nasa1 24.07.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 co tam ludzie, już nie budujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 30.07.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 co tam ludzie, już nie budujecie??? no przecie lato wakacje i urlopy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 31.07.2012 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no przecie lato wakacje i urlopy ! kto ma urlop, ten szczesliwy, ja w tym roku tylko tydzien w Międzyzdrojach bo kasy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 03.08.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hej, u mnie zaczynamy robić łazienki.Kominek się obudowuje, komin sie wyłożył pięknymi ceglanymi płytkami i wygląda bosko.Postaram się zamieścić fotki niedługo.Garaż i kotłownia wykończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 04.08.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Hej, u mnie zaczynamy robić łazienki. Kominek się obudowuje, komin sie wyłożył pięknymi ceglanymi płytkami i wygląda bosko. Postaram się zamieścić fotki niedługo. Garaż i kotłownia wykończone. Hejka TRYMI, u mnie też garaż, kotłownia GOTOWE, łazienka na dole gotowa, na górze się kończy, podłogi gotowe, ściany pomalowane, do tygodnia będę miał schody i balustrady, elektryka prawie gotowa, pozostanie deska barlinecka do salonu i jadalni ale na sam koniec Prośba abyś umieścił zdjęcie komina obłożonego płytkami bo bardzo jestem ciekaw. Też chcę czymś obłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 06.08.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Hajduk Volcano 2L Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Trymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 06.08.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hajduk Volcano 2L TRYMI, ALE BOMBA!!! Co to za płytki, z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 07.08.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 http://www.andbud.pl/elewacje/elewacja_recznie_formowana E0022 http://www.klinkerwerke-muhr.de/ Płytka ręcznie formowany firmy Muhr kupiona w Anbud Kraków. Wybrałem najtańszą z ładnych ale były jeszcze ładniejsze tylko cena zaporowa. Ja dałem ok. 100/m2 (1,79zł/szt.) a te super były po 250-300/m2 więc jak masz kase to możesz poszaleć Tylko fugę wziąłem zła. Powinna być gruboziarnista a wziąłem normalna i teraz z bliska średnio wygląda. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 08.08.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez Trymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 11.08.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Hejka, u mnie zaczęli obkładać schody ślicznym jesionem gr. 4 cm Na zdjęciach jeszcze nie ma lakieru, tylko wtarta bejca. Potem umieszczę więcej, jak będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 22.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) TRYMI, ja kupiłem takie płytki na komin http://www.vandersanden.com.pl/index.php?strona=oferta&ofert=oferta&podstrona=cegly&id=9&idg=1&licznik=8&p=1 http://www.vandersanden.com.pl/images/cegly/Vds28-1.jpg na żywo wyglądają troszkę jaśniej Też niby ręcznie formowane, takie nierówne. Szczerze mówiąc wybieraliśmy z żoną ok 5 min. Cena ok. 135 zł/m2 Tyle, że nie kupiłem narożnych i teraz muszę część płaskich oddać i zamienić na narożne. W ferworze walki człowiek nie myśli Dodano dzisiaj : Jednak nie kupuję narożnych. Chyba powariowali 12 zł/szt!!! Fachowiec będzie fazował płytki na rogach.i musi mi się podobać, nie ma innego wyjścia! Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez nasa1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 10.10.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 widze, ze ferajna nie buduje, czy co? Ja już kończę ogrodzenie, wsadzone 80 szt. tuje 2 m wysokości, meble kuchenne montują się na dniach, ocieplenie, tynk, podbitka prawie gotowe!!! Czekam na bruk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosolka 12.10.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witaj Nasa! Daj jakieś fotki! Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda u Was wszystkich na prawie że końcowym etapie.. My dopiero kładziemy gładzie, wykańczamy płytami poddasze i antresolę, w dolnej łazience kłada się płytki. Więc jeszcze daleko w polu... Ogrodzenia nie mamy, narazie jest tylko "żywe" - brzozy, modrzewie, świerki dookoła działki i część sadu - 10 drzewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian 1974 13.10.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 witam u mnie nic nowego jakieś drobne dłubanie ,robie samemu ile się da. fundament pod schody zewn, ocieplanie sciani sufitów w garażu parapety wewnetrzne za tydzień wpadają tynkarze podłaczenie wodociągu pradu do domu kablem pod ziemią i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 14.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 No to i ja cos napisze.Czasu nie ma na zdjęcia itd. Wykończeniówka strasznie zabiera czas i kasę.U mnie już prawie wszystko skończone w środku, jeszcze tylko panele w dwóch pokojach, drzwi wewnętrzne, montaż kuchni i szaf wnękowych. Mam przepiękne dębowe schody ażurowe. Z zewnątrz jeszcze brakuje końcowego tynku, balustrad. Brukarze wejdą na dniach/ Ogrodzenie z frontu wymurowane a przęsła stalowe zamawiam w zimie bo taniej.Wprowadzamy się w połowie listopada. Będzie się działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 17.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Czasu nie ma na zdjęcia itd. Wykończeniówka strasznie zabiera czas i kasę.) fakt. wkleje cos jak pokoncze, za miesiac. Kuchnia ze sprzetami gotowe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta2012 29.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich, ja buduje Ptysia ale "normalnego" nie 2g układ taki sam tylko miejsce jednostanowiskowe na garaż zaczęli dzisiaj kłaść więźbę :) tak to wyglądało w sobotę trochę projekt pozmienialiśmy: zrezygnowaliśmy z pustki nad salonem, w kotłowni zrobiliśmy drzwi na ogród - dołożyliśmy piec "śmieciucha" w kotłowni i na poddaszu zrobiliśmy jedną łazienkę zamiast dwóch mniejszych Edytowane 29 Października 2012 przez marta2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosolka 29.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witaj Marta Zamiast pustki zrobiliscie większe pokoje dziecięce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta2012 29.10.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Tak w sam raz na szafę pod zabudowę... stwierdziliśmy że szkoda utraty ciepła, do tego przesunęliśmy komin o 30 cm w salonie i dzięki temu mamy spocznik na schodach o szerokości 100 cm a nie jak było w projekcie 70 cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trymi 30.10.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tak w sam raz na szafę pod zabudowę... stwierdziliśmy że szkoda utraty ciepła, do tego przesunęliśmy komin o 30 cm w salonie i dzięki temu mamy spocznik na schodach o szerokości 100 cm a nie jak było w projekcie 70 cm, Też o tym myślałem ale jak sobie teraz myślę, że mógłbym nie mieć pustki to mnie dreszcz przechodzi. Pustka stanowi urok tego projektu, powoduje, że korytarz na górze jest pięknie jasny i ten komin, który widać zewsząd... bajka. No ale każdy robi jak chce. Postaram się niedługo wkleić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts