Arnika 08.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A my wybieramy sie na WOŚP gdzie Emil ma koncert z dzieciakami ze szkoły chyba podczas światełka do nieba... Będą grali na bębnach dżemba/jemba ( nie wiem jak się pisze;) ) ... Mają taką super panią co im załatwiła kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt takich bębnów, ma z nimi warsztaty i ich prowadzi . Fajnie te dzieciaki grają, czasami się wyżywają.... Kiedyś Emila ratowały takie pompy do kroplówek... teraz Emil może dać coś od siebie... My natomiast zawsze dajemy do puszek... czasami nawet kilka razy w ciągu dnia;) To jest jedna z niewielu organizacji którą widać, że coś robi, że coś zmienia... Co by było gdyby Owsiaka nie było... ???? Jaki sprzęt byłby w szpitalach?????? NFZ to by nam dzieciaki wykończył... a tak... lekarze mają sprzęty, aby te dzieciaki leczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hej, melduję się żeby mi powiadomienia przychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 niestety jaki kraj taki nfz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dobrze Wiolaszku, że już jesteś Tom Bor fajnie że wpadłaś My już po koncercie... Dzieciaki grały super... właśnie podczas światełka do nieba... Emil kocha petardy... i grał z odwróconą głową... patrzył na petardy... i grał... Takie fajne afrykańskie rytmy rozgrzały atmosferę podczas tego ziombu i deszczu... Dobrze, że nie byliśmy dłużej bo już zamarzałam.... Dzieciaki były super Gratuluję dobrej roboty wszystkim wolontariuszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No to Emil był w swoim żywiole Brawo, uwielbiam dzieciaki,które robią coś dla innych , usciskaj Go ode mnie http://i2.pinger.pl/pgr183/45a8e00b000cead84d8e4f2b/brawo_139_146.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cześć Wioluś Masz jakieś foty z koncertu? A jak Inka? Bo wyczytałam, że u weta z nią byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Melduje się ale już nie mam siły pisać, bye;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Malcia.. no był... ale jeszcze większy jego żywioł to petardy... i głowa i cały on był za petardami,... ale ręce bębniły... Za rok mają grać jeszcze raz... i pewnie do końca świata i jeden dzień dłużnej Elena.. no była... ona się sama naprawia;) tak szczerze porobione wszelkie badania z RTG w kilku punktach włącznie.. ma w jednym miejscu za mała przestrzeń pomiędzy kręgami w kręgosłupie, a może to być spowodowane tym, ze sporo przytyła... Dokarmianie rodzinki i sterylka oraz mało ruchu.. bo ona tylko po swoim ogródku biega.... Dostała mydocalm i będzie dobrze;) Pasiulka witaj A co Tobie tak siłę odebrało... mam nadzieję, że zdrowa jesteś i rodzinka też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jutro Emil ma później niż zwykle do szkoły.... Rozpoczyna jutro nauczanie indywidualne... I tu się boję.. to będzie raz dobre dla niego, a dwa nie wiem jak to będzie... i jak będzie zachowywał się wtedy gdy będzie miał lekcje z klasą... Bo nie wszystkie ma indywidualne ... Boję się tego... Oby te decyzje przyniosły pożądany skutek.... Malcia przyjeżdżasz... bo muszę wpaść do szkoły i muszę wiedzieć o której będziesz mogła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jak Tobie pasuje.Ja jutro tylko z rańca mam sprawę do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Młody na 8.50 ma, ale muszę jeszcze w szkole jakieś papiery pozałatwiać i z kilkoma paniami porozmawiać... bo np matematyczka będzie zupełnie inna niż do tej pory... oj będzie zonk.... Więc tak po 10 .. koło 11... Możemy się umówić na telefon? A masz nadal ochotę na kawkę u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ok to ja się postaram tak do 12, 13 wyrobić, ok? jeśli mnie chcesz, to ja chętnie:) to co, telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To super. W takim razie załatwię jeszcze Pefron... bo na turnus kasy wcale nie dostanę... jak zdążę załatwić....Jak będę dojeżdżać do domu to dam Ci znać... Nie będę ruszała się do ok 16.45 bo o 17 młodego odbieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aaaa i oczywiście, że Ciebie chcę... I to bardzo ... Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 to do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 OK Jak mi zmarzły nogi na orkiestrze... nie mogę się rozgrzać... to i siedzę, bo nie usnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 mnie nogi nie zmarzły a i tak siedzę.... a 6.50 znów ten cholerny budzik zadzwoni :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Elena.. no była... ona się sama naprawia;) tak szczerze porobione wszelkie badania z RTG w kilku punktach włącznie.. ma w jednym miejscu za mała przestrzeń pomiędzy kręgami w kręgosłupie, a może to być spowodowane tym, ze sporo przytyła... Dokarmianie rodzinki i sterylka oraz mało ruchu.. bo ona tylko po swoim ogródku biega.... Dostała mydocalm i będzie dobrze;) Widać pora na drugiego lewka, wtedy ruch będą miały oba tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 TAR mam nadzieję, że to tylko naciągnięcie, albo nadepnął na coś twardego i ból przenosi się wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts