DPS 12.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ciekawe - kto ich wychował na te księżniczki i hrabiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 DPSia... no przepraszam... moja to ma książęce pochodzenie, matka i ojciec inter championy, metryki i to tamto... i nawet w tej metryce nazywa się Invicto Princesa ( co oznacza Niepokonana Księżniczka)... Ja dodałam jej przydomek ze wsi Ma nawet jeszcze cenę w uchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Szynkę zjedz i schabowego, w karmie light dla psów jest za dużo mięsa Wiem, ze mięsa w mięsie nie ma, a jak Malcia myślisz... mięso w szynce jest... hmmmm czytamy ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Cenę w uchu! I przez to ona, biedulka, tak stres zajada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nooo jakbyś tyle kosztowała... :rotfl: No nic... będzie dobrze, a stresa z niej wygonimy.. lżejsza Inka będzie tańsza... Nie wiem jak u Was... ale u mnie tak bardzo leje... chyba jest oberwanie chmury, grzmi.... Potrójne szyby, co to niby ma nic nie być słychać, a szum jakbym na przystanku stała..... Wiosna idzie i jak majowy deszcz, czy może leje tak... no nie jesiennie i nie zimowo... ale..... No nic dobrego to nie wróży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 U nas drugi dzień leje i wieje. Kochana - ja to kosztuję więcej niż Inka, tylko zapytaj Sołtysa! Ale w uchu nie dam sobie wytatuować, co to, to nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Aaaa, dziękować, dziękować. Jeszcze jest wieeele planów, mnóstwa rzeczy do zbudowania i poprawienia, ale to najważniejsze już mamy, więc teraz spokojniej jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tar... nie obrazi się... Po wczorajszych ulewach i burzy przyszedł czas na.. śnieg... Sypało dzisiaj kilka razy... czasmi w południe było tak ciemno, jakby się zmrok już robił... Na ogródku chyba z centymetr śniegu;) A Inka jak widzi śnieg to głupawki dostaje i biega jak szalona DPSia możesz mieć dzierę gdzie tylko chcesz i jaką chcesz do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ŻADNYCH dziar nie chcę! Czy to ja kryminalista jaki albo, z przeproszeniem - piesek? Se mogie co najwyżej pazury umalować zimą, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dobrze, już dobrze Żadnej dziary nie będzie... ale gdybyś zmieniła zdanie to mój starszak Ci projekt zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dobry wieczór Nie wiem, czy mnie tak dawno u Ciebie, kochana, nie było, czy tak szalejecie z wpisami. Nie mam siły nadrobić. Mam nadzieję, że Inka dobrze znosi dietę. Wy również. U nas też dziś śnieg spadł. Nie tak dużo, ledwo przykrył zieloną trawkę. Ale zawsze to coś. No i mamy sylwester juliański. Od godziny strzelają jak wariaci. A psica u moich rodziców pod łóżkiem ze strachu dygocze. A żeby im... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Narendi.. nie było Cię chwilkę Ale w sumie nic się nie dzieje.... TAR na przeziębiony pęcherz Pinki dostał Furalgin czy coś podobnie brzmiące.... Dobrze, ze już lepiej z łapką... oj widzę, że piłka i inne zabawki latające będą nadal w zamknięciu... nie ma to tamto... Inka lepiej, ale... skacze nadal.... jak mówię idziemy łapki umyć... to ona pierwsza i chop do wanny ... nie zdążę jej nigdy wstawić... U nas śnieżek... sypie topi się, znowu sypie.... Jest go może ze 2cm, że ledwo trawkę pokryło i ledwo, ledwo drogę... Ale Emil wziął tą podwójną łopatę i poszedł ja rozdziewiczyć... Odśnieżył ulicę... nie podjazd, nie ścieżki, ale ulicę... Jednym słowem jest bohaterem ulicy Już psychicznie mi lepiej, że jest biały puch... już świat od razu zrobił się jaśniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 hej, u mnie mało tego śniegu, ale wyrwałam się na zakupy świeżego powietrza czerpałam jak wariatka będę w końcu miała firanki w sypialni, Jak nie lubię zwykłych klasycznych tak te będą piękne, I jeszcze krawcową mam na miejscu i gratis szycie Cieszę się jak głupia, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 O matko, śniegu i odśnieżania to ja Wam dziko zazdroszczę, bez żartów... Dobrze, że czworołape lepiej, niech będzie jeszcze lepiej. Wiolaszka - Ty to masz szczęście, kobieto, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Wiolcia pokaż A mnie jakoś spać się chce... oj jak bardzo... co chcę się przespać to skutecznie budzi mnie Emil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Wiola, pokazę za tydzień ok. jak już będą wisiały w oknie. No nie przeczę, farta mam, i dobrze ze maszynę swoją mam to mamuśka moze uszyć cokolwiek zechcę, A że i dypolomowana jest i utalentowana to fart podwójny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ty wiesz, ze od jakiegoś czasu ja też mam swoją maszynę Nawet kilka spodni skróciłam... Dobrze, że mamcia uszyje... jak dobrze mieć mamcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Idę się ubierać ( miałam dzisiaj piżamowy dzień.... ), bo trzeba odśnieżać.....Lubię taki miękki puch... biorę inkę... ryjówka kocha śnieg i dostaje głupawki... biega jak szalona i ryje.... będzie wyglądała jak bałwan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts