Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cały wieczór siedziałam i dumałam....

Zrobiłam projekt garderoby:

Nasza... wymiary 290X165

http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TMieC4pbL6I/AAAAAAAABzs/OWdJz8pgbfI/DSC07122.JPG

Garderoba w Przedpokoju "chłopców" 217X170

http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TMieHwZcIeI/AAAAAAAABzw/KQp0jC_kh0I/DSC07124.JPG

Dobra, a teraz mi powiedz, jak chcesz połączyc elementy w rogach ?

zaznaczone na czerwono, tu bedzie bok szafek, ograniczy Ci on dostęp do drążków.

na niebiesko zaznaczyłam przestrzeń, która nie będzie wykorzystana, a jeśli cos tam włożysz , to wyjąć stamtąd masakra - będzie to średnio ergonomiczne

DSC07122.JPG

Edytowane przez malka

Malka, tam daje się płytę po całości a dla podtrzymania półek mogą iść kątowniki.

Tylko....głębokosci na całości są 50-60 cm...za dużo na 1 komplet złożonych ciuchów, a niewygodnie na 2 komplety. Jeśli nie da się zmniejszyć głębokości, pomyśl o koszach-wszystko przez nie widać, ale wkładasz ile chcesz.

Ale faktycznie niewygodnie z tymi drążkami..

Może zrób sobie jeden nad drugim, a reszta szuflady i półki?

Pozwolę sobie wkleić coś. to tylko przykład.

http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSCF0487.jpg

Wogle to cześć.

Edytowane przez wiolasz

Malka... te czerwone to boki półek. Za półkami specjalnie są wieszaki... na te ubrania w których zbyt często nie chodzę.....

Może w tym rogu niebieskim też zrobić wieszaki.... tylko trochę zwiększyć półki i z jednej i z drugiej strony... Czyli np. z 75cm na 90cm.... I może na 60cm drugą półkę...

A może olać tą rogową półkę i zrobić na 40cm głęboką i na długość 160cm tak jak ściana....

A szafę z drążkiem zrobić na dwa... a w miejscu szerokiej półki 50cm zrobić jakieś długie wieszanie......

Nooo nie wiem.....

słabo widać,a le chyba spoko

jeszcze odnośnie tej waszej - jakbyś szuflady przesunęła o 30cm w lewo, to mogłąbyś dać na lewo na krótszej scianie jeden długi drążek do samej ściany, i drugi na wprost wejscia też dłuższy - byłby łatwiejszy dostęp

słabo widać,a le chyba spoko

jeszcze odnośnie tej waszej - jakbyś szuflady przesunęła o 30cm w lewo, to mogłąbyś dać na lewo na krótszej scianie jeden długi drążek do samej ściany, i drugi na wprost wejscia też dłuższy - byłby łatwiejszy dostęp

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi....?