Alunek 05.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 te same tabletki łykam co Inka ... a myślałam że one tylko dla człowieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Gosiek ... gdzieś Ty była, jak Ciebie nie było ?? Już zamówiony Hills... i z głowy... Jeszcze Wy nie wiecie, ze jak ja coś szukam... to już teraz i natychmiast.... A karma potrzebna na już teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Byłam, byłam, tylko nie gadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Anulek ona prawie jak człowiek i członek rodziny;) Też je łykałam i akurat w domu były, więc nie musiałam szukać na gwałt czynnej apteki... kilka co widziałam do niedzieli mają inwentaryzacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Gosiek... no to gadaj.....a co myślisz na przypadłość Inki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 DPSia.. dobrze ma, kochajacych i dbajacych Państwa, michę dobrości i albo dom albo ciepła budkę Tar... ma zawsze wodę i zawsze karmę.. nie podjada... raczej je kiedy jest głodna, i miska jest czasami na dwa dni czasami na trzy... zależy... Największym problemem jest dokarmianie dobrościami ludzkimi przez męża.... No i przez te dobrości utyła... Poprzedni Pinki, miał miskę też cały czas, ale nie był przepastny za jedzeniem, nie był dokarmiany, mąż nie miał rozmiękczenia mózgu... No i wszystko na ten temat... Gdyby nie było podjadania to by nie przytyła... ( to samo tyczy się nas ludzi... , chyba o fitness muszę gdzieś popytać oczywiście dla siebie...)... Od wczoraj już nic nie dostaje.... Kompletnie nic.... i chyba zrozumiała co doktory wczoraj mówili... i jakoś tak bardzo nie żebra do męża... Aaaa i chyba mężowi pomógł w zrozumieniu rachunek za weta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.01.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 tez je lykalam, a bierzesz jakies oslonowe? mnie zoladek po nich bolal. żadnych osłonowych nie biorę,bo mnie żołądek przestał boleć, jak łykałam je w trakcie posiłku,a nie jak zalecają pól godziny przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Uff.. U nas już przestaje wiać powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A u mnie drzewa tańczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Cześć, przywitać się przyszłam. Spóźniona z życzeniami, ale to nic. Ty wiesz ze ja Ci dobrze życzę, nie? zaczynam wracać do życia forumowego, tylko muszę się ogarnąć. Psiakowi współczuję cierpienia, za dobrzy dla niej jesteście, no no... Wstyd się przyznać ale moją psinę ostatnio sąsiedzi karmią i na spacery wyprowadzają, ale jak już moja mamuśka przyjedzie to znowu będzie ją rozpuszczać 2 posiłkami dziennie i mięskiem surowym, ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Cześć Wiolaszku Witaj w Nowym Roku Psia... to nasza jest i już nie dokarmiana... Rachunek pomógł, i powiedziałam, ze każdy kawałek dokarmiania będzie kosztował 10zł do skarbinki na naprawianie Inki... I wiecie co... DZIAŁA A Inka jakby wiedziała, jakby zrozumiała co wet powiedział... mniej żebra.... Jabłko dostała, surowa marchewkę też... to może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ha - swój rozum psinka ma, a co Ty myślisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja nie wiem jak u nas było... spałam do 11... Emil tylko mnie kilka razy budził... Inka z mężem na drów nie wyszła... jak wstałam to wstałam dla niej, żeby ją wypuścić na dwór... Biegła z dziką radością... Mąż skwitował.. No i czyj to pies.... Potem snułam się po domu.. roladki zrobiłam dopiero na 16,30... mąż przezywał, że w święto tak późno obiad... no ale skoro się wstaje koło południa... to czego on chce... No i zrobiło się ciemno.... To tak myślę, że ciemno jest na dworze cały dzień... Czyli mam dzisiaj piżamowy dzień... Jak ja lubię takie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Brakuje mi takiego dnia. Nie miałam od co najmniej 3 lat. Chyba w końcu musze sobie urządzić taki dzień i snuć się cały dzień w piżamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts