Arnika 03.12.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Mhk... wystarczy... Już naprawdę wystarczy...I powiem, że naprawdę mam dosyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Obiecałam zdjęcie Inki....Mam takie trochę niewyraźne..... Ale co tam... Pokażę.... Oto Invicto Princesa Alwaro . W skrócie Inka..... http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPlayKOWt0I/AAAAAAAAB70/5cX_47H4xU4/s512/DSC07185.JPG http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPla1FfoUxI/AAAAAAAAB74/dKkxBrCMfyg/s576/DSC07183.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPlasZ9kMAI/AAAAAAAAB7w/JJYbds-yFXE/s640/DSC07202.JPG Powoli już nie jest nam tak smutno... Inka zawładnęła nasze serca.... Ale o Pinkim nie zapomnimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 super wygląda na pierwszej fotce;) jak owieczka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Jak co dzień po spacerku Inka wraca troszkę jakby bałwanek... http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPnzn8JJiEI/AAAAAAAAB8k/gWVV9K6xewg/s640/DSC07221.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPnzqMz5EUI/AAAAAAAAB8o/T-5OOI1bMQI/s640/DSC07223.JPG A zima u nas jest, że cho, choooooo Tu na tarasie.... http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPnzwXGhd-I/AAAAAAAAB8s/i_79Tw5BNl4/s640/DSC07216.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPnz6NgaDVI/AAAAAAAAB80/zd7Y-CIkOyk/s640/DSC07219.JPG A tu od frontu tak wygląda.... http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPnz0JSR5AI/AAAAAAAAB8w/kgkupQczls0/s640/DSC07215.JPG Pomimo iż trzeba nieźle szuflować, to mnie na razie się podoba... Jak na feriach w Zakopanym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.12.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Arniko, bardzo mi przykro z powodu wypadku Emila, mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i trzymam za to kciuki. No cóż, zwierzęta do nas przychodzą i odchodzą.....Inka jest słodka, chociaż napiszę szczerze, że nie lubię takich śmiesznych strzyżeń. Rozumiem że to dziewczynka i ma swoje przywileje.... Jeszcze raz napiszę (bo dzisiaj je obejrzałam), że parapety śliczne... Ach, i piękną masz okolicę i taką zaśnieżoną... pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Emil wyzdrowieje... innej opcji nie ma. Oby tylko jak najwcześniej i bez komplikacji...Dzięki Amtla za pochwałę parapetów. Strzyżenie... no cóż... taka rasa i tak się je strzyże... Ja już do tego się przyzwyczaiłam... w końcu Pinki był u nas 8 lat i to już dla nas było normalne. Ale wszyscy, którzy widzieli go pierwszy raz... albo śmiali się, albo byli zdziwieni, a co niektórzy zgorszeni... A mnie już tam wszystko jedno. Teraz to i mnie się podoba.A kucyki Ince robimy dlatego, że włosy jej wchodzą do oczków i bardzo łzawi. A że jest to dziewczynka to można, Pinkiemu nie wiązałam icków, bo to był chłopczyk i pedała z niego nie robiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 E A że jest to dziewczynka to można, Pinkiemu nie wiązałam icków, bo to był chłopczyk i pedała z niego nie robiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.12.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 ...geja Arniko geja hihi:rotfl: Sunia śliczniutka,. Synusiowi życzę zdrówka. Widoki masz cudowne,zazdroszczę tego lasku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.12.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Arniko, dopiero teraz doczytałam , ze niewesoło u Was...Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Szkoda Emila nogi i szkoda Pinkiego. Inka jest słodziutka. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Chwilę mnie nie było a tu takie zmiany,garderoba,nowy śliczny piesek:) Chciałam Ci powiedzieć,że miałam dzisiaj w planie skoczyć do Ikei,bo byliśmy rano w Zabrzu,nawet miałam do ciebie pisać,ale nie dalibyśmy rady,bo znajomi zaprośili nas na Barbórkę,więc musieliśmy się spieszyć.Ale mam nadzieję,że uda nam się kiedyś spotkać.Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wioluś u mnie jakby ciut więcej śniegu ale poza tym to samo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Garderoba bardzo fajna.Zima za Twoim oknem cudna.Inka słodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wiesz Nadulka.... to po prostu jedź troszkę dalej i przjedź do mnie na kawkę. Wiesz... do nie zawsze po drodze Irma zaczęło się w tym roku paskudnie... najpierw w styczniu jeden wypadek, później drugi w lipcu/sierpniu , później posypało się w pracy męża, później Emil ma wypadek, tej samej nocy Pinki i komputer.... Nooo mam nadzieję, że limit wykończony..... W memory hodowczyni ma piękny wiersz. Zacytuję go..... " To tylko pies, tak mówisz Tylko pies... A ja ci powiem Że pies to często więcej niż Człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz... Psia dusza większa jest od psa I kiedy uśmiechasz się do niego Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko przecież pies wyrusza Z tobą zostanie jego dusza... B.Borzymska" Dobrze, że przywieźliśmy nowego pieska bo byśmy wszyscy ogłupieli na dobre..... Noooo niby nie człowiek, a przeżywasz bardzo... A Emil.... Szkoda gadać... Ale to On już nie płacze, a my jeszcze... A Inka jest niezłą przytulanką. Jest kupiona właśnie do miziania, przytulania i kochania.... I tak ma być... A oprócz tego to szczeka na każdy szelest, jest czujna, nawet w las szczeka wyczuwając pewnie sarenki... Pinki tak nie szczekał... tylko wtedy jak ktoś wchodził, a później to był kolega wszystkich... ona nie... To jest bądź co bądź baba... i pyskuje trza czy nie trza... Bogusiu wpadnij do mnie... u mnie prawie jak na feriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.12.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Arniczko....przykro mi z powodu straty pieska i wypadku synka:(Trzymaj sie dzielnie kochana!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.12.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jak tylko będę miała w planie jechać do Ikei to dam ci znać Dziękuję za zaproszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Cześć Wiola garderoba wyszła super, piesio jeszcze lepszy, tylko czy Jej nie zimno w łapki? może trzeba było na wiosnę ją ostrzyc Zdrówka dla Emila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.12.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Psina slodka - nasza jest podobna - ja do tej pory opieralam sie kucykom ale chyba w koncu jej zawiazemy bo tak jak piszesz wchodza jej do oczu - zobacze moze sie wreszcie zmusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Mhk pokaż swoją psinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.12.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Zaraz poszukam zdjecia jakiegos a jak nie to pstrykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Pstryknij, pstryknij A co to za psinka..., jakaś rasowa? Właśnie siedzę i popijam naleweczką z pigwy bardzo słodziutką. Takiej mi się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts