Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola... ale dla mnie te faktury to sen z powiek spędzają... I nie mam pojęcia co się odlicza, a co nie....

Będę musiała oddać niestety to komuś do zrobienia...

Wiesz... ja dużo potrafię, ale za diabła nie potrafię ogarnąć papierków... No może to i nie jest straszne, ale ja nie chcę nawet do tego się zabrać....

A badania zrobię, a nic mi nie jest... tylko skoro coś mi było to lepiej sprawdzić.... Spokojnie.

Jutro idę na kilka godzin do neurologa Emila... Kilka godzin to się czeka w kolejce do gabinetu... kiedyś to ponad 9 godzin czekałam i miałam serdecznie dość... To więcej jakbym dniówkę odrobiła nie wiadomo gdzie.... Ale potrzebuję na badania dla Miśka, potrzebuję recepty i potrzebuję zaświadczenia ....

Noooo i klops.... Trzeba będzie swoje odstać....

no i tego własnie nie rozumiem :wtf: dlaczego wciąż są jeszcze lekarze którym się wydaje, ze jak czeka na nich mnóstwo ludzi w korytarzu to , że są świetni... a umawiane godiny mają za nic ... wrrr :mad:

kiedyś też do takiego musiałam chodzić... i nigdy więcej

No tylko, że ta neurolożka naprawdę jest dobra. I niestety , pomimo iż muszę swoje odstać to pojadę do niej. To jest jedyna kobieta, która wytłumaczy po ludzku, podpowie metody pracy, rehabilitacji.... A nie co dolega, klupnie w kolano wypisze proszki i do widzenia....

Wusia nie dam rady... nawet nie próbuję, bo jestem przerażona tych wszystkich papierków....

Aż mnie ciarki przeszły jak to piszę....

Po prostu mam wstręt do takiej pracy.

Dziewczyny... jak padł mi komp to padł mi z kompa Offis... Informatyk jakiś tam offis ściągał mi z netu....

Jaki offis darmowy do pisania mogę ściągnąć z netu???????

Qźwa jak ja dzisiaj wymarzłam w tym turbolocie krążąc po uliczkach skutych lodem. Do tej pory mam drgawki, coś mnie trzepie..... nie mogę się rozgrzać.....

Miałam napisać dziś tak... :

Zima biała cudna....

Wrażenia ze ślizgania się samochodem bezcenne....

Za wszystko inne zapłacisz kartą.... :)

Wiesz co, gdybym miała możliwość, sama bym ci te papierki wypełniła. Ale chyba tylko poczta wchodziłaby w grę bo ten program ściagany z netu nie da się przesłać z plikiem...

Ooooo to też jest myśl... a w Krak bywasz to już niedaleko mnie....;)

Wiolcia... ja nie umiem programów obsługiwać... a jak widzę papierki to normalnie rozłożona jestem na maksa....

A jest do tego vatu jakiś program w ogóle?

stal z tego co pamiętam to jak najbardziej odliczałam:) a numer to PKWiU;) jak masz na fakturze to miodzio bo sprawdzasz w rozporządzeniu gdzie wypisane jest co można odliczyć i jak jest to wpisujesz w ciemno jak nie ma to już trzeba troszku się pobawić w szukanie i uwierz mi Wiolcia to tylko tak okropnie na pierwszy rzut oka wygląda:lol2:

A ja odwrotnie, jak nie było nr na fakturze to wpisywałam wszystko :D większość zaliczyli.

Kilka dni temu oddałam kolejny wniosek, chyba 3 już i też jakoś poszło. Jak będą mieli jakieś pytania, jakieś niejasności, będą chcieli wyjaśnić osobiście.

Wiola, ja będę w kraku 3 stycznia, nie wiem czy nie za późno.