wiolasz 14.12.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Cześć Wiola. Te faktury to prosta rzecz, sama zrobisz na pewno Co do badań, to nie czekaj na wolne terminy, idź prywatnie. Lepiej wcześniej cokolwiek wykryc niż czekać nie wiadomo na co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Wiola... ale dla mnie te faktury to sen z powiek spędzają... I nie mam pojęcia co się odlicza, a co nie.... Będę musiała oddać niestety to komuś do zrobienia... Wiesz... ja dużo potrafię, ale za diabła nie potrafię ogarnąć papierków... No może to i nie jest straszne, ale ja nie chcę nawet do tego się zabrać....A badania zrobię, a nic mi nie jest... tylko skoro coś mi było to lepiej sprawdzić.... Spokojnie. Jutro idę na kilka godzin do neurologa Emila... Kilka godzin to się czeka w kolejce do gabinetu... kiedyś to ponad 9 godzin czekałam i miałam serdecznie dość... To więcej jakbym dniówkę odrobiła nie wiadomo gdzie.... Ale potrzebuję na badania dla Miśka, potrzebuję recepty i potrzebuję zaświadczenia ....Noooo i klops.... Trzeba będzie swoje odstać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Wiolcia coś Ty dasz radę a księgowa Cię może skasować na całkiem sporą sumkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 no i tego własnie nie rozumiem dlaczego wciąż są jeszcze lekarze którym się wydaje, ze jak czeka na nich mnóstwo ludzi w korytarzu to , że są świetni... a umawiane godiny mają za nic ... wrrr kiedyś też do takiego musiałam chodzić... i nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No tylko, że ta neurolożka naprawdę jest dobra. I niestety , pomimo iż muszę swoje odstać to pojadę do niej. To jest jedyna kobieta, która wytłumaczy po ludzku, podpowie metody pracy, rehabilitacji.... A nie co dolega, klupnie w kolano wypisze proszki i do widzenia.... Wusia nie dam rady... nawet nie próbuję, bo jestem przerażona tych wszystkich papierków....Aż mnie ciarki przeszły jak to piszę.... Po prostu mam wstręt do takiej pracy. Dziewczyny... jak padł mi komp to padł mi z kompa Offis... Informatyk jakiś tam offis ściągał mi z netu....Jaki offis darmowy do pisania mogę ściągnąć z netu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Qźwa jak ja dzisiaj wymarzłam w tym turbolocie krążąc po uliczkach skutych lodem. Do tej pory mam drgawki, coś mnie trzepie..... nie mogę się rozgrzać..... Miałam napisać dziś tak... : Zima biała cudna.... Wrażenia ze ślizgania się samochodem bezcenne.... Za wszystko inne zapłacisz kartą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Szukaj open office, to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Oooo dzięki idę szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Wiesz co, gdybym miała możliwość, sama bym ci te papierki wypełniła. Ale chyba tylko poczta wchodziłaby w grę bo ten program ściagany z netu nie da się przesłać z plikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Wiesz co, gdybym miała możliwość, sama bym ci te papierki wypełniła. Ale chyba tylko poczta wchodziłaby w grę bo ten program ściagany z netu nie da się przesłać z plikiem... Ooooo to też jest myśl... a w Krak bywasz to już niedaleko mnie.... Wiolcia... ja nie umiem programów obsługiwać... a jak widzę papierki to normalnie rozłożona jestem na maksa.... A jest do tego vatu jakiś program w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 jest Ty tylko wklepujesz kwoty z faktur a on sam wylicza ile dostaniesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A Ty Wusia taki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Aaaa kwoty sumy z faktur czy poszczególne pozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.12.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 wiecie co - a ja z grubsza wiedzialam co wpisywac, a reszte jak leci wpisywalam - stw ze i tak i tak beda to sprawdzac w US i jakby co to mnnie wezwa i tak bylo - pojechalam ktoregos dnia do US po ich telefonie i pan mi wyjasnil co skresla i dlaczego i poszlo !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 no w necie jest Martusia mi go pokazała;) a to zależy bo jak masz np na fakturze towar i transport to musisz wpisać tylko kwotę za towar a jak nie masz to całość tak jak rubryczki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 I co wszystko odpisywałyście, jak leciało? Oczywiście bez transportu, stali i gwoździ ( podobno się nie odlicza....)I nie wszystko można podobno i ponoć trzeba mieć jakiś tam numer..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Wiecie co... idę do wanny się wygrzać i spać... Bardzo przemarzłam... ojjjj bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 stal z tego co pamiętam to jak najbardziej odliczałam:) a numer to PKWiU;) jak masz na fakturze to miodzio bo sprawdzasz w rozporządzeniu gdzie wypisane jest co można odliczyć i jak jest to wpisujesz w ciemno jak nie ma to już trzeba troszku się pobawić w szukanie i uwierz mi Wiolcia to tylko tak okropnie na pierwszy rzut oka wygląda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 14.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 ja jak nie mialam na fakturze to nie wpisywalam i nie szukalam - nie chcialo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A ja odwrotnie, jak nie było nr na fakturze to wpisywałam wszystko większość zaliczyli. Kilka dni temu oddałam kolejny wniosek, chyba 3 już i też jakoś poszło. Jak będą mieli jakieś pytania, jakieś niejasności, będą chcieli wyjaśnić osobiście. Wiola, ja będę w kraku 3 stycznia, nie wiem czy nie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts