Arnika 28.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nooo to Ty masz to co ja mam + spiżarka i może troszkę większa kuchnia... Ale metry... podobne. U mnie jest 180 użytkowej + garaż i kotłownia. Bez stropu i bez schodów.... Tylko tyle, że działka mnie nie ograniczała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dobra...... Wracamy do łazienki.Która wersja lepsza 1 czy 2???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 masz 180m2 na dole??? niemozliwe , ile mialas m2 wylewek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nooo ja mówie o użytkowej + garażyk i kotłownia.... Sama już nie wiem... ale coś kole 250m2.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 to teoretycznie 20m2 wiecej ja mam wrazenie ze jest duuuzo wiekszy niz moj dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Noooo bo to się tak tylko wydaje... Salon wielki, ale nie mam jadalni, długo się idzie... korytarze zajmują miejsce, i wszystko na jednym poziomie... To może dlatego. Wiem, ze jest ciut wiekszy... ale nie duzo... i koszty może mniej więcej podobne... Bo u mnie dach wiekszy , czy fundamenty, a u Ciebie strop + schody... z drugiej strony nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 nie masz jadalni ale masz miejsce na stol w kuchni, salon 2 razy wiekszy kuchnia tez, 2 pokoje wiecej tam gdzie garderoby do tego spizarka dodatkowy kibelek, garaz duzo wiekszy i kotlownia tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Garderoba chłopców w przedpokoju..... http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TMkl1ZVGovI/AAAAAAAAB1I/z_je_4ohp_Q/DSC07129.JPG Lepiej widać? 3+3 =6 szuflad w garderobie chłopców. Poprawiłam... Może teraz będzie lepiej.... http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TMkjl8S4g1I/AAAAAAAAB0w/1A4Pmezz0Kw/DSC07128.JPG 4+4 =8 szuflad w naszej garderobie. Te dwie wersje zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Półek nad szufladami w naszej i chłopców garderobie ma być tyle ile wyjdzie... Co jakieś 40 - 50cm....Malcia widać wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) widać a wysokość ? Edytowane 28 Października 2010 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Wiolka wysokość!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jest 252cmMożna założyć, że na 250cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 hm... ja tam nie wiem ale mnie strasznie wkurzają ciuchy na wieszakach nie w szafie... no takie bebechy na wierzchu... Ja mam miniaturkowy wiatrołap, bo tylko 5m2, ale wystarczy by wrąbać tam 2mb pełnowymiarowej szafy by Ikea z przeznaczeniem wyłącznie na czaliki, rękawiczki, czapki, buty i kurtki nasze i gości - i ani grama otwartych wieszaków ... cała reszta pojdzie won do garderoby na pietrze. A po przeciwnej stronie będzie siedzisko do ubierania butów... bo lubie wygodnie a 180 m to tyle co mój bliźniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Noooo tak.... Nitka, ale ja popełniłam błąd i mi nic nie zmieści się.... Po prostu nie pomierzyłam wiatrołapu, że mi się nie zmieści szafa... A trzeba było lekko przesunąć ścianę z pokoju i by wszystko ładnie pasiło... A tak ... masakra... I to jest wiatrołap w/g projektu! Na dość spory dom.....No cóż... nie zwróciłam uwagi... bo... Mieliśmy w bloku zamykane korytarze, w których zostawiałam buty... Duża szafa na buty... w pierwszym przedpokoju nie mieliśmy nic... bo był 2X2, wiec dość ciasno i wszędzie drzwi... Miałam wielką szafę w drugim przedpokoju i tam były drążki na wieszaki...Wiec ten wiatrołap wcale mi się nie rzucił w oczy..... 180m2 to cały z garażami czy bez? bo u mnie użytkowe chyba... a całość to gdzieś~ 250m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.10.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) Wiola, więcej zdjec nie mam, ale juz masz widze wszystko rozplanowane. Co do wiatrołapu, to moze zabudować po prawej stronie i dać drzwi przesuwne a drążki ściągane do siebie? Wtedy kurtki powinny się zmieścić Albo wysuwane jak ten Edytowane 28 Października 2010 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) no dobra a nie da się szafy wcisnąć gdzieś blisko wejścia ale już nie w wiatrołapie? ja wiedziona doświadczeniem z mieszkania wiedziałam od razu, że bez szafy nie da rady... ooo nie Mam jeszcze pytanie - a czemu masz pralke w łazience? troche psuje dizajn le rabli Edytowane 28 Października 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nitka... bo to jest pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nitka.... nie da się wstawić szafy w przedpokoju...... Oj nie..... Jest garderoba... ale trochę daleko.... Ale widziałam się z panią teraz od szaf i garderób.... I może coś wymodzimy... taką małą szafkę do wiatrołapu ale na haczyki, a nie na wieszanie na wieszakach... No... jakby haczyki były w szafce schowane..... i szafka na buty.... Czekam na propozycje jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 ooo ja tak planuje w jednej z łazienek - ręczniki chce wieszać na wieszakach na ścianie, ale zamknąć to atrapą szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts