Arnika 26.02.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Przecież napisałam, że Emil " Szystkich " Zaprasza Mhk zapraszam oczywiście i Nadulkę i inne dziewczyny , które tylko mają ochotę.... Zuza Ty też... Nooo już drugi raz nie odmówisz.... Malcia o avatar chodziło:yes:.. ale też powiedział i Malkę i po imieniu... No wszystko mu się miesza... Zapraszał też Tą co jest najmłodsza.... Chodziło mu o Mario;) Słyszysz Mario????????? Nie ma to tamto... też musisz przyjechać.... Tylko rzućcie jakimś terminem... Ja się dostosuję.... Efi słyszysz.... ziemniaczki będą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Ale na pieczonki to chyba musialoby cieplej byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.02.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 ...hmm ... ziemniaczki mówisz .... mniam ... najlepsze jednak po Wielkanocy ... PS. nie wiem sam, czemu tak napisałem, skoro w lutym też smakują tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 może i ja wreszcie się wybiorę na te Twoje pieczonki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ale na pieczonki to chyba musialoby cieplej byc... W zeszłym roku robiliśmy w srogi mróz i jeszcze dom był taaaaki surowy... tylko ściany były i okna.... Duszonki robiły się i robiły... tak zimno było... ale chyba dobre wyszły.... ...hmm ... ziemniaczki mówisz .... mniam ... najlepsze jednak po Wielkanocy ... PS. nie wiem sam, czemu tak napisałem, skoro w lutym też smakują tak samo Dobre są... oj bardzo dobre.... może i ja wreszcie się wybiorę na te Twoje pieczonki:) Oczywiście Pasiulka jak tylko dasz radę to zapraszam.... Ja wciąż czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No jasssne, a potem pamietam, jak wszyscy smarkali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Oooooo nieeee.... Wtedy w styczniu to była odpalona koza, grzała nas cały czas , rozgrzana do czerwoności, a my w koło niej grzejące się... jak czarownice na zlocie, i nikt nie smarkał po tym spotkaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ot tak powiem, że wiszą u mnie już zasłony...... :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.02.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Arni choc jezeli mozesz do komentow Anji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.02.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 o tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?129306-just-komentarze/page566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Byłam... Hela chorowała a teraz jest zdrowa. Dzięki Bobu...A co jeszcze miałam zobaczyć? Ania kupiła różową bluzkę i inne rzeczy... a ja nie lubię różowego koloru....O co chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wcale nie wiszą...byłam w dzienniku i nic nie wisi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ot tak powiem, że wiszą u mnie już zasłony...... :wave: jasne !!!!!!!!!!!!! a ja nie wierzę udowodnij !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Od wczoraj w nocy wiszą w salonie takie zasłony.... Kolor przekłamany i nie błyszczą się tak jak na zdjęciu...... U Emila w pokoju zawisły takie firaneczki.... Więcej zdjęć w dzienniku... Kupiłam też zsłony do sypialni, bo jak powiesiłam te co miałam w blokach to się przeraziłam.... Zupełnie nie pasują.... Ale, że prasowanie do salonu skończyłam po 23.... to już miałam dość na kolejny komplet.... Zrobię to dzisiaj wieczorem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zajrzyj do dziennika W nocy nie było na tyle światła żeby pstryknąć fotkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ty masz jeszcze swiateczne ozdoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zapomniałam o dwóch... i tak zostały... Wiesz nawet ich nie zauważam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 klasa te zasłonki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miłośniczka połysku, błysku nic do niego nie mam Arnika ty tych ozdób nie zdejmuj tylko jakies jajko albo kurczaczka doczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 :D u mnie tez wisza jeszcze gwiazdeczki na lampie ale ja to podciagam pod dekoracje zimowa bede je musiala wymienic na jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts