Amtla 27.06.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Arnika, jaka Ty dzielna kobietka jesteś Jak mus sama to mus i musisz dać radę.....tylko za dużo o tym nie myśl:rolleyes: \ Pakuj brudne, bo i tak kurz wszędzie Ci wejdzie mimo dobrego zamknięcia, to szkoda roboty.... zaraz klamkę wytypuję, tylko drzwi muszę najpierw zobaczyć... \ mocno trzymam kciuki za powodzenie całej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.06.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Jestem. Drzwi zobaczyłam. Trzymałabym się kształtów prostokątnych. Jak dla mnie to pierwsza albo przedostatnia czyli 4, z naciskiem na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 dla mnie 1 lub ostatnia. Z naciskiem na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.06.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 a dla mnie 1 odpada, bo za bardzo wchodzi w konwencję lata 60 i kompletnie nie pasuje do wypoczynku, ani do boazerii na suficie, ani do mebli kuchennych z tych co pokazałaś to jedynie ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Tam gdzie będzie wypoczynek, będzie bielona boazeria na suficie, tam nie będzie klamek, bo nie ma drzwi.Meble kuchenne nie mają wybranych uchwytów i kafli... więc jeszcze przed nami wybór....A srebrne dlatego, że obrączką już porysowałam klamkę w drzwiach wejściowych, a weszłam może z 5 razy....To co by było, gdybym kupiła złote patynowane.... Tylko te wstrętne zawiaski trzeba przemalować na srebro.... chyba, że same zbieleją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Arnika, dom traktujemy jako całośćnie ma znaczenia, ze nie widać drzwi z salonuwszystko powinno pasować do siebie i być w jednorodnym klimaciei tyle na ten tematnie chodzi o kolor klamki, to sparwa drugorzędna moim zdaniem, chodzi o jej formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.06.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Przyznaję, że nie znam najnowszych tendencji...lata 60te mówisz ? no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 dobry wieczór Arnika, dziewczyno - zwolnij odrobinę bo się wykończysz... spakuj rzeczy, a resztę porządków zdążysz na miejscu spokojnie zrobić. Ja dziś też padam, po całym dniu zapierdzielu na budowie godzinkę temu ściągnęliśmy na chatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Klamki zamawiam... Na budowie zarządziłam.... Prąd wujek podłancza do domu, żeby świeciło z góry i w gniazdkach był prąd.... Mąż zamiast przedwczoraj, albo wczoraj pojechał dzisiaj... Porobił dużo w domu... Rzeczy zaczynam pakować... Do jutra rana muszę zdążyć... Irma masz racje.... Byłam też dzisiaj zamówić loft beige, żeby było co naprawiać w toalecie.... Prawie 80zł znowu jestem w plecy....Ale będzie wreszcie tak jak ja chcę...Patrzyłam za kaflami do kuchni... nie mieli takich jak pokazywałyście mi i Ty i Mysza.... Albo zaufam Tobie bez oglądania na żywo... albo za trzy dni pojadę szukać jakichś tam do kuchni.... Elena nie wyluzuję.... Padnę wcześniej niż odpuszczę... A miałam już być w domu na 20 rocznicę ślubu...... Będziemy kilka dni później.... Ale już u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.06.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Klamki zamawiam... Na budowie zarządziłam.... Prąd wujek podłancza do domu, żeby świeciło z góry i w gniazdkach był prąd.... Mąż zamiast przedwczoraj, albo wczoraj pojechał dzisiaj... Porobił dużo w domu... Rzeczy zaczynam pakować... Do jutra rana muszę zdążyć... Irma masz racje.... Byłam też dzisiaj zamówić loft beige, żeby było co naprawiać w toalecie.... Prawie 80zł znowu jestem w plecy.... Ale będzie wreszcie tak jak ja chcę... Patrzyłam za kaflami do kuchni... nie mieli takich jak pokazywałyście mi i Ty i Mysza.... Albo zaufam Tobie bez oglądania na żywo... albo za trzy dni pojadę szukać jakichś tam do kuchni.... Elena nie wyluzuję.... Padnę wcześniej niż odpuszczę... A miałam już być w domu na 20 rocznicę ślubu...... Będziemy kilka dni później.... Ale już u siebie:)[/QUOTE] i to jest najważniejsze a że kilka dni później to sprawa drugorzędna - wiele szczęśliwych rocznic spędzicie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ale za to urodzinki będę miała we własnym domku ... i mam nadzieję że z kuchnią i, że dożyję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.06.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 ja też po cichu liczę, że do urodzin to się przeprowadzę - wrzesień całkiem niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja w lipcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.06.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja w lipcu.... oj, to za chwilę w lipcu świętuje mój ojciec i brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Klamki zamówiłam takie: http://allegro.zapodaj.net/images/8ed78e4d67c7.jpg Patyna... bo... satyny chwilowo nie mieli... , a i do drzwi i klamek w oknach będą pasowały. Dzięki Irma..... Już prawie spakowałam całe mieszkanie.... Pomagał mi starszy syn... Do spakowania tylko pranie z balkonu i biurowe rzeczy męża... same papierzyska... Ale to włożę do kartonów... Zostaje jeszcze część mikserów i takie drobiazgi z kuchni, bo wczoraj nie wywiozłam do domu, i biurko młodego na którym w związku z ciasnotą jest wszystko i sajgon... ale to też wieczorem już zrobię.... Jadę na budowę zobaczyć czy budowa zmieniła się w dom...I czy nas dom jutro przywita.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 A tam dom mowi: bleeeeeeeeee. Nie wpuszcze Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Budowa zmieniła się w dom. Już nie ma kurzu i gruzu.... Wszystko pomalowane, pachnie świeżością...Co prawda do skończenia garaż, pan nie zdążył, kafelki w kotłowni trzeba skończyć, bo mąż nie zdążył, do zrobienia salon, ale on miał być później skończony w lipcu, do zrobienia na zaś duża łazienka... Ale to wiadomo było, że trzeba będzie zrobić później, i do zrobienia na jesieni ocieplenie. Ale ocieplenie też było zostawione na jesień.Meble kuchenne przyjadą do 10 lipca.Nie mamy garderoby żadnej, nie mamy łóżka ani materaca,( ale jest dmuchany...) ale mamy DOM. Najważniejsze, że nie mamy kredytów, żadnych długów.... Dla mnie taki stan jest ważny, to jest moje poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 dobry wieczórmówiłam że zdążysz Strusiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Jeszcze tylko papierzyska pozbierać i pranie z balkonu... i jakieś miksery... Ale już mi się nie chce za diabli....I mam kompa odpalonego i siedzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.06.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Arniko, MOJE WIELKIE GRATULACJE ZAMIESZKANIA... I WSPANIAŁEGO STANU PSYCHICZNEGO:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts