TAR 23.09.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ja będę z dzieciem i nie długo ale jednak będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.09.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 smacznych duszonek Baby:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 O matko, już Wam zazdroszczę tego smaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 bawcie sie dobrze..............ale chyba tu juz pisałam !!!!!!!!!!!!!!!!! :) i czekamy na fotorelacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 bawcie się dobrze dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 o żeż orzeszku,mam zapłon spóźniony nieco..... pozostaje mi tylko życzyć przedniej zabawy.... no chyba, że się dopiero rozkrecacie,to wskakuję w buty i lecę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Malcia leć ja musiałam do dom na gwałt wracać ale towarzystwo przednie więc warto a na pewno jeszcze posiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mówisz? Kurde, a Wiolka ma rozładowany telefon,albo poza zasięgiem jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 o żeż orzeszku,mam zapłon spóźniony nieco..... pozostaje mi tylko życzyć przedniej zabawy.... no chyba, że się dopiero rozkrecacie,to wskakuję w buty i lecę.... Wskakuj w buty i wpadaj... czekamy... Adres znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Mówisz? Kurde, a Wiolka ma rozładowany telefon,albo poza zasięgiem jest... Wiesz, że u mnie słaby zasięg i czasami nie dzwoni... Tel mam koło siebie ... ale jak co to dopiero zaczynamy rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Wiola dzięki wycałuj jeszcze ode mnie dziewczyny, żarełko było pyszniaste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dzieki dziewczyny za przemily wieczor Malka no i czemu nie przyjechalas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To ja Wam chciałam podziękować za przemiły wieczór i ranek i za prezenty W takim towarzystwie to nawet doba jest za krótka Markotka dzięki za ciacho Starszak się pyta mnie rano... - mamo dlaczego ty takiego ciacha nie pieczesz?.... spojrzałam tylko na niego wymownie, po czym... - ty wiesz dlaczego..... _ No tak, tak.... wiem... ty same zakalce pieczesz.... Ciacho było pyszne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Moge ci dac przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To poproszę A nie wyjdzie zakalec....? Młody się zajadał, ja też.... I znowu przytyłam i ruszać się nie mogę...., ale za to mi smakowało i schizy nie dostaję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 2 czubate szkl. maki 4 jaja 1.5 szkl cukru 200ml oleju 4 duze jablka 1 lyzeczka proszku do pieczenia 1 lyzeczka sody oczyszczonej 2 lyzeczki cynamonu bakalie - ja daje orzechy cale jaja ubija sie do bialosci z cukrem, a potem ciagle ubijajac dodaje sie naprzemiennie troche oleju i troche maki wymieszanec z proszkiem i soda. Na koniec dodac cynamon. Dodac jablka pokrojone w kosteczke i bakalie i wymieszac lyzka. Wylac na blache ciasto i piec w 180 stopniach ok 40 minut az patyczek drewniany po wbiciu w ciasto bedzie suchy. Polewa 2 lyzki masla 2 lyzki smietany 4 lyzki cukru 2 lyzki kakao maslo rozpuscic, sciagnac z ognia i dodac smietane i wymieszac, dorzucic reszte skladnikow i ciagle mieszajac doprowadzic do zagtowania, sprawdzic czy cukeir sie calkowicie rozpuscil i ostudzic. Na ostudzone ciasto wylozyc polewe smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Jesoo to nawet proste, bo nie trzeba ważyć tylko szklanka, łyżeczka.... Może dam radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Teraz budowlane pytanie.... Jak wkopywałyście krawężniki na obwódkę domu, to na podsypce z piachu i cementu, czy wystarczy rowek w ziemi ....Między domem a krawężnikiem ma być żwirek.... oczywiście mata pod żwirkiem....Jaką odległość wystarczy wkopać krawężniki, żeby domu nie chlapało...? czy 50cm wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Hej Marta, skopiowałam sobie przepis, sorki ale nie mam wyjścia bo ostatnio tylko słodkie bym jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts