Arnika 26.06.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Wusia ... nie mam powera... i wysiadam, i nerwy mi już nie wytrzymują.... Mąż miał dziś jechać, ale został, bo widzi co się dzieje... Ale jak nie pojedzie to będzie bardzo źle... I musi już jutro pojechać, choćby się waliło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 A... i druga połowa garażu rozpoczęła się przyklejać.... Może przyklei ją pan w poniedziałek, ale z pewnością jej nie wyfuguje, bo fuga czekoladowa i strasznie syfi, a na świeże płytki nie wejdzie.... Byli też panowie okienni... Zaczęli przyklejać taśmy zewnętrzne w oknach i uzupełniać piankę....... Dom zaczyna przypominać dom.....Tylko ten syf wychodzi... Już ręce mnie szczypią od kwasów i octu... I mam wrażenie, ze mam ręce marynowane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 ale za to długo świeże będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Arnika, wyluzuj. Przeprowadzka to nie koniec swiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Małgoś nie koniec świata, ale już nie chcę płacić kolejnego zaje.... czynszu, który mnie zżera... A przychodzę obecnie tylko tu po to, aby się przespać.... Nienawidzę tego mieszkania.... Więc się wyprowadzam czym prędzej... A i tak roboty dużo przed nami, więc nie ma, że boli... Wusia ... - nieźle dłużej świeże.... I młodsze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 I nie mam wielu propozycji klamek. Najprawdopodobniej zamówię te... : http://klamki.drzwiowe.pl/zdjecia1/syriusz_satyna_1.jpg Zrobię to jutro, bo i tak jest niedziela.... Jeszcze myślę nad kafelkami do kuchni i przyjdzie mi pomyśleć jeszcze nad uchwytami do kuchennych mebli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Od 5.00 zaczęłam powolutku pakowanie...Ciasnota jak diabli i nie mam gdzie się ruszyć.....Kurzu wszędzie, że chce mnie udusić.... A my tylko rok tu byliśmy... , ale ze względu na brak czasu nie mogłam wiele sprzątać..... Muszę jeszcze w domu pomyć okno tarasowe w kuchni i w jednym pokoju, oraz ze sto razy podłogi.... Na dzisiaj malowanie przedpokoju... Szyją już nie mogę ruszać, ketonal już nie pomaga...... I jaka ta klamka? Dobra? Będzie pasowała? I czy do WC i łazienek macie klucz w drzwiach czy zmieniałyście wkładki i macie takie zamykanie łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Słońce, nie szalej...zdążysz ze wszystkim. A jak nie, to z pudłami da sie wytrzymać więcej czasu niż sie by mogło wydawać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 W domu da się... ale ja muszę jeszcze spakować wszystko i przeprowadzić i pomyć i posprzątać... I nie mogę sobie dać rady ze wszystkim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 ee tam, muszę muszę...nic nie musisz...masz tylko zabrać graty i sru do nowego domu. Wynajmij ekipę przeprowadzkową, zaoszczędzisz i czasu i nerwów i nic nie bedzie bolało. Zapytaj Małgoś. A jak nie wyrabiasz z pakowaniem, to poproś o pomoc, moze jakieś mamy, teściowe są chętne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Firmę przeprowadzkową wynajęłam na wtorek... Muszę spakować wszystko sama...Moja mama nie żyje już ponad 23 lata... , a teściowa schorowana, z popękanym kręgosłupem... , wiec nie da rady...Teścia wczoraj zabrałam na budowę i miał poskładać 3 regały magazynowe... , poskładał dwa, dziś już płacze do słuchawki, że nie da rady, wstać nie może... Więc sama muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 oj to nie wesoło...ale dasz radę, kto jak nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Arnika, ekipy przeprowadzkowe tez pakuja jak zaplacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Nie nawiedzę przeprowadzek Mam nadzieję, że już po raz ostatni się przeprowadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Magoś mam taką opcję też pod uwagą.... Jak zamawiałam ekipę to też szefowej powiedziałam , że jestem sama i będę prosiła panów o pomoc... i żeby zabrali ze sobą kartony, bo nawet po sklepach nie będę miała czasu polatać...Ale co drobniejsze rzeczy to muszę sama... a i też nie ma gdzie kłaść spakowanych ciuchów i szkliwa... a o kuchni nawet nie wspomnę.... Już kwiatki wywiozłam, i zaczynam pakować kryształy... Ciuchy , buty i pościele w wory ... To akurat sprawnie pójdzie... Wynajmujemy mieszkanie mniejsze niż nasz salon....Wszystko w nowym domku zginie... Tylko kartonów i worków będzie sporo.... Jak przeprowadzałyście się to myłyście szkliwo przy pakowaniu , czy przy rozpakowaniu? Ja pomyślałam, że do tego celu zatrudnię zmywarkę...Może być pomyte za tydzień, dwa tygodnie...Po co utrudniać sobie życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Arnika, pakuj brudne, i tak sie ubrudzi. Byle szybciej sie z tym uporac. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ciuchy już od piątej rano piorę... Firany też pościągałam i poprałam... A szkliwo i tak się ukurzy... a zmywarkę trzeba też wypróbować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 I nie ma szans... we wtorek wszystko przewożę... a w środę pucuje mieszkanie i zdaję klucze... Koniec... Nie dam już ani jednej złotówki za tą ciasnotę.... Z resztą od dłuższego czasu i tak jestem od rana na budowie do wieczora... a tu przyjeżdżamy tylko się przespać i umyć, a rano tylko kawa i ewentualnie kromeczka chlebka.... A ja nawet nie będę miała jeszcze kuchni ... ale się zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Dziewczyny... To jaką klamkę zamówić do moich drzwi? ????????? I jakie kafle dać do kuchni???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Już pakuję się... , ale ... Chodzi mi po głowie klamka... Jakie wybrać? Może takie... : http://img01.allegroimg.pl/photos/400x300/10/85/76/47/1085764755 http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/98/47/20/1098472003 http://img09.allegroimg.pl/photos/400x300/10/60/81/56/1060815602 http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/96/37/10/1096371027 http://allegro.zapodaj.net/images/6a5291c48374.jpg Edytowane 27 Czerwca 2010 przez Arnika Za duże zdjęcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts