zuznka 17.12.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 widzę że tu Mikołaj zajrzał przed Gwiazdką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ooooooo gratuluję samochodu :D Ja mam mały, mało pali i uwielbiam to cudeńko, Twój tez bedzie dobrze służył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wiolcia no i co kiedy będziesz mieć biedroneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wusia już pisałam co ... tak mniej więcej.... Dowód rejestracyjny mam w torebce, i nawet przegląd techniczny.... Muszę zrobić tłumaczenia papierów i do skarbówki i cło.... Jak ubezpieczę to mogę już jeździć....I nawet jak do tej pory to ani kilometra nie zrobiłam , bo ta biedronka z cieplejszego kraju pochodzi i zimówek nie ma... Więc wyjadę jak częsć papierków pozałatwiam i przełożę z turbolota zimówki do tej biedronki.Aaaa i jeszcze nawet złotówki nie dałam za ten samochodzik.... a papiery już mam, i nawet dostałam samochód zastępczy... ale jeździć nie potrafię nim na lekko oblodzonej drodze, bo ślizgał się okrutnie. Teraz wracałam i jechałam 30km/ha... Masakra... Mąż za mną już kierownicę obgryzał.... Turbolotam śmigałam.... Wusia napiszę na priv, ale muszę teraz do Emila iść.... Wiolaszku a czym jeździsz? Możesz na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 dobra Wiolcia poczekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Arnisia gratuluję biedronka:)Szkoda, ze na domiar wszystkiego Ci się turbolot rozkraczył na koniec roku.A jak się miewa Emil? z kolanem lepiej?Cieszy się z nowego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Kolanko już lepiej, Dziękować Nooo Myszorku... autka by nie było gdyby mi nie wysiadł i kilkukrotnie naprawa nie przekraczałaby wartości turbolota. Widocznie tak musiało być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Kolanko już lepiej, Dziękować Nooo Myszorku... autka by nie było gdyby mi nie wysiadł i kilkukrotnie naprawa nie przekraczałaby wartości turbolota. Widocznie tak musiało być.... wieeem, czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Emil cieszy się jak nie wiem Już dzisiaj kazał mi jechać nowym , ale bez zimówek nie wyjadę za diabła..... Duży kręcił nosem, że nie Mercedes, albo Honda... Tak naprawdę powiedział, że mogłam Honde Civik kupić.... W sumie to dla mnie jeździdełko, będzie jeździł też Emil czasami jeszcze męża zabiorę, a starszak bardzo rzadko z nami już jeździ, wiec małe wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.12.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ja bardzo powoli szykuje sie tez do zmiany i zastanawiam się nad mniejszym, ale no nie wiem, serce dązy do większego auta, a rozum mówi puknij sie w czoło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Mysia ja jeździłam naprawdę dużym autem i palił mało jak na taki krążownik. Na trasie to nawet5,5 litra, a po mieście 6,5-7 litrów, zimą ok 9... Ale duże auto i kombi, bo ja kocham takie duże. Ful wypasione, z klimą, cała elektronika i elektryka, alkantara siedzenia, podgrzewane, ze w dupkę cieplutko było... i miał też tylko 19000przebiegu jak go sprzedawałam... Przesiadłam się na turbolota, bo kasa potrzebna. Latem dostałam w dupę że nie miałam klimy i stanęłam w korkach w upał. w aucie było 52*C. Myślałam , że jajo zniosę a jeszcze Emil piszczał mamuuuusiu zrób coś.... No co jak wszyscy stoją.... Powiedziałam mężowi, ze następne to tylko z klimą.... I powiem, że jak przesiadłam się z tego dużego na mały, to troszkę przykro mi było... nawet bardzo, ale dom prawie wykończyliśmy i to bez kredytu.... Więc jak teraz się już kilka rzeczy w turbolocie posypało, to chwila na przemyślenia... kto mi zwróci kasę, jak włożę w niego 2-3 tysiące, jak on jest teraz wart 500-1000zł... No i akurat sprowadził w tym dniu autko kolega i nam zaproponował oddać go mnie po pieniądzach ( kiedyś parę razy też mu pomogliśmy ) Więc weźmiemy tego malca i będzie mi służył kilka lat. A nawet powiem, ze jak się z mojego dużego auta przesiadłam do turbolota to wszędzie znalazłam miejsce do zaparkowania... dużym nieraz krążyłam gdzie znajdę miejsce.... Przemyśl... Może znajdziesz nieco mniejszy i tańszy i też taki co ma wiele rzeczy co Ciebie interesują.... Ja znalazłam, chociaż wcale nawet o takim nie myślałam, .... Myślałam o Aurisie, Mercedesie A lub B klase, peugeocie 206, 207, Fabię Dacię Sandero, a kupuję zupełnie coś innego.... Ważne, dla mnie było, żeby miał bardzo niski przebieg i klimę, no i żeby nie był czerwony ( jakoś nie lubię czerwonych samochodów, noooo chyba, że naprawdę bardzo taniutki by był... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.12.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Arni gratuluje nowego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 no to kładź mu zimowe butki i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Nooo zimowe oponki są w turbolocie, a wczoraj.... wynajętym matizem nie potrafiłam jeździć.... Tak się ślizgał, ze byłam wykończona jak jechałam kawałek.... Zrobiliśmy pyszną kiełbaskę i szyneczki i polędwiczkę..... Będzie na święta, o ile nie zjemy do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Emil cieszy się jak nie wiem Już dzisiaj kazał mi jechać nowym , ale bez zimówek nie wyjadę za diabła..... Duży kręcił nosem, że nie Mercedes, albo Honda... Tak naprawdę powiedział, że mogłam Honde Civik kupić.... W sumie to dla mnie jeździdełko, będzie jeździł też Emil czasami jeszcze męża zabiorę, a starszak bardzo rzadko z nami już jeździ, wiec małe wystarczy. Honda rules :) Już chyba zostanę przy tej marce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Ale Ci fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.12.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Gratuluję nowego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Aaaa dziękować I tak naprawdę to jeszcze go nie mam, a papierów mnóstwo do załatwienia..... Nie wiem kiedy wyjadę, aaaaa i drobny szczególik... kaski na razie to nie mam..... Dobrze, że znajomy może chwilkę poczekać, zanim skombinuję, ... pewnie od babci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.12.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Coś wymyślicie i będziesz śmigać nowym wozem,super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts