Arnika 03.03.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja też już się w nic nie mieszczę i też pękam... Ale myślę o Mario dla równowagi i nas dwie dzielone na pół to wychodzi jakaś względna średnia..... ale chyba i tak do odchudzania....Szef nie przyjeżdża do pracy??? Tak codziennie???Za to w salonie masz kafle piecowe... choć w innym kolorze niż ja bym chciała, ale kafle;) I drewienko na podłodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Maz jest szefem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No to mnie zrobiłaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Arnika, pączki pysznie wyglądają - powinnaś od Teściowej pałeczkę przejąć i jednak się przyuczyć, żeby w narodzie umiejętność smażenia pączków nie padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nooo i zjadłam dwa kreple.... Dobre były.... ... a co to jest krepel ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ... pierwsze słyszę ... a młody nie jestem ... a gdzie tak mówią ? na Śląsku, Kaszubach, w Poznaniu ...? Pytam z ciekawości ... Myślę, że moje pytanie nadaje się do Milionerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Widzialam na żywo te Twoje zaslony. Rzeczywiście, nie błyszczą się tak jak na zdjęciu, choć matowe nie są. Koloor jakby oliwkowo-szaro-zielony. Ogólnie spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Uffff to mi kamień z serca spadł.... To znaczy, że byłaś w LM.... I dlaczego na kawę nie wpadłaś??? I tylko powiem, że za te pieniądze..... A próbowałam naprawdę kilka sztuk i te wyglądały w domu najlepiej.... Gwoździk częstuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.03.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Gwozdzik na Slasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 dzięki markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ja dzisiaj żadnego pączka nie zjadłam... a i tak pękam z przejedzenia! a salonu mam w sumie tyle samo, tylko w mojej subiektywnej ocenie jest d u ż y ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Surku salon jest rzeczywiście duży. Na dodatek wysoki bo jest gdzieś na 5,5-5,8 metrów... Dobrze , że taki jest bo przynajmniej jest w nim oddech.... Jest przestrzeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Podjechałam do LM i zakupiłam jeszcze zasłonki szt dwie, bo jednej nie kupiłam, była ze skazą, a drugą kupiłam na poszewki i na bieżnik, albo obrus... zobaczymy.... Kupiłam sobie z przeceny całkiem fajne fiołki alpejskie , dwa ciemierniki i jakieś dzwoneczki.... Aż żal było nie kupić... Sztuka chyba nawet dwóch zł nie kosztowała.... Zaliczyłam też mojej Babci imieniny.... Jak dobrze mieć swoją osobistą Babcię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ... ja już nie mam żadnej babci.... niestety .... ... wszystkie były wspaniałe .... zarówno te z mojej strony jak i ze strony żony .... A tak swoją drogą, to nigdy nie słyszałem, aby wnuczek/wnuczka narzekał(a) na babcię .... lub dziadka. W sumie łatwo to wytłumaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Noooo Mam i moją Babcię i Dziadka... Oni mnie w sumie wychowali... Babcia będzie miała w tym roku 80 lat, ale dzisiaj wyjechała z tekstem, ze ma 78 lat na 79... Zdziwiona prostuję ją, że nie 78... tylko 79 i będziesz mieć w październiku 80 lat... Nooo nie mogła się pogodzić i skwitowała, że jeszcze urodzin nie miała... A moi synowie wolą dziadków niż nas;) A ja nie mam pojęcia dlaczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 To moje Babcie Twoją wiekiem przebijają bo jedna skończyła 85lat we wtorek a druga w lipcu 89 za to dziadka już żadnego nie mam ani z mojej ani z małża strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.03.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mnie nie przebijecie. W styczniu umarła mi babcia w wieku 97 lat, cudna osoba. I nadal mam dziadka i babcie ze strony ojca, wiek jakoś papieżowy Arnika, bardzo fajne te zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ja juz nie mam ani babc ani dziadkow - no ale ja taki starszawy krasnoludek jestem sama powinnam byc juz babcia ale dziecko me staje okoniem i mowi ze specjalnie dla mnie nie ma zamiaru dzieci rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.03.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 U mnie babć i dziadków też zero, niestety. I wnuków nawet nie ma w planach. Ale kota za to mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts