Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Godzina z łopatą....

Wnioski..... Łopata ta z kółkami i podwójna dobra jest do kostki, ale my w ogródku mamy na ścieżce i podjazd tłuczniem wysypany... więc niestety muszę przynieść takie zwykłe łopaty do odśnieżania....

Inka latała... po lesie... I znając życie upolowała coś do jedzenia... znaczy sąsiadka i my wynosimy sarenkom obierki z warzyw i suchy chleb.. pewnie dziewczynka, ze na diecie light to sobie poszła odreagować... a co... Rano natomiast ukradła młodemu połowę bułki i zjadła nie wiadomo kiedy... nawet nigdzie okruszka nie było...

Więc odśnieżyłam podjazd, chodniczek i całą drogę przed płotem.. to jest jakieś ponad 40 metrów.....

Ale lubię odćnieżać taki lekki puch.. zmrożonego i ciężkiego śniegu już mniej... ale taki świeżutki... mmmmm

https://forum.murator.pl/topic/120598-komentarze-do-dziennika-arniki/page/472/#findComment-5088005

Godzina z łopatą....

Wnioski..... Łopata ta z kółkami i podwójna dobra jest do kostki, ale my w ogródku mamy na ścieżce i podjazd tłuczniem wysypany... więc niestety muszę przynieść takie zwykłe łopaty do odśnieżania....

(...)

Więc odśnieżyłam podjazd, chodniczek i całą drogę przed płotem.. to jest jakieś ponad 40 metrów.....

Ale lubię odćnieżać taki lekki puch.. zmrożonego i ciężkiego śniegu już mniej... ale taki świeżutki... mmmmm

Boszsz, jak ja Ci zadroszczę!!! :(

https://forum.murator.pl/topic/120598-komentarze-do-dziennika-arniki/page/472/#findComment-5089189