malgos2 15.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Tez mam oponki zimowe, na brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 no ładnie Malgos... a na wiosnę co z nimi robisz, wymieniasz na letnie? Fajnie, ze z badaniem ok... a co na wiosnę, znowu do PPP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Wymieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Fajnie, ze z badaniem ok... a co na wiosnę, znowu do PPP? Tak... to orzeczenie składa się z 3 badań. Psycholog raz i dwa razy pedagog.... A termin do pedagoga mamy na kwiecień... noo tylko tyle, ze dobrze wyszły badania w sensie, że pracował bardzo ładnie, ale jest znacznie słabiej niż dwa lata temu ... No ale na to już chyba nic nie poradzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Wioluś to myłaś szyby czy od razu wymieniłaś wycieraczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Nie myłam, bo w dzień widać było, że już części wycieraczki nie ma.... Więc pojechaliśmy kupić i wymienić... Sklepy z dywanikami samochodowymi były dzisiaj zamknięte, a i pan od gazu też w soboty nie pracuje.... Nooo i w ten sposób wszystkiego co zaplanowaliśmy na dzisiaj nie zrealizowaliśmy.... Ale oponki mam wymienione....:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 i to najważniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 nooo az szkoda ze zima się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Wunia szkoda, że moich nie można wymienić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Wiolaszku... zima jeszcze sie nie skończyła... w kwietniu może jeszcze śniegiem posypać... Więc jeszcze troszkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jeśli o mnie chodzi to zimy już nie musi wcale być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Wiolcia co się martwisz przynajmniej zmarszczek mniej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 noo niby tak, ale jakby coś to lepiej później niż wcale, nie? A lekki tłuszczyk nie jest zły, najbardziej naturalny silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Doberek:) same dobre wieści Wiola a wiesz, że autko zawsze można tuningować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Wiem , wiem... moje poprzednie z 130KM zrobiliśmy na ~ 160 kilka... A drugiego ze 140KM na 180KM.... Tym ostatnim to asfalt rwałam mimo, że w automacie... A teraz mam autko co ma 52KM Mój mechanik mówi , że się nie da... ale może mu się nie chce.... Zbiera się ładnie na jedynce i dwójce, trójka juz słaby, a o czwartym i piątym nie wspomnę... Chyba bedę go popychać ( zaraz wpadnie na kawę to go zamęczę.. )... Jednak jest to typowo miejskie autko... ale i Polskę też da sie przejechać, ale tylko ja i Emil....... Na większe traski jest Trafik... Tyle tylko , że to małe porównuję do tego wielkiego... Tym moim ostatnim jeździło mi się super... Tyle tylko, że dwa razy większy, waga tona sześćset też coś mówiła... I potrzeba było mocy silnika, żeby te blachy pociągnąć.... A mój połowę krótszy, 800kg wagi, i zeby było tuningować to trzeba mieć co tuningować.... Ingerować w głowice i takie tam... Poprzednie samochody miały mapy w komputerze i te mapy się opracowywało i było naprawdę mocne.... Teraz wyszliśmy z założenia, że mnie jest potrzebne w miarę nowe, więc jest prawie nowe, ma mało palić, więc będzie gaz, a i wszędzie ma się zmieścić... No i najważniejsze miało mieć klimę, i ma. Dało mi to lato popalić jak w turbolocie miałam 52*C i stałam w korkach... Emil piszczał... mamoooooo zrób coś.... No co jak w Bielsku stałam i ani do przodu i ani do tyłu... Nie jest złe jak na taką iskierkę... elektryczne szyby, czujniki cofania w 3,5 m aucie:rotfl:, klimatyzacja, air bagi... i radio.. i nie pamiętam co jeszcze, bo mąż mi je wczoraj porwał i się woził.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.01.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 No to bajerów trochę ma,najbardziej rozwalił mnie ten czujnik cofania;)Ja też jeźdzę kombikiem (bez czujnika hehe:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.01.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 a tutaj co teraz powstaje??? klub auto-moto??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.01.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Arniczko coś za coś ja jeżdżę Vanem i też bez czujników - w zeszłym roku troszkę zderzak pokiereszowałam na własnej ulicy o kupkę śniegu pod którą okazało się, że był lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 cze niesyta koni kobieto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Cze Pasiulka i Wunia Kucyków pod maską zawsze za mało.... Ale tak już zostanie. Wczoraj przepytałam z mechaniki i elektroniki mojego mechanika i nie bardzo się da dołożyć No cóż ... trudno.... Czujniki cofania też mnie rozbroiły, że ktoś je zamontował... W życiu bym o tym nawet nie pomyślała i to w tak małym autku.... Poprzedni mój kombik, naprawdę duży był ful wypaśny, skóra alkantara, skórzane kierownica i gałka zmiany biegów, automatyczna skrzynia biegów DSG, podgrzewane fotele i co tylko dałoby się podgrzewać- szyby, lusterka, i inne dynksy, wszystko naszprycowane elektroniką. Nie miał tylko czujników cofania i navi.... Nigdy nie przydarłam nigdy nie obiłam.... I te czujniki w połowę krótszym autku też mnie rozbawiły.... Idę dalej do łóżka bo umierałam dzisiaj cały dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts