Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ptyś 2g m@m - komentarze

Recommended Posts

Też o tym myślałem ale jak sobie teraz myślę, że mógłbym nie mieć pustki to mnie dreszcz przechodzi.

Pustka stanowi urok tego projektu, powoduje, że korytarz na górze jest pięknie jasny i ten komin, który widać zewsząd... bajka.

No ale każdy robi jak chce.

Postaram się niedługo wkleić fotki.

wiadomo, każdemu co innego się podoba, na początku też mi się to bardzo podobało ale zdecydowaliśmy inaczej :)

u nas komin przesunęliśmy bo 70 cm to za mało na spocznik , jak wnosić coś na górę masakra..... kto w ogóle projektował te schody ...

standardowo są mało funkcjonalne

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak ;) w sam raz na szafę pod zabudowę...

stwierdziliśmy że szkoda utraty ciepła,

do tego przesunęliśmy komin o 30 cm w salonie i dzięki temu mamy spocznik na schodach o szerokości 100 cm a nie jak było w projekcie 70 cm,

witaj Marta moje schody i spocznik mają po 90 cm naprawde wygląda to dobrze schody wyprostowałem na dołe przez co spocznik przemiescił się do przodu a pustkę zrobiłem inna niż u kolegów dla mnie wygląda bombowo .niewiem tylko jak z ciepłem bedzie czas pokaże czy to dobry pomysł

https://picasaweb.google.com/115448192305204787686/24Maja2012?authuser=0&feat=directlink

Edytowane przez krystian 1974

Witam,

my jesteśmy widzę jeszcze daleko, teraz więźba a do końca miesiąca ma być położona dachówka, wybraliśmy dachówkę ceramiczną

http://www.wienerberger.pl/renesansowa-alegra-9-antracytowa-angoba.html

a tak to teraz wygląda po dwóch dniach roboty ... :)[ATTACH=CONFIG]145737[/ATTACH]

cześć Marta

Nie przepłacaj za renesansową dachówkę z Wienerberger, weź Tondach holenderka 11. Po założeniu i tak nie odróżnisz jednej od drugiej, a obydwie i tak Ciebie przeżyją :p

ja jeszcze wełny nie mam ale wybierałam już knauf unifit 035

http://knaufinsulation.pl/files/ki_pl/upload/documents/TI%20135%20U_1.pdf

no ja coś nie mam do knaufa przekonania dopiero od niedawna chyba raczkują w temacie wełny i czy to produkt sprawdzony - niewiem ja sie rozgladam za schwenk climowool DF2 034 cena i własciwosci dosć dobre