Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem czy coś pomogę: wziełabym najzwyklejsze czarne rurki na karnisze, bo taką też sobie lampę w Wiolikowym salonie wyobrażam;). Większość z pokazanych karniszy ma niby to nowoczesne, ale fikuśne wykończenia, a ja tutaj widzę klasykę i nie dam się przekonać do czego innego.

albo coś zakończone kulą albo berłem w czerni albo przydymionym mosiądzu, w zależności od tego co tam juz masz, bo w dzienniku to się temat wnętrz urwał jakoś, pamiętam tylko fason Twoich klamek, ale koloru juz nie

jeszcze te są niegoopie:

http://allegro.pl/karnisz-karnisze-metalowy-coloseum-25-19mm-140cm-i1346487429.html

W sypialni i u Syna może wisieć co innego, zgodnie z wystrojem.

Wusia... ja bym mogła tak jak jest, ewentualnie jakieś szmatki po bokach, ale mój ślubny chce żaluzje/rolety (ja jak coś to drewniane żaluzje), zasłonki/ boki i firanki albo panele....

Nooooo i gołe okna u mnie nie przejdą :(

W sumie po co bedziesz kupowala zaluzje / rolety skoro chlop chce dom sprzedac, kup to, co Tobie sie podoba. :D

Zuza już mi się popitoliło to liczenie.....

A skąd ciepełko brać jak nie z węgla?? No skąd jak u nas gazu niet i nie będzie nigdy, bo do nas samych gazu nie pociągną..... a nikt inny nie jest zainteresowany gazem....

Pitoli mi o solarach, rekuperacji, ale 23*C z tych ustrojstw nie będzie.... !

A ja lubię ciepło.....

Wusia ... kiedyś był taki zamiar... ale wścieka się jak się nie chce palić, jak trzeba w kotle grzebać i cały śmierdzi...

Nooo ja się mu nie dziwie wcale... Ale gaz z taką powierzchnią domu by nas zjadł.... Noo i go nie ma - ziemnego, a propan butan to z nóg wyrywa.

Ciekawa jestem ile płacą dziewczyny za gaz ogrzewające domy tak 180m2 powierzchni????

No nie wiem, drewniane wychodzily u mojej mamy cos kolo 1400 zl.. Poza tym to drewno jest jakies takie niewykonczone i szorstkie. Bez sensu. Szmacine jakas zawsze sie znajdzie, nie musi byc od razu firankowata.

Nie mam pojęcia jak wieeeelkie okno tam jest, ale naprawdę to 1400 to jakaś przesada. Chyba ze z drewna świeżo ściętego są zrobione, na bieżąco ;)

poszukaj na allegro, są tańsze i niebrzydkie

Marta a masz ziemny czy z butli...?

Bo butli u Ciebie nie kojarzę....

I 4000zł to za grzanie, CWU i piecyk czy tylko CO? I do jakiej temp grzejecie?

Nam za węgiel wyszło jakieś 2400zł i nie wiem czy wystarczy węgla, na cały sezon, a grzejemy już od 4 września....