi się. Czekam na kolejne wyceny tej firmy.

Ja już wydzwaniam po znajomych ale nikt tych okienek nie ma musze je gdzieś na żywo zobaczyć aby ocenic

No a ja mam ofertę na okna drewniane z firmy Glumatex. Wykonanie z Red Meranti i za 21.000 zł. No i mam zagwozdkę

Drewno to drewno ale pielęgnacja potem to koszmar

Mysłowice to gdzieś koło Katowic ,było by fajnie bo co miesiąc latam do lekarza do Katowic no i wskoczył bym sobie je obejrzeć.Zobaczyłem na mapie prawie po drodze:)

Edytowane przez paragon

Trymi, puść paragonowi namiar na Vetrex do Mysłowic.

A ja mam ofertę z Glumatex na okna drewniane z red meranti za 1000 zł więcej niż PCW z górnej półki. No i się zastanawiam

A skąd mam mieć namiar na Vetrex w MYsłowicach? Trzeba wejść na vetrex.pl i napisać do nich gdzie w okolicach Legnicy mają najbliższy salon.

Ja tak zrobiłem.

A skąd mam mieć namiar na Vetrex w MYsłowicach? Trzeba wejść na vetrex.pl i napisać do nich gdzie w okolicach Legnicy mają najbliższy salon.

Ja tak zrobiłem.

a stąd, że kiedyś dawałem ci namiar na vetrex.

U mnie wiecha dobiegła końca. Głowę mam trochę zmęczoną, ale kilka zdjęć umieszczam :D

IMG00705-20111022-1451.jpg

IMG00706-20111022-1451.jpg

IMG00707-20111022-1451.jpg

IMG00709-20111022-1451.jpg

Edytowane przez nasa1

Paragonciu, zapomniałeś dać kreseczki nad "o".

hehe

;)

W poniedziałek zaczynam drążyć temat z tymi okienkami i kto wie .

Nasa jaka impreza ,teraz wieżba będzie stała 100 lat bez korników po takiej ilości *utrwalacza*

jutro wkleje kilka fotek akurat dziś zwaliłem szalunki z wienców i pokaże dachóweczke

Edytowane przez paragon