Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Obiecałam zdjęcie Inki....

Mam takie trochę niewyraźne..... Ale co tam... Pokażę....

Oto Invicto Princesa Alwaro . W skrócie Inka.....

http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPlayKOWt0I/AAAAAAAAB70/5cX_47H4xU4/s512/DSC07185.JPG

http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPla1FfoUxI/AAAAAAAAB74/dKkxBrCMfyg/s576/DSC07183.JPG

http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TPlasZ9kMAI/AAAAAAAAB7w/JJYbds-yFXE/s640/DSC07202.JPG

Powoli już nie jest nam tak smutno... Inka zawładnęła nasze serca.... Ale o Pinkim nie zapomnimy....

Arniko, bardzo mi przykro z powodu wypadku Emila, mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i trzymam za to kciuki.

No cóż, zwierzęta do nas przychodzą i odchodzą.....Inka jest słodka, chociaż napiszę szczerze, że nie lubię takich śmiesznych strzyżeń. Rozumiem że to dziewczynka i ma swoje przywileje....

Jeszcze raz napiszę (bo dzisiaj je obejrzałam), że parapety śliczne...

Ach, i piękną masz okolicę i taką zaśnieżoną...

pozdrawiam..

Emil wyzdrowieje... innej opcji nie ma. Oby tylko jak najwcześniej i bez komplikacji...

Dzięki Amtla za pochwałę parapetów.

Strzyżenie... no cóż... taka rasa i tak się je strzyże... Ja już do tego się przyzwyczaiłam... w końcu Pinki był u nas 8 lat i to już dla nas było normalne. Ale wszyscy, którzy widzieli go pierwszy raz... albo śmiali się, albo byli zdziwieni, a co niektórzy zgorszeni... A mnie już tam wszystko jedno. Teraz to i mnie się podoba.

A kucyki Ince robimy dlatego, że włosy jej wchodzą do oczków i bardzo łzawi. A że jest to dziewczynka to można, Pinkiemu nie wiązałam icków, bo to był chłopczyk i pedała z niego nie robiłam....

Chwilę mnie nie było a tu takie zmiany,garderoba,nowy śliczny piesek:)

Chciałam Ci powiedzieć,że miałam dzisiaj w planie skoczyć do Ikei,bo byliśmy rano w Zabrzu,nawet miałam do ciebie pisać,ale nie dalibyśmy rady,bo znajomi zaprośili nas na Barbórkę,więc musieliśmy się spieszyć.

Ale mam nadzieję,że uda nam się kiedyś spotkać.

Pozdrawiam serdecznie:)

Wiesz Nadulka.... to po prostu jedź troszkę dalej i przjedź do mnie na kawkę.

Wiesz... do nie zawsze po drodze :)

Irma zaczęło się w tym roku paskudnie... najpierw w styczniu jeden wypadek, później drugi w lipcu/sierpniu , później posypało się w pracy męża, później Emil ma wypadek, tej samej nocy Pinki i komputer....

Nooo mam nadzieję, że limit wykończony.....

W memory hodowczyni ma piękny wiersz.

Zacytuję go.....

"

To tylko pies, tak mówisz

Tylko pies...

A ja ci powiem

Że pies to często więcej niż

Człowiek

On nie ma duszy, mówisz...

Popatrz jeszcze raz...

Psia dusza większa jest od psa

I kiedy uśmiechasz się do niego

Ona się huśta na ogonie

A kiedy się pożegnać trzeba

I psu czas iść do psiego nieba

To niedaleko przecież pies wyrusza

Z tobą zostanie jego dusza...

B.Borzymska"

Dobrze, że przywieźliśmy nowego pieska bo byśmy wszyscy ogłupieli na dobre.....

Noooo niby nie człowiek, a przeżywasz bardzo... A Emil.... Szkoda gadać... Ale to On już nie płacze, a my jeszcze...

A Inka jest niezłą przytulanką.

Jest kupiona właśnie do miziania, przytulania i kochania.... I tak ma być... A oprócz tego to szczeka na każdy szelest, jest czujna, nawet w las szczeka wyczuwając pewnie sarenki... Pinki tak nie szczekał... tylko wtedy jak ktoś wchodził, a później to był kolega wszystkich... ona nie... To jest bądź co bądź baba... i pyskuje trza czy nie trza... ;)

Bogusiu wpadnij do mnie... u mnie prawie jak na feriach :)