markoto 30.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Arnika co to za tv ? a czy jak sie ktos nie rusza i spi na kanapie to tez sie wylaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nooo nie ciesz się... Dostaniesz zadanie sprawdzić cenkę.... Ta firana mnie urzekła.... Tu niezbyt zaprezentowana.... http://allegro.pl/piekna-dwustronna-organtyna-2-9-m-arabica-i1294964136.html Ewa jak możesz to sprawdź jej cenę i na ile jest szeroka.... Mieli też do niej zasłonki... spytaj też po ile... Może sama uszyję..... Ta mi się też podoba podoba , ale połączona z brązem....... http://allegro.pl/zaslona-z-organtyny-presca-zobacz-to-cudo-i1274327729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 znaczy u pań firankowych mam sprawdzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Arnika co to za tv ? a czy jak sie ktos nie rusza i spi na kanapie to tez sie wylaczy?? noooo kuźwa nie! Jak nikogo nie ma to się wyłączył.... Bardzo spodobała by mi się wersja... jak śpisz i nie patrzysz to się wyłącza To wkurzało by małża..... Wiolaszku... to jak.... kościół, cmentarz i burdel w ajencje A swoją drogą chciałabym dostać tyle kasy co chociaż z połowy cmentarze, co ludzie na te badziewia wydają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 znaczy u pań firankowych mam sprawdzić?? Nooo a gdzie... Przecież nie w tych instytucjach co to bym chętnie w ajencje wzięła.... A widziałaś tą w pasy... no tam miodzik zrobiły laski... ale do jednego okna bagatela... 760zł... A ja mam 3 krótkie + jedno długie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 znaczy tą organtynę z pierwszego zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Tak... tą w te róże, w pasy... Sama wejdziesz, to poznasz i zobaczysz... Nie pomylisz się, no... chyba, ze to była na zamówienie, a panie ją tylko powiesiły na kilka dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 dobra tylko ze dwa razy mi przypomnij bo ja mam straszną sklerozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nosz kuźwa... masz rzut beretem... Jak mnie nerw weźmie to tam sama zajrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Wiolcia ja nie mówię że nie zajrzę tylko że najwcześniej we wtorek mogę tam podjechać a do wtorku to ja już tysiąc rzeczy przepuszczę przez głowę i na bank zapomnę więc ja Cię proszę przed 16-tą wyślij mi sesemesa z przypomnieniem:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nooo dobrze... Wiem, wiem.... Noooo. serniczek się piecze, jeszcze kilka minutek..., udka już zrobione... jutro upiekę, ziemniaczki na sałatkę już ugotowane....Podłogi pomyte....Wiązanka i kwiaty przygotowane.... Czy u Was też tak kurzy się i latają po podłogach koty... Byłam w szoku... Ze dwa- trzy dni nie myłam podług..., nie chciało mi się... a dziś nie mogłam sobie poradzić z kotami i farfoclami.... Nosz kuźwa.... czy są jakieś płyny, elektrostatyczne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.10.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 podobno jak sie wypuszcza raz dziennie taki odkurzacz co sam jezdzi to tylko w katach trzeba lekko poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.10.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 podobno jak sie wypuszcza raz dziennie taki odkurzacz co sam jezdzi to tylko w katach trzeba lekko poprawic Malutka czy Ty z moim synem dziś gadałaś ? cały dzień mi dziś o takim trąbił - za jedyne 1000zł gdzieś wynalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Czy u Was też tak kurzy się i latają po podłogach koty... Byłam w szoku... Ze dwa- trzy dni nie myłam podług..., nie chciało mi się... a dziś nie mogłam sobie poradzić z kotami i farfoclami.... Nosz kuźwa.... czy są jakieś płyny, elektrostatyczne...? Arnika, mając zwierzaka w domu już tak będzie. Wiosną miałam jeszcze i psa i kota w domu, to był koszmar. Kiedy wywaliłm oboje na podwórze, od razu ilość kotów wkątach zmniejszyła sie diametralnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Wiola.. ale mój zwierzak ma imię i nazwisko, śpi z nami w łóżku (znaczy się zawsze w nogach...), patrzy tymi cudnymi ślepkami..., przesiaduje na kanapach, pieści się z nami i jest jak członek rodziny....I jak go tu wywalić na podwórko....Niech dziewczyny powiedzą, jaki jest z niego pieszczoch... dodam, że nie wychowany.... Ale przytulanka, bo po to go kupiliśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Pasie... O takim odkurzaczu słyszałam już dawno i był .... no powiedzmy, że nieco droższy.....Ma bazę do której wraca.... Tylko obawiam się, że u mnie w domu miałby szanse się zgubić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 wiem ze sa za 1600 ale musi byc europejski. moja ciocia ma taki (mi sie taki marzy) ponoc jest tez taki myjacy podlogi....ale czy to ideal? ustawia sie dni tygodnia sam jezdzi wraca na baze laduje sie tylko nie umie po schodach zjezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 U mnie wszystko po płaskim Tylko tyle, że zgubić się może..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Wiolcia no pieścioch jest;) a dobrze robi dolewanie do wody do mycia płynu do płukania tkanin:) bo jest antyelektrostatyczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Ooooooooo to następnym razem doleję.... Objechałam dziś 3 cmentarze.... W południe rozebrałam się do samego sweterka, bo było mi bardzo gorąco.... Miałam Babcię z dziadkiem i wujkiem... Babcia dziś obchodzi 79 urodziny... i kłóci się, że dopiero ma 78 lat... a w 79 wchodzi Jak może tak być jak urodziła się w 1931r.... Oj ma już chyba inną matematykę.... Serniczek pierwsza klasa... smakował wszystkim.... Oj pyszny wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts