efilo 23.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie powinno sie wlewać gorących tłuszczy. Tak mam napisane w instrukcji. No to nie wlewam. ja mam napisane że nie wlewać tłuszczy w dużej ilości i gorących cieczy (dodam że mam ten sam młynek ) - dlatego też mam półtorej komory i odcedzam do tej bez młynka. a miałam o klamkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 I o kafelkach do kuchni.... A młynka mieć nie będę, więc na razie problem mam z głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.06.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 I jeszcze taka... http://klamki.drzwiowe.pl/zdjecia1/gama_patyna_10.jpg http://www.allegro.pl/item1067106585_kwadratowa_klamka_klamki_gama_patyna_piekna.html W oknach też mam stare złoto... i panele będą ciemny dąb.... głosuję za tą klamką. najbardziej pasuje. wracając jeszcze do zlewów. zaliczam sie do tej połowy forumek która ma tekę aura. jestem bardzo zadowolona. jednak jesli ikea proponuje zlew teki za polowe ceny który rózni sie praktycznie rzecz biorąc brakiem deseczki to bralabym do ciebie w ciemno - tą deseczke to w koncu wyrzuce. ciegle tylko ja przekladam bo mi przeszkadza. może jeszcze sie do niej przekonam ale na razie to tylko utrapienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A Irma mówiła, że szyld okrągły... I co Ty na to?A i srebra też będę miała sporo w domu.... dużo żyrandoli, kinkiety w przedpokoju nowoczesne.. i łazienki... Oj spore dylematy...A może wziąć taką klamkę, tylko srebrny mat...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A deski do krojenia to mam 3 i wcale nie wierzę, że przez 20lat kroiłam na desce na blacie, a teraz z kuli zlewu miałabym kroić na zlewie... Nie wierzę.... I jaki dać blat i uchwyty do kuchni i kafle...? Fronty fornir naturalny dąb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Bidoku tu masz cała kolekcję majoliki z cenami. Te co ci pokazywałam to majolika 1 lub/i majolika 4.Czesc kafli z tej serii jest prosta i dość nowoczesna, a czesc zachowuje stary styl. konam. wyolejowałam 100 metrów dębu, a mialam byc juz dzisiaj na wczasach. nie stawiaj kominka na skos. co do sprzątania, to ja mam od pól roku prawie kazdy weekend zawalony czyszczeniem pobudowlanym. juz niewiele mi zostało i wszystko wyszorowałam sama.Arnika cycki do góry szmata w dlon i jedziemy http://lazienki24.pl/produkt-lazienkowe_Ceramika_TUBaDZIN_Majolika-033,98.html?gclid=CLeR6t2Ct6ICFY0sDgodfDuG6w Mysza, ajlawju:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.06.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 matko - strasznie te Afrony wyglądają! Dobrze, ze Arnika ma energii tyle co elektorwnia atomowa. Efilo te klamki są już nieaktualne i wrzucaj tu zaraz jakieś inne. A co do kafli vivesowe cegiełki kupowałam na allegro po 85zł/m2, Majolika też jest śliczna, ale jeszcze cudniejsze tylko niestety drozsze płytki ma cerkolor. http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Elektrownia atomowa... ....dobre.....Tylko, ze czuję się już jak zombi, kręgosłup i barki pękają mi z bólu... I nie mam żadnej mamy do pomocy... , mąż z trasy w trasę, i nie mam na co liczyć na niego.... Zaraz wyjeżdża....I tak jak pisałam przeprowadzka i wszystko spadnie na mnie.... I kasting na klamki do jutra bo muszę coś zamówić.... Kafle też potrzebne, bo by trzeba było może od poniedziałku, wtorku zacząć kłaść , żeby przed kuchnią zdążyć..... Irma vives powiadasz... Kuźwa wpadłam do domu tylko ubrać się cieplej, bo zmarzłam, i nie mam czasu szukać.... Poproszę o propozycje kafli i klamek z linkami... najlepiej gdzie najtaniej i co kupić... Nawet na wczorajszą rocznicę ślubu z mężem nigdzie nie poszłam, bo padłam , a tu jeszcze tyle roboty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Niezla jestes Arnika ze tez ja nie wpadlam na to zeby inni mi szukali elementow wykonczenia, ile mialabym problmow z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Niezla jestes Arnika ze tez ja nie wpadlam na to zeby inni mi szukali elementow wykonczenia, ile mialabym problmow z glowy no, z tym to różnie by być mogło - albo ile problemów na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No widzisz Markotka... I nici z kastingu... sama muszę coś wybrać , bo nie mam za wiele propozycji... Jutro po świadectwo starsze dziecię... Młodsze do szkoły na zakończenie roku... Niestety musi mieć wydłużony etap edukacji, bo by inaczej nie dał sobie rady... Ale zespół w klasie pozostaje nadal ten sam, wiec mu nie będzie smutno... Fajną Emil ma klasę... Fajne dzieciaki.... I macie jakieś propozycje tych klamek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 matko - strasznie te Afrony wyglądają! Dobrze, ze Arnika ma energii tyle co elektorwnia atomowa. Efilo te klamki są już nieaktualne i wrzucaj tu zaraz jakieś inne. A co do kafli vivesowe cegiełki kupowałam na allegro po 85zł/m2, Majolika też jest śliczna, ale jeszcze cudniejsze tylko niestety drozsze płytki ma cerkolor. http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=346 a tak, te koronkowe z cerkoloru są debeciarskie.Sama bym je chętnie walneła u siebie Irma, a gdzie Ty masz vivesy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Arnika, bez klamek da się zyc. Wprowadz sie cos pourządzaj, poukładaj a potem jak bedziesz miala chwile swiętego spokoju skocz do leloya- tam klamek zatrzęsienie. Domino ma fajne egzaminzdające klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Już ratowaliśmy pracownika, bo zatrzasnął się w pokoju....Więc klamki potrzebne są.... Żeby było śmieszne, to ja nie mam jeszcze prądu w domu... Ale jak co to długo widno jest, a podobno można jakoś podpiąć ze skrzynki jakimś kablem siłowym i do wtyczki... Jutro zwariowany dzień... a tu sprzątać trzeba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.06.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Tu masz chyba takie cegielki jak wklejala Irma - to u Lutajkihttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=14725 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.06.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Irma, a gdzie Ty masz vivesy? zdarza się, ze kupuję dla kogoś, taki zawód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Odebrałam dyplomy syna i pojechaliśmy na budowę..... Zastosowałam się do Myszy i szorowałam... Energii jeszcze trochę mam, ale nie wiem czy dam radę spakować sie do przeprowadzki....Dużo tego mam.... Affrony prawie doszorowałam, ale jeszcze zostało do popracowania. Syn zaczął szorować łazienkę i przeklął te kryształki... Trzeba z nożykiem się bawić... Mąż zaczął szlifować ściany przy futrynach z panem pomocnikiem... Jutro dalsza część szlifowania... kurzu jak diabli....Jak przeszlifują to trzeba zagruntować i malować.... Sam przedpokój pomalujemy już po przeprowadzce... Jak po szlifują to wchodzę z myciem okien i drzwi i podłóg. Panele wszędzie położone.... Zostało kilka listew przykręcić i koniec z podłogami.. Jeszcze drzwi popodcinać... Myślę, że jutro to nie ma za bardzo sensu myć wszystkiego.... Zacznę jak skończą szlifować i pomalują ściany przy drzwiach... Pościągałam też folię z parapetów.... Oj dom zaczyna przypominać dom... Pan Andrzej skończył kłaść połowę garażu i za fugował.... Oj jaki syf był z ciemnobrązowej fugi... jak to zobaczyłam, to się załamałam.... Klamka nie wybrana...O kaflach nie wspomnę... Jestem padnieta... Idę spać... i masażyk na barki i kręgosłup by się przydał, i chyba zakoleguję sie z ketonalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2010 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Cześć,Alem dawno nie byłam u Ciebie...Ty już szybciej nie możesz sie wykańczać?? A wogle to chciałam spytać, czemu masz drzwi bez ościeżnic? to jakaś nowa moda teraz weszła czy tak ma być?Sorki za pytanie, może było wczesniej coś ale wierz mi ze czasu nie mam za grosz ostatnio...Kosiara super, ja wczoraj w swojej połamałam rączkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Cześć Wiolaszku Mam futryny, ale ościeżnice były dodatkowo płatne, prawie tyle co całe drzwi z futrynami, więc wersja trochę ekonomiczna zwyciężyła... Z czasem dorobimy takie maskownice czy coś tam.... Mam pomyte 3 pokoje... Jutro jeszcze jeden i kolejny raz przedpokój. Kuchnię, wiatrołap i jedna część przedpokoju doczyszczone... , druga część przedpokoju i garderoba jeszcze sporo drapania zostało i trzeba się z tym zmierzyć jutro. Jutro może jeszcze malowanie przedpokoju i pomycie wszystkiego po raz kolejny.... Nie mam spakowane kompletnie nic... Jestem aż cała nerwowa... Kręgosłup mi wysiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 dobry wieczór Wioluś no pełna podziwu jestem:) Ty to się chyba podpięłaś nielegalnie pod elektrownię że taki power masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts