mhk 24.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Słodka ta Inka - ja moja niestety ostatnio zaprowadzialam do fryzjera i ogoliłam na zero - zostawiajac tylko glowe i ogon - i teraz chodzi w kubraczku jak ja bierzemy na dwor - ale tak go nie znosi tego ubranka ze jak juz jest ubrana to glowa na dol ogon spuszczony - normalnie jakby za kare go nosila tak sie zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Arnika, mnie też się mózg rozmiękcza jak na Inusię patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Bo jest słodka... Elena zawsze można sobie taką Inusię sprawić... - tylko co by kota powiedziała? Mhk nie wiem jaki masz kubraczek, ale są takie tylko z wełny robione jakby rękaw, jakby golf... Jest miękki, dopasowuje się do psa, nie przeszkadza... Może jak umiesz Ty albo mama to dało by się zrobić na drutach dla małej... Maltańczyki tak mają... nie lubią być ogolone.. Shi tsu też się goli jak mają jeden filc... i też nie lubią być łyse... Ale to też od psa zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Czesc Ja też nie chciałabym tak całkiem goła miedzy ludzi wychodzić... jak zasłonki? kiedy będą? dawaj bo inspiracji szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Wiolaszku.... zasłonek nie mam i nie latam na razie.... Wczoraj wyjechałam, a przeziębiona jestem. To było niemądre z mojej strony, ale byłam umówiona z dziewczyną, a ona przez nas nie poszła do pracy... więc się zebrałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Bo jest słodka... Elena zawsze można sobie taką Inusię sprawić... - tylko co by kota powiedziała? Mhk nie wiem jaki masz kubraczek, ale są takie tylko z wełny robione jakby rękaw, jakby golf... Jest miękki, dopasowuje się do psa, nie przeszkadza... Może jak umiesz Ty albo mama to dało by się zrobić na drutach dla małej... Maltańczyki tak mają... nie lubią być ogolone.. Shi tsu też się goli jak mają jeden filc... i też nie lubią być łyse... Ale to też od psa zależy... kota to jedna rzecz, a druga sprawa to taka, że nas całymi dniami nie ma, więc taka psinka straszie by tęskniła koty mają trochę inaczej niż psy, bardziej do terytorium się przywiązują niż do ludzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Wiem, że Was nie ma po całych dniach... więc i psia też by była po całych dniach sama... A szkoda by było... trzeba by ją co jakiś czas na dwór wyprowadzić... A jak to zrobić jak Wy w pracy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Psy sie przyzwyczajają i dostosowują do pewnych godzin z załatwianiem swoich potrzeb. Gorzej jak się spóźnisz bo korki były albo coś innego, wtedy klops Wiem bo przerobiłam kilka razy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 piękna suńka i cieszę się, że już do siebie doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ja to bym chyba jednak goła wolała niz w kubraczku - to dopiero obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nooo tak Malcia obciach jak nie wiem... gdyby był kubraczek różowy....ale jak jest -20*C to i Inka ma taki czarny kubraczek . W taki mróz to jej zakładam, bo boję się , że może zachorować.... Gosiu dzięki za komplement... ale nie podobają mi się szwy. Jadę do weta w poniedziałek... Coś mi trąca małą przepukliną po szyciu.... Albo szwy za bardzo ściągnięte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Zrobiłam na obiad duszonki... Ale takie w zwykłym garnku na indukcji i to już nie to samo.... Siedzimy i jemy z Emilem, i mówi do mnie... - Mamo... jak będzie cieplej to trzeba będzie zrobić takie prawdziwe duszonki... zaprosić twoich znajomych... . Ja oczy??????- A kogo???- No jak to kogo.... - Efilo, Rybkę ( chodziło o Malkę ), Wusie, Mario, Malkę, Ewę, Kasie, inną Kasię, Marysię, Martę... i "szystkich" kogo znamy. Trzeba będzie drugi garnek pożyczyć.... Szczęka nieco mi opadła, a on dalej kontynuuje....- Jeszcze niech dzieci zabiorą ze sobą.... I co Wy na to?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.02.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Bardzo gościnny ten twój syn:) To ja się pisze,mam też syna w Emila wieku,no ale też córkę,a nie wiem czy "baby"też mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nadulka baby też mogą być... A czy Emil gościnny to ja się nie wypowiadam... dziewczyny niech powiedzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 to ja się piszę jak cieplej będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a Emil bardzo gościnny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Z Rybkę ( chodziło o Malkę ), jessssu czemu rybkę aaaaaaaaaaaaaaaaaa avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.02.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 ta a ja sie wprosze - a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.02.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ta a ja sie wprosze - a co mi tam Ja tak samo zrobiłam;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Emil robi się gospodarzem - widać jak dorasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts