paragon 27.10.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Tymczasowa podbudowa z blatów w pustce nad salonem. Po czymś muszą chodzić A masz może zdjęcia ścian szczytowych całych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 27.10.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 membrana dachowa + taśmy + inne pierdoły montażowe kupione! padło na http://www2.proclima.com/co/PL/pl/solitex_plus_sys_pl.html http://pl.proclima.com/media/gfx,619,0,10/proclima.de/Produkte/prod_head/solitex.jpg Jakościowo to Ferrari, Bugati, Aston Martin i Lambo razem wzięte. Próbka przed zakupem przeszła wszelkie porównania z innymi tzw. wiodącymi w laboratorium ITB. Jakościowo przepaść in plus nad tym, co na rynku. Piszę poważnie. Koszt 300m2 + dodatki taśmy i inne duperele na mój dach 5000 zł Kurcze to2000 złoty mniej niż koszt mojego deskowania (deski 2.5 szerokie na 10-12 cm 3600zł no i papa z górnej półki na sbs-ie 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 27.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 uuu, to nasa pojechał z membraną. nie wiedziałem, że istnieją takie drogie.Tyvek solid wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 27.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) a z kominem do kominka rozwiązałem sprawę tak, że wyczystka i inne otworki są schowane od strony wnęki pod schodami. Od wejścia będzie w dupę piękna gładka powierzchnia i docelowo cegła pełna ręcznie zdobiona czy tam maszynowo (nieważne), ale cegła palona wokół komina do samej góry Albo płytki w tym stylu. Sam kominek wiadomo, że obudowany cegłą pełną, tutaj zdania nie zmienię. Edytowane 27 Października 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 27.10.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Z membran to mi zrobił wykład mój kolega z ITB i nieco mnie uświadomił, bo jak się okazało wcześniej guzik wiedziałem. Stąd wybór tej, a nie innej. Przy całym dachu koszt membrany pomijalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 27.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Nie mam na razie zdjęć ścian szczytowych z zewnątrz. Jak zrobię, to wkleję. Edytowane 28 Października 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 28.10.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Macie zarys balkoniku od środka Edytowane 22 Listopada 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 28.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Za ten balkon To Masz DUŻĄ FLACHE Dachówka już w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 28.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Paragon, jaką w końcu dachówkę wziąłeś, Roben? Nasa a Ty? Jak tylko położycie dachówkę to szybko fotki! Edytowane 28 Października 2011 przez Trymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 28.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Paragon, jaką w końcu dachówkę wziąłeś, Roben? Nasa a Ty? Jak tylko położycie dachówkę to szybko fotki! Nibra Nelskamp stera czerń angobowana Ja dopiero od poniedziałku za wieżbe się biorę ,potem deskowanie i dachówka za 3 tygodnie jak pogoda pozwoli a jak nie to zadeskowany zostawie na zime http://images39.fotosik.pl/273/4d81838227f5be26med.jpg Edytowane 29 Października 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 28.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Paragon, jaką w końcu dachówkę wziąłeś, Roben? Nasa a Ty? Jak tylko położycie dachówkę to szybko fotki! No jak pamiętacie u mnie miała być płaska, potem lekka fala Stodo z firmy Tondach, ale w końcu stanęło na zdaniu my whife i będzie holenderka z Tondach, czyli klasyka, jak u Krystiana. Też czarna glazura No Panowie! Byłem wczoraj i dzisiaj u kilku producentów okien drewnianych na Śląsku. Kurrrrrrde ale bajka okieneczka, szczególnie z drewna meranti Chyba dołożę 10-14 tysiaków i się skuszę Edytowane 29 Października 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 30.10.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) No jak pamiętacie u mnie miała być płaska, potem lekka fala Stodo z firmy Tondach, ale w końcu stanęło na zdaniu my whife i będzie holenderka z Tondach, czyli klasyka, jak u Krystiana. Też czarna glazura No Panowie! Byłem wczoraj i dzisiaj u kilku producentów okien drewnianych na Śląsku. Kurrrrrrde ale bajka okieneczka, szczególnie z drewna meranti Chyba dołożę 10-14 tysiaków i się skuszę Orientacyjnie ile miały by kosztować te okienka z Merenti do Twojego domu.Czy możesz dać namiar na te okna na śląsku, będe w Katowicach 8 to bym sobie podleciał i zobaczył Czy masz na mysli teokienka http://www.glumatex.com.pl/p10,system-92-mm Edytowane 30 Października 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 30.10.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Orientacyjnie ile miały by kosztować te okienka z Merenti do Twojego domu.Czy możesz dać namiar na te okna na śląsku, będe w Katowicach 8 to bym sobie podleciał i zobaczył Czy masz na mysli teokienka http://www.glumatex.com.pl/p10,system-92-mm Glumatex też, bo ma dobrą cenę. Byłem u nich i oglądałem okna. Poza tym byłem w Wiktorczyk Pszczyna, ABA Wiktorczyk Czarków, Gracja Cieszyn i TiS Kobiór. Jeśli chodzi o drzwi tarasowe, to podobają mi się te wersji przesuwnej, bez uchyłu. Wyglądają na porządniejsze. Jeśli chcesz, to dam Ci namiar na Dyrektora Glumatexu Edytowane 22 Listopada 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 30.10.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ten Glumatex dał ci ofertę na 21tys?. To nieźle. Ja też wysłałem do nich zapytanie ale na razie cisza.Nasa1, jakbyś przypadkiem był w LS produkt w pszczynie to cyknij mi fotkę stodo 12 angoba brąz i antracyt. Oni chyba mają większe wystawki. Jeśli w ogóle planujesz tam jechać jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 30.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Glumatex też, bo ma dobrą cenę. Byłem u nich i oglądałem okna. Poza tym byłem w Wiktorczyk Pszczyna, ABA Wiktorczyk Czarków, Gracja Cieszyn i TiS Kobiór. Przy moim zestawieniu ceny oscylują od 30 do 35 tys. bo mam dwoje drzwi tarasowych 230x240 Jeśli chodzi o drzwi tarasowe, to podobają mi się te wersji przesuwnej, bez uchyłu. Wyglądają na porządniejsze. Jeśli chcesz, to dam Ci namiar na Dyrektora Glumatexu Drewniane też wchodzą w rachube tylko trochę boję się o pielęgnacje i ot czy się nie wypaczą z czasem ,plastik to plastik bezobsługowy Ja nie wiem czy z dachem się wyrobię więc okna dopiero na wiosnę bym brał nie chcę aby mi to leżało na tym zadupiu u siebie,i tak mam zgryz z dachówką bo tam leży sobie sama Cena zawsze nie idzie w parze z wykonaniem więc nad tanszymi trzeba się bardzo zastanowić Edytowane 30 Października 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 30.10.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ten Glumatex dał ci ofertę na 21tys?. To nieźle. Ja też wysłałem do nich zapytanie ale na razie cisza. Nasa1, jakbyś przypadkiem był w LS produkt w pszczynie to cyknij mi fotkę stodo 12 angoba brąz i antracyt. Oni chyba mają większe wystawki. Jeśli w ogóle planujesz tam jechać jeszcze. Będę tam w poniedziałek to ci cyknę. Puściłem Ci na priv adres email do Dyrektora Glumatex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 30.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Ten Glumatex dał ci ofertę na 21tys?. To nieźle. Ja też wysłałem do nich zapytanie ale na razie cisza. Nasa1, jakbyś przypadkiem był w LS produkt w pszczynie to cyknij mi fotkę stodo 12 angoba brąz i antracyt. Oni chyba mają większe wystawki. Jeśli w ogóle planujesz tam jechać jeszcze. Było niedoszacowane. Nie wycenił mi 1 dużych drzwi tarasowych. Edytowane 22 Listopada 2011 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 02.11.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A co tu taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 02.11.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A co tu taka cisza?? bo tak milczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 02.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) http://pl.proclima.com/media/gfx,619,0,10/proclima.de/Produkte/prod_head/solitex.jpgbo tak milczysz To napiszcie co się u was dzieje Ja ma dosyć już tego betonu ten projekt wymyślił ktoś kto się lubuje w bunkrach lub w ich konstrukcjach,zrezygnowałem z górnego zbrojenia szczytów są bez sensu w moim przypadku . Edytowane 13 Listopada 2011 przez paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts