Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

A my wybieramy sie na WOŚP gdzie Emil ma koncert z dzieciakami ze szkoły chyba podczas światełka do nieba...

Będą grali na bębnach dżemba/jemba ( nie wiem jak się pisze;) ) ... Mają taką super panią co im załatwiła kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt takich bębnów, ma z nimi warsztaty i ich prowadzi . Fajnie te dzieciaki grają, czasami się wyżywają....

Kiedyś Emila ratowały takie pompy do kroplówek... teraz Emil może dać coś od siebie...

My natomiast zawsze dajemy do puszek... czasami nawet kilka razy w ciągu dnia;) :)

To jest jedna z niewielu organizacji którą widać, że coś robi, że coś zmienia...

Co by było gdyby Owsiaka nie było... ????

Jaki sprzęt byłby w szpitalach??????

NFZ to by nam dzieciaki wykończył... a tak... lekarze mają sprzęty, aby te dzieciaki leczyć....

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze Wiolaszku, że już jesteś :)

Tom Bor fajnie że wpadłaś :)

My już po koncercie...

Dzieciaki grały super... właśnie podczas światełka do nieba... Emil kocha petardy... i grał z odwróconą głową... patrzył na petardy... i grał...

Takie fajne afrykańskie rytmy rozgrzały atmosferę podczas tego ziombu i deszczu...

Dobrze, że nie byliśmy dłużej bo już zamarzałam....;)

Dzieciaki były super :)

Gratuluję dobrej roboty wszystkim wolontariuszom :)

Malcia.. no był... ale jeszcze większy jego żywioł to petardy... i głowa i cały on był za petardami,... ale ręce bębniły...

Za rok mają grać jeszcze raz... i pewnie do końca świata i jeden dzień dłużnej :)

Elena.. no była... ona się sama naprawia;) tak szczerze porobione wszelkie badania z RTG w kilku punktach włącznie.. ma w jednym miejscu za mała przestrzeń pomiędzy kręgami w kręgosłupie, a może to być spowodowane tym, ze sporo przytyła... Dokarmianie rodzinki i sterylka oraz mało ruchu.. bo ona tylko po swoim ogródku biega.... Dostała mydocalm i będzie dobrze;)

Pasiulka witaj :) A co Tobie tak siłę odebrało... mam nadzieję, że zdrowa jesteś i rodzinka też....

Jutro Emil ma później niż zwykle do szkoły....

Rozpoczyna jutro nauczanie indywidualne...

I tu się boję.. to będzie raz dobre dla niego, a dwa nie wiem jak to będzie... i jak będzie zachowywał się wtedy gdy będzie miał lekcje z klasą... Bo nie wszystkie ma indywidualne ...

Boję się tego... Oby te decyzje przyniosły pożądany skutek....

Malcia przyjeżdżasz... bo muszę wpaść do szkoły i muszę wiedzieć o której będziesz mogła ...

Młody na 8.50 ma, ale muszę jeszcze w szkole jakieś papiery pozałatwiać i z kilkoma paniami porozmawiać... bo np matematyczka będzie zupełnie inna niż do tej pory... oj będzie zonk....

Więc tak po 10 .. koło 11...

Możemy się umówić na telefon?

A masz nadal ochotę na kawkę u mnie :)

Elena.. no była... ona się sama naprawia;) tak szczerze porobione wszelkie badania z RTG w kilku punktach włącznie.. ma w jednym miejscu za mała przestrzeń pomiędzy kręgami w kręgosłupie, a może to być spowodowane tym, ze sporo przytyła... Dokarmianie rodzinki i sterylka oraz mało ruchu.. bo ona tylko po swoim ogródku biega.... Dostała mydocalm i będzie dobrze;)

Widać pora na drugiego lewka, wtedy ruch będą miały oba :yes: tak jak u mnie ;)